moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Po hiljaditi put cu spomenuti da mi je omiljena Mj pjesma,a live nastupi za nju su savrsenstvoObozavam ovaj spot
Aaaaaaaaaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po hiljaditi put cu spomenuti da mi je omiljena Mj pjesma,a live nastupi za nju su savrsenstvoObozavam ovaj spot
Aaaaaaaaaaaa
Ja ovo nisam znalaaaaaaa
Kuda ode ovaj svet, majko mila...
Sta ako i Majklovi tekstovi propagiraju te sekte..pa ja cu se ubiti!
... A cini mi se da je u tom spotu i neki deo kad prstima pravi rogove sebi na glavi.
... Pogotovu neki kadri koji su namestani i modifikovani, kada je ona u trouglu, da se od njenog tela napravi lice djavola ... na slici je ona u polozaju koji nije moguc da se od tela napravi jer je menjano kompjuterski ... a da ne pominjem prskanje ... a nekako su jos i uklopili tu i finansijsku krizu, opasni su xD ... Rihanna je pesmu "Umbrella" posvetila najboljoj drugarici koja je prati na turnejama, ne verujem da ima skriveno znacenje
Joj gde mi je onaj link gde neki pacijenti obradjuju Majklov spot "The Beat It"
pokusacu da ga nadjem ... mada ja ne sumnjam da je Michael tada sa njima bio
opet sadrzi one simbole rukama, na vise mesta
... Jay Z je pored Madonne najvatreniji pobornik. A nisam znala za tu informaciju - pacijenti!
...Katice, pa ti uopste nisi u toku![]()
We are here to change the world
Another part of me
Capetan EO, je zapravo neko stvorenje iz Vavilona kako sam cuo u nekom videu...

Ako mislis na Umbrellu ? Taj spot je bolestina ziva !!! Ja nesto bolesnije nisam video, koliko god to bezazleno delovalo na prvi pogled... Pogotovu neki kadri koji su namestani i modifikovani, kada je ona u trouglu, da se od njenog tela napravi lice djavola ... na slici je ona u polozaju koji nije moguc da se od tela napravi jer je menjano kompjuterski ... a da ne pominjem prskanje ... a nekako su jos i uklopili tu i finansijsku krizu, opasni su xD ...

Pa da, she is under his umbrella, and he is under the entity's umbrella...

Pa pravio bi da nije bilo sudjenja... Dovoljno ti govori to sto samo za You Rock My World postoji spot.Nazalost,spor mi je netAu nisam znala to za Sony...
Jesi odgledao ovo sto je postavila Neptunijanka?

A svaka njegova pesma koja se odnosi na menjanje sveta ima dobar tekst, bez icega sto bi moglo da asocira na masone.
Illuminati, pocnes da istrazujes i sama ces videti, no nije ni bitno, Michael jeste uvek najbolje zeleo, samo se nasao medju pogrsnim ljudima
ako ovo nisu Illuminati sa njihovim Suncem (When the Sun shines we shine together, "Music of the Sun" Rianin prvi CD, to mozda deluje naivno, ali to jeste njihova simbolika) xD cela pesma je u toj simbolici, kao i Another part of me, sluzi u cast stvaranju novog svetskog poretka ...
videces da tamo ima raznih sr*nja koja su nepovezana, e pa od toga pocinje ... ako te zanima i imas vremena pogledaj na youtube-u ;P ... Ok, ja bih zamolio Neptunijanku i Antoninu da pogledaju poslednju sliku, nerovatna slucajnost da ste bas to postavili sada xD ...

... skontaj kako se smese
...
... a sve da se njemu naskodi
Neptunijanko, gde su ovde Michaelove skrivene poruke? Ja se secam da sam nesto kopala po YouTubeu i nisam nasla backmasking u njegovim pesmama i pesmama Scorpionsa (bila sam mnogo srecna tada).
Ali iskrena da budem, ne verujem bas u sve ovo. Ima istine negde, ali praviti od svih pevaca sektase...malo je previse. A osim toga, politicari su masoni, imaju kontrolu nad medijima, da li bi dopustili da se o tome svemu govori tako javno? Ili mozda bas namerno hoce da uvuku sto vise ljudi? Hm hm

Da, ah taj Mars u XII, mutne radnje, muuutneee... a sve da se njemu naskodi
![]()
Edit : Mada ja mislim da je TO sve pocelo od tate njegovog i da on ima neke veze sa njima, kako je trenirao decu, pa to su neke od mind control tehnika, gore nego za vreme rata ...

[QUOTE
![]()