Jelena Thriller
Početnik
- Poruka
- 35
Michael Jackson is the best!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма дајте људи, какав Мајкл, нови албум и бакрачи, то је само прича.
Некако не могу да замислим Мајкла Џексона међу свом овом данашњом технологијом, а и да успијем, сумњам да би испало нешто упоредиво са претходним албумима.

kaže da je umrla od smeha kad je videla loknicu
a ja je već nedelju dana napadam što ga nije zaustavila i uzela makar broj...ih, ko zna kolko fanatika ima po bg-u....hahha, moja drugarica iz odeljena ugledala nekog lika sad u ponedeljak, na stanici 26-ce (ka bulevaru) u MJ majici, sa crnom zalizanom kosom i jednom "nameštenom" loknicom na čelukaže da je umrla od smeha kad je videla loknicu
a ja je već nedelju dana napadam što ga nije zaustavila i uzela makar broj...ih, ko zna kolko fanatika ima po bg-u....

A sto ne mozete da ga zamislite sa novo m tehnologijom. Pa on stalno govori da ga ne zanima modena muzika i da ce on uvek da radi onkvu muziku kakva misli da bi trebalo da bude. Na praju je ipak poklekao i "spandjao" se sa ovim hip hoperima, ali ne verujem da ce ikada poceti da se glupira kao Madona koja sada opet izigrava nekakav dens. Smesna izgleda u ovim godinama sa tom muzikom.
Mislim ni- Invicible- nije bas nesto bio moderan, oseca se njegov fazon pop pesmice bez mnogo primesa ovog ili onog. Samo jednostavnost. Mada volim kada malo udari po roku , kao- Dirty Diana- i i obrada Bitlsa -Come together-, -Give in to me.- Super je za taj pop- rok fazon. To mu odlicno stoji, moram da ga obavestim onako licno , na p.p.![]()
!

Pa evo me malo skoknula. Citala sam neke vase postove i drago mi jesto u ovde ima jos fanova
U svakom slucaju -dobrodosla u najjaci MJ fan klub na Balkanu!A da ti nisi neka "nasa"?U svakom slucaju -dobrodosla u najjaci MJ fan klub na Balkanu!
Ovaj poslednji jos i podseca. I meni je isto glupo to imitiranje, ali sta su i ja ga nekad i sama imitiram.

i onaj na samom kraju nije los uopste.Meni je na od onih " Imitatora" najbolji onaj crnaci onaj na samom kraju nije los uopste.
Ja volim BEN !!!
... skroz me odusevljavaju te pesme

E malopre sam gledala snimak sa rodjendana onog kreatora, kako MJ dobro izgleda ja ne verujem, videla sam da je malo i djuskao, koji je to kralj jedva cekam novi album