Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ovo nisam znalaaaaaaa :eek:
Kuda ode ovaj svet, majko mila...

Katice, pa ti uopste nisi u toku :)
Moras i ti sa nama da proucavas Iluminate, masone i reptile xD

Sta ako i Majklovi tekstovi propagiraju te sekte..pa ja cu se ubiti!

We are here to change the world
Another part of me

Capetan EO, je zapravo neko stvorenje iz Vavilona kako sam cuo u nekom videu :lol: ...

A cini mi se da je u tom spotu i neki deo kad prstima pravi rogove sebi na glavi.

Ako mislis na Umbrellu ? Taj spot je bolestina ziva !!! Ja nesto bolesnije nisam video, koliko god to bezazleno delovalo na prvi pogled :lol: ... Pogotovu neki kadri koji su namestani i modifikovani, kada je ona u trouglu, da se od njenog tela napravi lice djavola ... na slici je ona u polozaju koji nije moguc da se od tela napravi jer je menjano kompjuterski ... a da ne pominjem prskanje ... a nekako su jos i uklopili tu i finansijsku krizu, opasni su xD ...

Rihanna je pesmu "Umbrella" posvetila najboljoj drugarici koja je prati na turnejama, ne verujem da ima skriveno znacenje

Skriveno znacenje i treba da bude skriveno jel ? :lol:

Joj gde mi je onaj link gde neki pacijenti obradjuju Majklov spot "The Beat It"

To je jako glupo :lol: pokusacu da ga nadjem ... mada ja ne sumnjam da je Michael tada sa njima bio :) opet sadrzi one simbole rukama, na vise mesta :lol: ...

Jay Z je pored Madonne najvatreniji pobornik. A nisam znala za tu informaciju - pacijenti!

Pa da, she is under his umbrella, and he is under the entity's umbrella :) ...

Poslednja izmena:
Katice, pa ti uopste nisi u toku :)
We are here to change the world
Another part of me

Capetan EO, je zapravo neko stvorenje iz Vavilona kako sam cuo u nekom videu :lol: ...

:dontunderstand:
Kakvo bre stvorenje?! O_o
A svaka njegova pesma koja se odnosi na menjanje sveta ima dobar tekst, bez icega sto bi moglo da asocira na masone.

Ako mislis na Umbrellu ? Taj spot je bolestina ziva !!! Ja nesto bolesnije nisam video, koliko god to bezazleno delovalo na prvi pogled :lol: ... Pogotovu neki kadri koji su namestani i modifikovani, kada je ona u trouglu, da se od njenog tela napravi lice djavola ... na slici je ona u polozaju koji nije moguc da se od tela napravi jer je menjano kompjuterski ... a da ne pominjem prskanje ... a nekako su jos i uklopili tu i finansijsku krizu, opasni su xD ...

Boze sacuvaj... taj spot moram da pogledam... :pop:
Ne, mislila sam na They Don't Care About Us. Ali nisam sigurna da je to taj njegov spot.

Pa da, she is under his umbrella, and he is under the entity's umbrella :) ...

Sta god ti ovo znacilo.

Odoh napokon da spavam, treba danas ici kod lekara...

A sto se tice Kisobrana, gledala sam danas tekst i stvarno, ali stvarno ne sadrzi bilo sta sto bi trebalo da predstavlja sektu. Cist tekst posvecen drugarici. A ko ga je pisao, u to ne bih da ulazim. (Koliko god ja nju mrzela, stvarno je previse glupa da bi bila sektasica) :lol:

Nemoj Rikanu da nam diras. Ella...ella...e...e...e.. :zurka:

Poslednja izmena:
Neptunijanko
Ovo za backmasking znam.
Slusala sam Another One Bites The Dust otpozadi i mogu reci da i ne lici nesto na it's fun to smoke marijuana.

Bitlsi su imali dosta pesama sa tim porukama otpozadi, i kad su pitali njihovog menadzera da li je to istina, on je rekao "svi oni koji pustaju pesme otpozadi ne bi li nasli djavola, neka pogledaju u ogledalo i nasli su ga''.

A evo posle malo smeha za one koji nisu gledali spot (kao ja npr.).
http://www.imeem.com/akathebus35/video/US10RRBq/rihanna_umbrella_music_video/

:cool: :cool:

Poslednja izmena:
Neptunijanko, gde su ovde Michaelove skrivene poruke? Ja se secam da sam nesto kopala po YouTubeu i nisam nasla backmasking u njegovim pesmama i pesmama Scorpionsa (bila sam mnogo srecna tada).

Ali iskrena da budem, ne verujem bas u sve ovo. Ima istine negde, ali praviti od svih pevaca sektase...malo je previse. A osim toga, politicari su masoni, imaju kontrolu nad medijima, da li bi dopustili da se o tome svemu govori tako javno? Ili mozda bas namerno hoce da uvuku sto vise ljudi? Hm hm

Nema sudjenje veze sa tim..
Tada je bio u svadji sa Sonijem i Tomijem Motolom....
2002 zajedno sa fanovima protestuje isprd sony kompanije u Londonu....
Odbija da se pojavi u spotu za Cry,,,,
Sony prekida promociju,zbog toga Mj ne ide na turneju i prekida saradnju sa njima,mada mislim da turneju nije ni planirao...
Invincible bi se bolje prodavao da nije bilo tog spora,a tada Tomi Motola zbog toga prelazi na nize funkcije...

