moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Jel zna neko od vas njemacki?treba mi prevod jedne izjave o MJ(kratko je)....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna neko od vas njemacki?treba mi prevod jedne izjave o MJ(kratko je)....
odeeeeeee
a bas je jak provod bio tamo
tj. 90te godine.
super-soakeriiiiiiiiiiiiiiiii i co. xD
Па јесте... Али ето, било је и доста ружних успомена, можда је и боље што је отишао.
nenenenne to nikako !!!
..to sto je majkl napustio zooloski vrt :
Ja zaista ne znam sta pojedini zele da postignu postavljajuci ove slike...:???:
Pa ljudi sta vam bi??? Prosle nedelje dolazio svaki dan na forum,kad ono 3-4 dana niko nista ne pise,a kad se sad ukljucih ono jos 4 nove stranice... Xaxa,puni ste price...
Nego,jel custe da Obama postavio Majkla za Sekretara Amerike? Kaze da on jedini zasluzuje da se nadje na toj poziciji,jer je proputovao vise od svih politicara zajedno,a usput voli i crne i bele i zute... (Citirao sam ga) Verovatno je neka sala u pitanju... Jel zna neko nesto detaljnije o tome?
OK. MJ ne predstavlja nikakav kvalitet, o pionirstvu ni da govorim. Sve ste nas ubedili. Jos samo 99% svetskih muzickih kriticara i sadasnjih muzicara pa ste na konju. Ovde ustvari, uopste nije rec o temi MJ, vec o tome da neko mnogo voli da pametuje. .
van halen nije radio muziku za beat it,vec samo sviraoKvalitet MJ-a nije sporan...kakvo pionirstvo? znas li sta znaci ta rec? Jeste, MJ je izmislio Moonwalk...koji niko drugi nije izvodio? moonwalk je rodjen i umrece sa njim...
Pionir je covek koji je krenuo u nepoznato i napravio osnove, temelje koji ce sluziti kao putokaz mladjim generacijama sve u cilju njihove nadgradnje. Dzeksonova muzika je mesavina svega i svacega, tu ne postoji osobeni muzicki izraz.
Muziku za Beat It mu je uradio Van Halen...izem ti pionira. Robert Dzonson je pionir, BB King je pionir itd itd itd itd
Kriticari? Ko jos njih slusa, njihovo misljenje se menja sa ciframa koje su im ponudjenje, nemoj kriticare da uzimas za argument
Koji muzicari? Pa niko ne moze poreci da je MJ vise nego dobar(govorim o muzici) ali ti niko, ama bas NIKO nece reci da je MJ pionir...sem eto, njegovih nabrijanih, zadrtih fanova.
Nije poenta u ubedjivanju
sad je vjerovatno nenormalan,za zivota vjerovatno nije iveo jednu malu muzicku revoluciju,osnove su postavili neki drugi umjetnici,obican soumen....ma mora da je mj radio muziku..... kakvi temelji, kakvi bakraci.... dok je bio normalan, vredeo je kao JEDAN od znacajnijih ljudi u muzici, a prave osnove su postavili neki drugi ljudi, pravi umetnici, koje necu da imenujem, jer ne zasluzuju da se nadju uz obicnog soumena...
ma mora da je mj radio muziku..... kakvi temelji, kakvi bakraci.... dok je bio normalan, vredeo je kao JEDAN od znacajnijih ljudi u muzici, a prave osnove su postavili neki drugi ljudi, pravi umetnici, koje necu da imenujem, jer ne zasluzuju da se nadju uz obicnog soumena...
To ne garantuje da se necemo nagledati njegovih majmunarija u bliskoj buducnosti....upravniku zoo vrta je verovatno laknulo
ja ne zelim da ikada prestane sa svojim majmunisanjem...dzekson bez majmunisanja nije majkl !!!!!!!! zato ga i volemo
It's too much monkey business goin' down ....sto bi pesmica rekla![]()
Vi jos uvek niste blokovali ovo dvoje provokatora? Ccc...
Ljudiiiii, sad sam u BAAAD groznici, JEA!