Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvar je shto nisu Beogradjani napravili tu podelu.
Svi sa kojima sam prichao a zhive van Beograda se lepo iseru i izdrkaju po Beogradu i Beogradjanima i to bez da su posetili dotichni grad.
Jbna generalizacija

Pa fora je u tome sto Beogradjani i nemaju razloga da prave tu podelu, njima je lepo. A i ne nervira mene grad kao gradjevina, vec me nervira upravo kod tih Beogradjana nedostatak svesti o ostatku Srbije.

Aoo,sto li ce sledece rec,izvor ovih gluposti je ona avetinja od 'bografa' koji je izmislio da umire,evo sto je sad rekao:

Kontroverzni pjevač Michael Jackson trenutačno je na antibioticima kako se infekcija koju je navodno pokupio na operaciji nosa ne bi proširila po cijelom tijelu.

Za sada su mu, prema slikama koje su snimljene ispred klinike na Beverly Hillsu, gdje se Jacko liječi, stradali lice i ruke. I to navodno zbog teške infekcije stafilokokom, koji je otporan na uobičajene antibiotike.

Upućeni izvor objasnio je kako je riječ o tipu infekcije MRSA, zbog čega Jackson mora dolaziti u bolnicu na liječenje:

"Postoji šansa da se ova infekcija pretvori u poremećaj 'jedenja kože', u kojem bi infekcija mogla početi ubijati pacijentovu kožu, zbog čega pozorno pratimo pacijenta."

Stručnjaci objašnjavaju kako bi u najgorem slučaju morali odstraniti zaraženu kožu, nakon čega bi pacijent trebao veću rekonstrukcijsku operaciju.

Michael je nedavno priznao kako je bio na dvjema manjim plastičnim operacijama. Jedna je bila na nosu kako bi lakše disao.
0080007.17.jpg

ede mu meso: Michael Jackson zaražen opasnim zlatnim stafilokokom
Prema pisanju britanskog The Suna, koji ekskluzivno donosi priču, Michael Jackson pati od akutne zaraze mesoždernom bakterijom tipa MRSA (Methicillin rezistentni Staphylococcus aureus), poznate i pod nazivom zlatni stafilokok.

Jackson prilikom posljednjeg ulaska na kliniku / The Sun
Nagađa se kako je 50-godišnji Jackson smrtonosnu bakteriju "pokupio" u bolnici, za vrijeme jedne u nizu plastičnih operacija nosa. Stafilokok mu se, piše The Sun, proširio cijelim tijelom, a napada mu prvenstveno kožu.

Liječnici u privatnoj klinici na Beverly Hillsu, u kojoj se liječi, strahuju da će mu bakterija, kako se to zna dogoditi kod takve infekcije, početi proždirati meso i kožu. U tom bi slučaju pjevač mogao ostati bez velikih dijelova kože, zbog čega će trebati obaviti značajne rekonstruktivne kirurške zahvate.

Kao terapiju Michael kroz drip prima jake antibiotike, no za sada još nije poznato hoće li ti lijekovi imati većeg učinka od onih koje je do sada bezuspješno koristio.

Očevici na koje se The Sun poziva tvrde da je Michaelova koža, prilikom njegovog posljednjeg posjeta klinici, u utorak poslijepodne, još uvijek djelovala upaljeno, osobito na obrazima, te je bila puna crvenih i ljubičastih oteklina. Osim toga, ispričali su svjedoci njegovog ulaska na kliniku, koju posjećuje dvaput tjedno, koža mu se gulila i bila ljuskava, pa ih je podsjetila na odbačenu zmijsku.

13-2-2009) Dear Prince,

The Michael Jackson Fan Club team, and your daddy's fans all around the world, wish you a very Happy Birthyday!

We hope it's a day filled with fun, with love, and lots of happy memories. Have a wonderful day.

Happy Birthday!

:lol:
Da, ali generalno sve Device koje poznajem su opasne kao roditelji.
zlocana9.gif

Nego, kad si vec tu, da te pitam nesto... :D Mars i Pluton su mi u Skorpiji, a Strelac sam. Mars gradi konjunkciju sa Suncem, a Pluton ne. Kako je to moguce? Pritom, Sunce mi je na 2, Mars na 26, a Pluton na 20.
:dontunderstand:
Je li to mozda zato sto sam rodjena na pocetku Strelca, a Mars je pred krajem?

smajlia6so5.gif

Edit: A mozda su ove Device koje poznajem opasne kao roditelji zato sto je u tom periodu (1957 - 1971) Pluton bio u Devici pa su im Sunce i Pluton u konjunkciji. :lol:

E, kuco , kuco. Zapadna astrologija uziam aspekt kao matematicki odnos, a vedska ( jotis ) uzima aspekt kada su u istom znaku :) Tabi su Mars i Pluton u konjikciji

E, kuco , kuco. Zapadna astrologija uziam aspekt kao matematicki odnos, a vedska ( jotis ) uzima aspekt kada su u istom znaku :) Tabi su Mars i Pluton u konjikciji

Jesu, ali takodje su i Sunce i Mars (prema tablici na astro.com). To sam zapazila sa Antoninom, posto sam u podznaku Lav (Sunce je vladar), da imam neke odlike naglasenog Marsa sto se izgleda tice (recimo da povremeno imam facu kao ovaj psic sa avatara). ;) Jasno se vidi da su ova dva u konjunkciji.

Moonwalkeru, nisam znala da mu je danas rodjendan. :lol: O, Boze, koji blam, nisam povezala ovo daddy's fans... :rumenko:

Poslednja izmena:
Dok sam ja ziva, ova tema nece biti na drugoj strani.
naughtylj3.gif

Ljudi, je li Majklica snimio pesmu Ain't No Sunshine When She's Gone, neku noviju verziju? Obozavam ovu pesmu i zamisljam njegov glas, mislim da bi mu odlicno stajalo. Ja nemam nista sem one verzije iz '71. kad je bio dete.
wosmusik20wg8.gif

Dok sam ja ziva, ova tema nece biti na drugoj strani.
naughtylj3.gif

Ljudi, je li Majklica snimio pesmu Ain't No Sunshine When She's Gone, neku noviju verziju? Obozavam ovu pesmu i zamisljam njegov glas, mislim da bi mu odlicno stajalo. Ja nemam nista sem one verzije iz '71. kad je bio dete.
wosmusik20wg8.gif

Pa tu pesmu nema ko nije pevao, pa je jadan morao i on :P Pevao ju je kada je bio dosta mali decak, imam na nekom Cd-u, bas je glas iz mladjih dana

Ima on puno ploca ovde... Bas su mi sad pored kompa. Ali uglavnom je sve rock. :D Od Majkla imam samo onu sto ima Moonwalker92, onaj tribute. '60. je godiste. Inace prvu platu je potrosio na gramofon, koji ne radi vec 10 godina a njemu je zao da ga baci. :lol: Ostale je trosio na ploce.

Back