ako me secanje ne vara, JA sam i spomenuo moonwalk...ali to je opet deo show-a...mozemo poceti da nabrajamo balerine i baletane zbornaja komande pa bi smo izvukli nesto slicno.
Dakle i Madonna je pionir jer je prva nosila spicasti Gotijeov brus?
Mesanje stilova je bilo prisutno mnogo pre MJ kao i kompilacioni albumi...
na MTV?
pa MTV sljaka od 80-ih...da je postojao MTV u vreme Hendrixa, Jimmy bi bio taj. Bio je na TV-u samo sto se to nije tada zvalo MTV. MTV je proizvod halapljivog, globalisticko-cionistickog establismenta. MJ je takodje cedo iz njihove laboratorije. Prvi spot emitovan na MTV nije bio spot MJ....a sto se tice prodatih albuma, posecenosti....pa vidis....Ceca dovede 100.000 ljudi na Marakanu, ali o kakvom mi KVALITETU pricamo ?
Ceca je dovela vise ljudi od Stones-a, da li to znaci da je ona kvalitetnija ili da je publika operisana od dobrog ukusa?
Naprimer... Betoven nije prodao toliko albuma kao MJ, nije imao toliku posecenost, nije pustan na MTV, nije vacario decu, Obama ga nije smestio u svoj kabinet....
a opet taj isti Betoven je genije i muzicar, moja greska UMETNIK koji je sam stvarao svoju muziku i njegove simfonije su proizvod njegovog osobenog umetnickog izraza. Bez aranzmana, stelovanja, skupe produkcije, kreveljenja na sceni, moonwalka itd itd itd