Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mhm , bas sam o tome razmisljao pre neki dan :S ...

8) :-o :o

meni je krsta najjače ažuriran forum !!!!!! i mnogo mi je krš što su ono uradili profilima i stavili ove nove smajlijeve....stara krstaja mi je bila zakon!!!!!!!! šta će nam videi onako sa ekrančićima, samo klikneš na link i gotovo...

(sorry za offtopic)

Almost kissing ???
pa da sam to bila ja, ne bih promašila ustašca ni za šta :mrgreen: !!!!!!! ta mala nije svesna šta je propustila !!!!!!al, dobro, makar je pala vatačina :cmok::whistling:

:rotf: Како ме Кејти увијек насмије :rotf:

Видиш ти Мајкла, шмекера, само се смјешка, а она се јадница изгубила тотално. :)
И можда и није хтјела да га пољуби у уста, овако је могла дуже да ужива. :think:

Michael Jackson to design clothing line !!

On May 29th, Christian Audigier said in a short statement on video that his next project would be "The Michael Jackson Collection".

Michael Jackson is said to be working with Christian Audigier on a full range of clothes. Blogger Dean Piper has said that Jackson signed the deal with Audigier over the past few weeks.

A source has also been quoted as saying , "Michael was keen to venture into fashion and loves Christian’s bling clothing of the past. So Christian’s designing the range with Michael - it will include bling gloves, jeans, sweats, hoodies and t-shirts. Everyone involved is very excited - and the range will be available initially all over LA at high end stores."

opet majkla međ modu turaju....a o albumu ni reči !!!!! Užas onaj najcrnji

THIS DAY IN JACKSON HISTORY

1986 - Janet Jackson's single "Nasty" hit #19 in the U.K.

1990 - Janet Jackson's single "Alright" hit #17 in the U.K. It also hit #4 in the U.S.

2004 - Los Angeles Lieutenant Art Miller said in a written statement that "on May 28, 2004, detectives from the Los Angeles Police Department's Juvenile Division officially concluded their two-month investigation into allegations of child abuse against Michael Jackson. After an extensive investigation, which included hours of interviews with the person making the allegations, detectives concluded there was no evidence that any crime occurred. No charges will be sought." The charges were unrelated to the charges in Santa Barbara, CA.

2005 - Closing arguments in the Michael Jackson child molestation trial took place.

Michael-Jackson-Starved-Himself-During-the-Child-Molestation-Trial-2.jpg

oj, beogradske fanovice, el ste tražile Moonwalker u Domu Sindikata??

Nismo dekintod smo. Ali cim dodjem do 1500din. koliko to moze da kosta najvise - kupim. :klap:

E ovako:
Majkl tvrdi da ima VITILIGO-mi mu vjerujemo;)
Majkl tvrdi da je imao u zivotu imao samo dvije pasticne operacije-mi mu ne vjerujemo????:dontunderstand:
Nadam se da me razumijete sto hocu da pitam??????:?::?:

Ne.

E, kejty videla sam te na MJJ social networku. Jel se bavis fotografijom iz razonode?

Jao sto mi se svidja gore na onoj sliiici. Fino izgleda.

Poslednja izmena:
e, pa da...samo sam na MJSN kao Dirty registrovana....na ostalim sam uglavnom katy...
a one fotke...to se moj ćale bavi fotografijom, u slobodno vreme, kao amater...a ja sam se malo pretvarala da sam Smooth Criminal i pozirala :mrgreen: tako sam trebala na malu maturu da idem...
i majkl superiorno izgleda na gornjoj slici...najjači je u vreme sudjenja...lepši mi tu nego u Bad-u, bre...

A super su ti fotke, super. Off topic

Sto je gotivim onog Michel Jacksona! ;)

Pa sto nisi isla tako na maturu bila bi bas drukcija od drugih. :whistling:

tenk ju :)

pa, zbog mnogih budala koje su mi blebetale: "sonja, budi jednom devojčica, sonja obuci jednom suknju, sonja makar na jedan dan batali tog Majkla..." i na kraju sam samo ogrnula sako sa sve trakom oko rukava :rolleyes: ali, evo za godinu dana druge mature, tako da :whistling: biće Majklmania...i šešir, i kravata i jaooooo

e, pa da...samo sam na MJSN kao Dirty registrovana....na ostalim sam uglavnom katy...
a one fotke...to se moj ćale bavi fotografijom, u slobodno vreme, kao amater...a ja sam se malo pretvarala da sam Smooth Criminal i pozirala :mrgreen: tako sam trebala na malu maturu da idem...
i majkl superiorno izgleda na gornjoj slici...najjači je u vreme sudjenja...lepši mi tu nego u Bad-u, bre...

Jaoj meni se ne svidja za vreme sudjenja. Tako je bio depresivan, bolestan oronuo, TUZAN. Kakva tuga u pogledu, mislimto su mu bile najgore godine u zovotu. A i bas ta duzian kose mi se ne svidja.

На првој изгледа као неки вагабундо, само су му очи уморне. Чудан ми је некако с оном "брадицом", али добар је. :)
Је ли Мајкл стварно носи диоптријске наочари или он то опет нешто из фазона???

И погледајте ове двије слике: како му је на првој чело онако ниско, а на другој не???

На првој изгледа као неки вагабундо, само су му очи уморне. Чудан ми је некако с оном "брадицом", али добар је. :)
Је ли Мајкл стварно носи диоптријске наочари или он то опет нешто из фазона???

И погледајте ове двије слике: како му је на првој чело онако ниско, а на другој не???

