Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ne verujem kako je fenomenalno uradio "Come together" !!!!! Majke mi, jesam ogroman fan, ali i kad objektivno gledam- uvek mogu da kazem da mu pesma najbolje lezi!!!čula sam i Bitlse i Aerosmith...Majkl je razvalio ovu pesmu!!!!!
cometogether.jpg

Ja volim onu zenu sa kosom , ako je to ona iza :D ...

8) :-o :o

Joj sto bolnu da me leci. Come together u njegovom izvodjenju je pesma za mene, a i nastup, Bog'me.

Ona iza njega Je Dzenifer. On ju je probio sto bi rekao Minimax. Dao joj je sansu dok je bila potpuno neafirmisana da nastupa sa njegovim bendom na Bad turneji . Cak sei pricalo da su proveli jednu noc zajedno tokom Bad turneje :whistling:

Jooj , i ja , tako je lepa pesmica i fina ... bas su najs za slusanje sve te kad su bili mali , ja ih obozavam , kad sam gledao koncert Bad u Yokohama-i , tako kad sam skontao da peva i te pesmice i kad je poceo , ja sam tako skocio i poceo da se derem :lol: ... skroz me odusevljavaju te pesme :D ... 8) :-o :o

E, a jel si video sto je na nekom azijskom idolu riba otpevala Ben !! Da se smrznes sa kojom emocijom je to odradila !
Ajd' sad cu da ti nadjem link za tube , imam snimak u kompu. Samo da ga nadjem - da vidim kako je naslov...

http://youtube.com/watch?v=yd9949DPgRw&feature=related

Не капирам зашто људи лупетају да је пјесма Ben посвећена кућном љубимцу. :confused:

Pa bas lupetaju :p Pesmu je napisao neki pisac koji je pisao sa bandove Motown izdavacke kuce za koju su Jackson 5 snimali. Pema govori o prijateljstvu ali u simbolicnom smislu prijateljstvu pacova i decaka i o tome kako samo on vidi njegovu pravu vrednost dok ga drugi odbacuju. Ja obozavam Ben. Najbolja pesma napisana za decu, mada nema tu nicega detinjastog. Svi vole Bena! Napred Ben :ok:

E, a jel si video sto je na nekom azijskom idolu riba otpevala Ben !! Da se smrznes sa kojom emocijom je to odradila !
Ajd' sad cu da ti nadjem link za tube , imam snimak u kompu. Samo da ga nadjem - da vidim kako je naslov...

http://youtube.com/watch?v=yd9949DPgRw&feature=related

Joooj , svidja mi se , ima tu jedan deo koji mi je malo previse "over the top" :lol: , bez razloga , na samom pocetku , tj kraj prve strofe , pocetak druge ... ali najs je na kraju , svidja mi se ...

Joj , a pesmica je tako divna , tako je kao , uteha i podrska i ljubav i spokoj , i sve to i tako je divno , osecaj da si nasao nekoga i da nije bitno sta drugi kazu , aj necu da se pocinjem da se gubim (zaljubio sam se :lol: ) , ali je jako dobra pesma i kad krene zadnja strofa i onaj tekst , meni je lose :lol: ...

8) :-o :o

Pa bas lupetaju :p Pesmu je napisao neki pisac koji je pisao sa bandove Motown izdavacke kuce za koju su Jackson 5 snimali. Pema govori o prijateljstvu ali u simbolicnom smislu prijateljstvu pacova i decaka i o tome kako samo on vidi njegovu pravu vrednost dok ga drugi odbacuju. Ja obozavam Ben. Najbolja pesma napisana za decu, mada nema tu nicega detinjastog. Svi vole Bena! Napred Ben :ok:

naravno, pesma razbija, a i majkl pevajući je....

Previse ti je muzevan nekako :lol: ... oblik glave ti je ispao malo vise kockast i veci nego sto jeste :S ...

Sad sam gledao Ljude u crnom drugi deo (btw, tako je kool kraaaaj) , i pojavio se Majklicaaaaa , kako je dobro bilo , tako sam se iznenadio , kao radi neke zadatke i hoce da ga unaprede da bude agent M i tako ... i bas je super bilo , pa eto da podelim sa vama :lol: moje odusevljenje kada sam ga ugledao u filmu :D ... 8) :-o :o

Previse ti je muzevan nekako :lol: ... oblik glave ti je ispao malo vise kockast i veci nego sto jeste :S ...

Sad sam gledao Ljude u crnom drugi deo (btw, tako je kool kraaaaj) , i pojavio se Majklicaaaaa , kako je dobro bilo , tako sam se iznenadio , kao radi neke zadatke i hoce da ga unaprede da bude agent M i tako ... i bas je super bilo , pa eto da podelim sa vama :lol: moje odusevljenje kada sam ga ugledao u filmu :D ... 8) :-o :o

Stvarno? Ja to nikad nisam gledala ( ni br. 1 a kamoli 2 ). A jel taj film imas kod kuce il sta?

Tu je bio smesan do bola , imate na you tube-u. Uzas nije mi jasno sto se pojavljuje u tim trecerazrednim ulogama. :dash:

meni nije jasno ni što se pojavljuje u niskobudžetnim filmovima, tipa: ono, girls and the island...haha snimala sam i telefonom scene gde se majkl pojavljuje :mrgreen:

Koji ti je sada to film, znam za onaj deciji gde je isto neki agent MJ. Strasno! :confused:

Sto ne snimi ko covek neki film, ako hoce vec da bude glumac. Moze i scenario da napise ima talenata. Pa da glumi sta hoce i kako hoce. Bilo bi dobro neki ljubic da snimi :cmok:

:mrgreen: :twisted:

Back