Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa to su mu glavni sponzori......
Cijelu jednu godinu posle sudjenja je proveo u Bahreninu kao sultanov gost....:cool:
da znas samo koliko voli bliski istok,a pogotovo dubai...

Znam koliko vole Dubai. Tamo vodi decu, ima celo (polu)ostrvo samo za njega...ceo krak beshe?

Nije trebao da se zamera...jos je taj lik neki Kralj....ko s' sejtanom tikve sadi o glavu mu se loopaju :mrgreen:

Sta pricas? Pa MTV je osnovan 1981...tada je tek pocela borba o razbijanju barijera...prvi je to potegao R. James pa oni pustani su Tarnerovi(Tina i Ajk) ali to su bili snimci sa koncerata a ne music videos. Odkud MJ spot na MTV 1981? Koji je to spot ?

aman covece, pa na to sam i mislila !!!!!
mtv - 1981 (osnovan )
spotovi s trilera - 1983 (su počeli da se puštaju)
a 1979 je izašao off the wall album, moonwalker92 je rekao da je moguće da su spotovi s tog albuma puštani na mtvju, ali to je verovatno nemoguće jer je mtv stvoren 1981. i očigledno je da su puštali spotove iz te godine...

:eek:je li tacno da su ga posjetili predstavnici sonija dok je bio u bahreinu,da ga namame da navodno proda katalog bitlsa,a zauzvrat da mu oni podmire kredite i dugove/??:roll:

e za to ne znam. ali verujem da je sonijev jedini cilj da se domognu tih kataloga...takodje verujem da su mu oni i namestili mnoge spletke...upravo zbog tih prava...pazi, velike pare su u pitanju. misim, zamisli kolke bi prilive novca imali potpunim posedovanjem bitlsovih pesama !!!!a jackson bi jedino morao da ih proda kad bi zapao u dugove do grla...a od kad je kupio tu polovinu prava, svaki čas mu se dešavaju neki bankroti...tako da je moguće..

e za to ne znam. ali verujem da je sonijev jedini cilj da se domognu tih kataloga...takodje verujem da su mu oni i namestili mnoge spletke...upravo zbog tih prava...pazi, velike pare su u pitanju. misim, zamisli kolke bi prilive novca imali potpunim posedovanjem bitlsovih pesama !!!!a jackson bi jedino morao da ih proda kad bi zapao u dugove do grla...a od kad je kupio tu polovinu prava, svaki čas mu se dešavaju neki bankroti...tako da je moguće..
Inace cijeli katalog vrijedi priblizno jednu milijardu.....
a davno ga je kupio za male pare(oko 55 miliona).........
mada ne vjerujem ni da ce ga podati......:whistling:

od kad ti je princ crnac???:hahaha:

prince1_50.jpg

michael-jackson-thriller.jpg

Onda ni MJ nije BIO crnac...sada to svakako nije.

Back