Ja volim kada iam bradicu :D A na gornjoj slici izgleda kao da ima periku :mrgreen:

uh,meni se ne svidja kad je tako raspušten, sa bradom, neočešljan....
Meni je majkl baš tip za ono najgore feminiziranje - uredna kosa, perfektno lice, onako sa sve šminkom, obrijan, kreon na očima, obrvice počupane, izdepiliran...kao u vreme Bad i Dangerous-a...ali opet, lepo mu je sve to stajalo do Historyja recimo...sad ne znam kako bi mu baš stajalo lickanje u 50.godini.....ma ne znam....

Aaaaaaaaaaaaaaaa, šta ja to čujem, neki dueti sa Usherom i Ciarom.....:shock: jel ovaj svet normalan???

Ciara - moze! Obozavam je! Iskreno, ako postoji Majklov naslednik u plesu to jedino moze da bude ona! Devojka je nevidjeni talenat, nema one jednostavne koreogravije ala Britni i Kristina, ta devojka prosto oseca ritam, ako uradi duet sa njom - bice to up beat dance track i sto se mene tice palac gore. Zilion x bolje nego Will I Am. Mada verujem da je opet neki trach, nema tu nista...... Mislim da MJ nikad vise nece izdati novi album...mozda koji singl... ne znam nikad nije toliko odugovlacio..niti postoje dokazi da je u studiju...a rece i sam da nece mator da peva..o plesu nema ni govora......

ma, mogao bi bre majkl da uradi nešto, samo da se skrasi malo.....gledam sad ove pesme posle Inviciblea (What more can I give, Weve had enough)-vrhunske su!!! Mogao bi malko i da zaigra u spotu nekom...ali, što veliš, ni traga ni glasa o njemu...meni je iskreno sve jedno da li će biti albuma ili ne...ja se ložim na off the wall i bad fazone...tako da za ove nove ritmove nisam zainteresovana(Invicible...), mogu da ih čujem samo u svrsi da se osvežim od majklove muzike 80ih, koju neprestano slušam...
a dueti :rolleyes: daj bre, neki ozbiljni muzičar jedino dolazi u obzir....ma, šta bude nek bude...volim majkla

ma, mogao bi bre majkl da uradi nešto, samo da se skrasi malo.....gledam sad ove pesme posle Inviciblea (What more can I give, Weve had enough)-vrhunske su!!! Mogao bi malko i da zaigra u spotu nekom...ali, što veliš, ni traga ni glasa o njemu...meni je iskreno sve jedno da li će biti albuma ili ne...ja se ložim na off the wall i bad fazone...tako da za ove nove ritmove nisam zainteresovana(Invicible...), mogu da ih čujem samo u svrsi da se osvežim od majklove muzike 80ih, koju neprestano slušam...
a dueti :rolleyes: daj bre, neki ozbiljni muzičar jedino dolazi u obzir....ma, šta bude nek bude...volim majkla

ja i ti imamo isto misljenje sto se tice majklove muzike...meni su off the wall, thriler i bad zakon...ostalo je produkcijski slabije,,mozda i nije,,,ali ja prosto ne volim taj zvuk 90tih, ti jaki bubnjevi, kompjuteri, filtriranje...neuobicajeni zvuci...vise volim jednostavnost 70tih i 80tih,,u tome je draz....zato je bad turneja zakon, jer nema isforsiranih koreografija, nema nekih gigantskih ultra mega specijalnih efekata, tu je samo on, mikrofon, i znoj koji prsti na bini...e to je koncert!

ja i ti imamo isto misljenje sto se tice majklove muzike...meni su off the wall, thriler i bad zakon...ostalo je produkcijski slabije,,mozda i nije,,,ali ja prosto ne volim taj zvuk 90tih, ti jaki bubnjevi, kompjuteri, filtriranje...neuobicajeni zvuci...vise volim jednostavnost 70tih i 80tih,,u tome je draz....zato je bad turneja zakon, jer nema isforsiranih koreografija, nema nekih gigantskih ultra mega specijalnih efekata, tu je samo on, mikrofon, i znoj koji prsti na bini...e to je koncert!

:klap::klap::klap::worth:
potpisano !!!!!

Ма дајте људи, какав Мајкл, нови албум и бакрачи, то је само прича.
Некако не могу да замислим Мајкла Џексона међу свом овом данашњом технологијом, а и да успијем, сумњам да би испало нешто упоредиво са претходним албумима.

Ма дајте људи, какав Мајкл, нови албум и бакрачи, то је само прича.
Некако не могу да замислим Мајкла Џексона међу свом овом данашњом технологијом, а и да успијем, сумњам да би испало нешто упоредиво са претходним албумима.

paaaa, tako nekako...

Mislim da MJ nikad vise nece izdati novi album...mozda koji singl... ne znam nikad nije toliko odugovlacio..niti postoje dokazi da je u studiju...a rece i sam da nece mator da peva..o plesu nema ni govora......[/QUOTE:
I ja mislim da nece vise izdavati, svakim danom sam toga svesnija. I rekao je to sto je rekao za starost, pisala sam jednom o tome - istina. Pa ja ga negde razumem, mada mislim da njegov ego nece dugo izdrzati a da ne izbaci povremeno nesto bez obzira sta misli. Al nece izdrzati takodje ni njegov dzep, jer covek trosi abnormalan novac. Ako nije aktuelan staje mu prodaja kako vec izdatih albuma , tako i silnih DVD i nema pozive za gostovanjima na velikim dogadjajma koja se dobro placaju, a on i dalje samo trosi vise nego ne normalne kolicine novaca. Tako da ce ako daj Boze bude ziv i zdrav :worth: za koju godinu morati nesto da uradi da bi napravio i pare.

Back