a ne verujem kako je fenomenalno uradio "Come together" !!!!! Majke mi, jesam ogroman fan, ali i kad objektivno gledam- uvek mogu da kazem da mu pesma najbolje lezi!!!čula sam i Bitlse i Aerosmith...Majkl je razvalio ovu pesmu!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Не капирам зашто људи лупетају да је пјесма Ben посвећена кућном љубимцу.![]()
Pesmu je napisao neki pisac koji je pisao sa bandove Motown izdavacke kuce za koju su Jackson 5 snimali. Pema govori o prijateljstvu ali u simbolicnom smislu prijateljstvu pacova i decaka i o tome kako samo on vidi njegovu pravu vrednost dok ga drugi odbacuju. Ja obozavam Ben. Najbolja pesma napisana za decu, mada nema tu nicega detinjastog. Svi vole Bena! Napred Ben 
E, a jel si video sto je na nekom azijskom idolu riba otpevala Ben !! Da se smrznes sa kojom emocijom je to odradila !
Ajd' sad cu da ti nadjem link za tube , imam snimak u kompu. Samo da ga nadjem - da vidim kako je naslov...
http://youtube.com/watch?v=yd9949DPgRw&feature=related
, bez razloga , na samom pocetku , tj kraj prve strofe , pocetak druge ... ali najs je na kraju , svidja mi se ...
) , ali je jako dobra pesma i kad krene zadnja strofa i onaj tekst , meni je lose
...
Pa bas lupetajuPesmu je napisao neki pisac koji je pisao sa bandove Motown izdavacke kuce za koju su Jackson 5 snimali. Pema govori o prijateljstvu ali u simbolicnom smislu prijateljstvu pacova i decaka i o tome kako samo on vidi njegovu pravu vrednost dok ga drugi odbacuju. Ja obozavam Ben. Najbolja pesma napisana za decu, mada nema tu nicega detinjastog. Svi vole Bena! Napred Ben
![]()

Vodjena je guskaVodjena - genije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Vodjena je guska
Vidi mu nos :'(
Neeeeeeeeeeee :'(
OBECAVAM da cu ga za raspust nacrtati super, obecavam
Izvini Majkiiiiiiiiiii![]()

Bice bolje, ipakma nos je težak da se crta.....bitna su usta i loknica...fenomenalno![]()

... oblik glave ti je ispao malo vise kockast i veci nego sto jeste :S ...
moje odusevljenje kada sam ga ugledao u filmu
Previse ti je muzevan nekako... oblik glave ti je ispao malo vise kockast i veci nego sto jeste :S ...
Sad sam gledao Ljude u crnom drugi deo (btw, tako je kool kraaaaj) , i pojavio se Majklicaaaaa , kako je dobro bilo , tako sam se iznenadio , kao radi neke zadatke i hoce da ga unaprede da bude agent M i tako ... i bas je super bilo , pa eto da podelim sa vamamoje odusevljenje kada sam ga ugledao u filmu
... 8) :-o
![]()
![]()
Previse ti je muzevan nekako... oblik glave ti je ispao malo vise kockast i veci nego sto jeste :S ...
Sad sam gledao Ljude u crnom drugi deo (btw, tako je kool kraaaaj) , i pojavio se Majklicaaaaa , kako je dobro bilo , tako sam se iznenadio , kao radi neke zadatke i hoce da ga unaprede da bude agent M i tako ... i bas je super bilo , pa eto da podelim sa vamamoje odusevljenje kada sam ga ugledao u filmu
... 8) :-o
![]()
![]()

Tu je bio smesan do bola , imate na you tube-u. Uzas nije mi jasno sto se pojavljuje u tim trecerazrednim ulogama.![]()

meni nije jasno ni što se pojavljuje u niskobudžetnim filmovima, tipa: ono, girls and the island...haha snimala sam i telefonom scene gde se majkl pojavljuje![]()