Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha....da,nisam razumeo pitanje.Ali ne razumem ni poentu tog pitanja.Da su otisli prvo po advokate,svakako bi morali zabeleziti slucaj u policiji,tako da bi svakako bili obavesteni...Naravno da je Majkl pozvao advokate...nije on tuzio nikog,vec je bio tuzen,tako da on svakako nema sta da trazi u policiji.Zbog toga nisam razumeo pitanje.Obavestavaju se nadlezni organi,i policija i advokati(ako ce da bude sudjenja).

To dal ces ti ici na teme o Mensonu i ostalim,i sta ces da pises mene apsolutno me ne zanima...to je tvoje.Pisao sam o Majklu i na prethodnim stranama,sad je ova tema aktuelna,pa pisem o tome....ne vidim problem.Ja samo iznosim svoje misljenje,ne zapocinjem svadju,ne znam zasto ti,ili vi to tako licno shvatate.I nije mi namera da menjam vase misljenje,da znam da mogu da vam ga promenim tako lako smatrao bih vas debilima.Nemam odredjen cilj,samo diskutujem,a tebi ako se ne svidja ono sto citas....sta da ti kazem?!
Vi fanovi ovde nista ne diskutujete,samo pisete hvalospeve o njemu,eventualno izbacite neku novu vest,npr.sto ga je tuzio onaj seik,i onda krenete da uzdizete i branite Majkla,a niko se ne zapita zbog cega,sta i kako....i ja ne vidim sta sam lose ovde uradio.
Za ovu porodicu sam oduvek mislio,i vec rekao da nisu normalni,jer su cutali toliko godina,sa obrazlozenjem da im je ovaj dao pare,pa su oni cutali...e,sad kad su ih potrosili,opet su digli tuzbu...u principu,oni su najgori u ovom slucaju,i ja da sam sudija,i njih bih kaznio zbog zlostavljanja,ili podvodjenja svog rodjenog deteta,to su i zasluzili.
Daleko od toga da mislim da Majkl nije kriv,ali mislim da su ovi jos gori od njega!
Ne kapiras!
Da ti je MJ sinoc klepio sina,bili posao:
1.Pravo u policiju da ga prijavis.
2.Posao pravo kod tuzioca,i to tacno kod istog tuzioca koji je vodio Majklov slucaj iz 1993?
Ona je uradila ovo drugo,i vidi se onda sto je ustvari bio njen cilj.
Sheddon je zelio licnu osvetu iz 1993,
a njoj bi itekako dobro legle parice,
ali nebi samo oni bili zadovoljeni,spisak bi bio podugacak.......

Nasta sve necu naici na netu,Boze me sacuvaj http://www.netplugged.com/vijest.asp?ID=5169

keketn5.gif

Najjaca prica mi je kako je jednom vracu platio voodoo ritual gdje su zrtvovane 42 krave:hahaha:,da bi se otarasio onog reditelja Stivena Spilberga:lol::lol:...
P.s A u kakvim su oni dvojica odnosima?:eek:

Zar nisu oni super, mislim spot Liberian Girl... :eek:

Poslednja izmena:
Ljudi jel ste li culi ( ako idete na druge strane forume ) da se Majki pojavljivao na nemackom forumu Angel koji je kasnije ugasen sa potpisom u zagradi ( Dr. Heat - bas je bezobrazan :D), to je hit tema na forumima. Ovi sa Angel-a su potvrdili svojevremeno da je to bio Majkl. Imao je profil tamo ali se ne zna koliko je poruka imao, i sta je radio jer se tesko ulazi u trag.

Kasnije se navodno javljao i njegov spokesman sa nikom Dr. tohme tohme sto ne zvuci ozbiljno za coveka koji treba ga govori u javnosti u njegovo ime. Govorio je kako nije istina da je Majkl bolestan to je bilo tokom 2008 godine. Kada citate od nazad Tohme- Me Hot :lol: A neki kazu da na mayanskom tohme znaci erekcija :brus:

Poslednja izmena:
Ljudi jel ste li culi ( ako idete na druge strane forume ) da se Majki pojavljivao na nemackom forumu Angel koji je kasnije ugasen sa potpisom u zagradi ( Dr. Heat - bas je bezobrazan :D), to je hit tema na forumima. Ovi sa Angel-a su potvrdili svojevremeno da je to bio Majkl. Imao je profil tamo ali se ne zna koliko je poruka imao, i sta je radio jer se tesko ulazi u trag.

Kasnije se navodno javljao i njegov spokesman sa nikom Dr. tohme tohme sto ne zvuci ozbiljno za coveka koji treba ga govori u javnosti u njegovo ime. Govorio je kako nije istina da je Majkl bolestan to je bilo tokom 2008 godine. Kada citate od nazad Tohme- Me Hot :lol: A neki kazu da na mayanskom tohme znaci erekcija :brus:

Neptunijanka u svom stilu teorija zavere :per::per::per: Ali zanimljiva prica nema sta :)

Pa nije teorija zavere, covek voli da se sunja to se vidi golim okom. A i voli da se pohvali da popali obozavaoce malo. Teatralan je, a i nesty........ tako da.............. uklapa se u profil :cool: A i ovi su potvrdili ......

Koje paljenje
:hahaha:

dal moguce da se neko lozi na ovakve budalastine ?

Back