Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pa vidis...te novine tiscali, engleski magazin su napravile anketu i izabran je MJ

Da je anketu sproveo Jerusalem Post to bi bio Kralj David ili Car Solomon ili Mojsije

Tako kad su birali famoznu pesmu milenijuma bilo je raznih glasanja po raznim novinama, sajtovima, emisijama....u 90% slucajeva su se javljali tinejdzeri koji naravno nisu nikada culli za Hendrixa,Marleya,Diilana itd

te su izabrali Backstreet boys

o tome ja

hitler460.jpg

:mrgreen:

Hitler je malo dete za Mj-a, i po pogledu slave a i po pogledu mucenja dece :mrgreen:

Velika je razlika izmedju NAJVECE i NAJSLAVNIJE.On je definitivno NAJSLAVNIJA!!!!!!(sto je i anketa dokazala):)

Anketa engleskog magazina tiscali...

Jerusalem Post je glasao ovako :

najslavnija licnost svih vremena
MOJSIJE
moses.jpg

PS Ja znam da nisi toliko glupa, iako si 92 godiste pa da ne mozes da skontas da to nije ultimativna anketa vec anketa jednog teenage magazin-a koja nista ne govori.

A inace...ti Arapi sto su tuzili Jacksona...pa to je upravo taj iz Bahraina gde je MJ navodno bio gost...nije on bio gost vec je trebao da plati sultanovo gostoprimstvo....ali uteko a nije platio racun pa ga sad proganjaju

MJ bi vec odavno trebao da zna da se zlocin ne isplati

A inace...ti Arapi sto su tuzili Jacksona...pa to je upravo taj iz Bahraina gde je MJ navodno bio gost...nije on bio gost vec je trebao da plati sultanovo gostoprimstvo....ali uteko a nije platio racun pa ga sad proganjaju

MJ bi vec odavno trebao da zna da se zlocin ne isplati
Tuzi ga sin toga iz bahreina.....
kako si fino informisan............
DOSADAN SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESI LI SVJESTAN TOGA????????????:roll::roll::roll::roll:

Tuzi ga sin toga iz bahreina.....
kako si fino informisan............
DOSADAN SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESI LI SVJESTAN TOGA????????????:roll::roll::roll::roll:

Nisam dosadan samo pricam ono sto ti ne zelis da cujes. A to je istina.

Ti si ultra dosadna jer ne znas da napravis konstruktivan razgovor vec samo pljujes sve one kojima MJ nije licno bozanstvo.

Dobro, i sta to menja sto ga ne tuzi sultan vec princ? mislis da on sme da radi nesto mimo tatine volje? cak mislim da je sultan orkestrirao sve to.

I to nije TAJ iz Bahreina vec Sultan. Toliko o informisanosti.

Jedina osoba ovde koja nesto zna o MJ je ona Kejti, svi vi ostali ste obicni salabajzeri sto pricate tek da nesto kazete....hajd sad

Back