Zvako,da ti malo 'docaram' protest:
demo_7.jpg

Snimanje 'Man in Black":
mib2.jpg

Vjencanje Lize mineli 2002:
mariage_9.jpg

mjliza1603.jpg

mariage_5.jpg

Je li neko gledao Night in the apollo 2002(cijeli nastup),to je bila Klintonova organizacija gdje su sakupljali novac,jel ima gdje da se pogleda cijeli performans,ja sam na you tube nasao samo dangerous...
Pjevao je Heal the world,black or white i dangerous...
Evo slike:
340x.jpg

apollo_2002_1_big.jpg

apollo_2002_2_big.jpg

Ok, ja bih zamolio Neptunijanku i Antoninu da pogledaju poslednju sliku, nerovatna slucajnost da ste bas to postavili sada xD ... ima ih svuda, haha, strasno ...

A svaka njegova pesma koja se odnosi na menjanje sveta ima dobar tekst, bez icega sto bi moglo da asocira na masone.

Ocigledno je da nisi upoznata sa temom :lol:
NWO ? New world order ? :) Illuminati, pocnes da istrazujes i sama ces videti, no nije ni bitno, Michael jeste uvek najbolje zeleo, samo se nasao medju pogrsnim ljudima ;) ...

We're on a mission through the everlasting Sun that shines :P ako ovo nisu Illuminati sa njihovim Suncem (When the Sun shines we shine together, "Music of the Sun" Rianin prvi CD, to mozda deluje naivno, ali to jeste njihova simbolika) xD cela pesma je u toj simbolici, kao i Another part of me, sluzi u cast stvaranju novog svetskog poretka ...

A revelation
Of the truth in chapters of our minds
I sta nam to oni (we donose) ... otkrovenje neko, njihovo, illuminatsko ...

We're here to simulate, eliminate
An' congregate, illuminate ;P

.. Capetan EO je neki demon iz Vavilona, inace neki od illuminata jesu cak iz Vavilona ...

A sto se Rihanne tice, pesma moze da se shvati na puno nacina kada gledas samo deo koji ona peva, poenta je u Jay Z-evom uvodu :P videces da tamo ima raznih sr*nja koja su nepovezana, e pa od toga pocinje ... ako te zanima i imas vremena pogledaj na youtube-u ;P ...

21 deo o uvodjenju Rihanne u njihove rituale, postoji tumacenje Umbrelle i Disturbie ;) ... 16 deo je najbolesniji, ali ako gledas celo ...

Poslednja izmena:
Pa bas sam uzela da komentarisem fotku kad se pustila post ,vidim da si i ti tu.z:)

Da samo Majklu nije do keza kad pocnu sa tim rogovima da masu gomili paparaca!
Sto se ne otkaci te matore ludace, procvetao bi!

Ona ga je mozda i gurnula u TO sranje . On jadnicko ima VL> XI u XII - prijatelj je tajni neprijatelj, svesno ili nesvesno!!!

Da, ah taj Mars u XII, mutne radnje, muuutneee :) ... a sve da se njemu naskodi :)

Edit : Mada ja mislim da je TO sve pocelo od tate njegovog i da on ima neke veze sa njima, kako je trenirao decu, pa to su neke od mind control tehnika, gore nego za vreme rata ...

Poslednja izmena:
Neptunijanko, gde su ovde Michaelove skrivene poruke? Ja se secam da sam nesto kopala po YouTubeu i nisam nasla backmasking u njegovim pesmama i pesmama Scorpionsa (bila sam mnogo srecna tada).

Ali iskrena da budem, ne verujem bas u sve ovo. Ima istine negde, ali praviti od svih pevaca sektase...malo je previse. A osim toga, politicari su masoni, imaju kontrolu nad medijima, da li bi dopustili da se o tome svemu govori tako javno? Ili mozda bas namerno hoce da uvuku sto vise ljudi? Hm hm

Ne, nisam mislila samo na te poruke koje se mogu cuti kada se slusa od nazad. Cak mi nije ni jasno kako mogu da slusam pesmu u nazad, mislim koja oprema mi treba za to, stvarno ne znam na kom muzickom stubu iline znam ja sta su ljudi mogli da cuju te poruke. A jos interesantnije kako neko moze da misli na to koju i kakvu pesmu da napise a da u isto vreme razmislja kako da to ima smisao kada se slusa i od napred i od nazad. To mi nikada nece biti jasno!
Nego sam ja pre svega mislila na industriju zabave uopsteno, a Majkl mora da bude tu kao covk od kojeg se ta zabava i sastojala dobrih 20-ak godina
z:)

Ja znam za teoriju da Industriju zabave predvodi CIA i svako mora da se ponasa kako oni zele, da salje poruku koju oni zele, da siri filozofiju koju oni zele itd. Homoseksualnost, promiskuitet i propali brakovi i jesu deo filozofije koju je plasirao SHOW BIZNIS i Holivud. A koje je gledao filmove na You-Tube-u sve te teorije i te dokumentarce zna o cemu se radi

Da, ah taj Mars u XII, mutne radnje, muuutneee :) ... a sve da se njemu naskodi :)

Edit : Mada ja mislim da je TO sve pocelo od tate njegovog i da on ima neke veze sa njima, kako je trenirao decu, pa to su neke od mind control tehnika, gore nego za vreme rata ...

Pa to i pise u onom tekstu zakoji sam vam dala link nekoliko postova gore. Da je Dzozef takodje nasamaren, navodno je i on ISKONTROLISAN z:lol:

Pogledaj im znakoce 666 samo? Pogledaj ! Cime se oni bave pa ljudi puni su ti filmovi Liz Tejlor i kompanije sa tim " znakom" pripadnosti "njemu"
Mamicu im... Ta Liz mi se tad smucila.[/QUOTE]

Ne znam da li ste videli vise majklovih slika sa Liz kada ona pocne da upire prste, ni jednog trenutka mu nije bilo pravo, bas se vidi da mu se odmah smraci. On se protiv takvih bori a ona pored njega z:hm:

Back