Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма дајте људи, какав Мајкл, нови албум и бакрачи, то је само прича.
Некако не могу да замислим Мајкла Џексона међу свом овом данашњом технологијом, а и да успијем, сумњам да би испало нешто упоредиво са претходним албумима.

A sto ne mozete da ga zamislite sa novo m tehnologijom. Pa on stalno govori da ga ne zanima modena muzika i da ce on uvek da radi onkvu muziku kakva misli da bi trebalo da bude. Na praju je ipak poklekao i "spandjao" se sa ovim hip hoperima, ali ne verujem da ce ikada poceti da se glupira kao Madona koja sada opet izigrava nekakav dens. Smesna izgleda u ovim godinama sa tom muzikom.
Mislim ni- Invicible- nije bas nesto bio moderan, oseca se njegov fazon pop pesmice bez mnogo primesa ovog ili onog. Samo jednostavnost. Mada volim kada malo udari po roku , kao- Dirty Diana- i i obrada Bitlsa -Come together-, -Give in to me.- Super je za taj pop- rok fazon. To mu odlicno stoji, moram da ga obavestim onako licno , na p.p. :mrgreen:

hahha, moja drugarica iz odeljena ugledala nekog lika sad u ponedeljak, na stanici 26-ce (ka bulevaru) u MJ majici, sa crnom zalizanom kosom i jednom "nameštenom" loknicom na čelu :mrgreen: kaže da je umrla od smeha kad je videla loknicu :lol: a ja je već nedelju dana napadam što ga nije zaustavila i uzela makar broj...ih, ko zna kolko fanatika ima po bg-u....

hahha, moja drugarica iz odeljena ugledala nekog lika sad u ponedeljak, na stanici 26-ce (ka bulevaru) u MJ majici, sa crnom zalizanom kosom i jednom "nameštenom" loknicom na čelu :mrgreen: kaže da je umrla od smeha kad je videla loknicu :lol: a ja je već nedelju dana napadam što ga nije zaustavila i uzela makar broj...ih, ko zna kolko fanatika ima po bg-u....

E, sto ne volim kada vidim imitatore. Posebno amjklove. E, nije ni cudo sto im se ljudi smeju , majke mi. Verujem da deluje smesno. Original je original :)

meni se gade imitatori.....ljigavi su...izgledaju ko promašeni eksperimenti...onaj nejvi mi je jedan od najgorih...
njihovi umovi su stvarno....zamisli ti te komplekse i zelju da budes neuspeli klon :roll:
michaeljacksondev.jpg

mjacksonjrbbking.jpg

mj4.jpg

Hahhaha :D ovaj mi vise lici na Stiv Vondra....
patric2a.jpg

ovaj jos i potseca...
michael%20jackson%20impersonator.jpg

A sto ne mozete da ga zamislite sa novo m tehnologijom. Pa on stalno govori da ga ne zanima modena muzika i da ce on uvek da radi onkvu muziku kakva misli da bi trebalo da bude. Na praju je ipak poklekao i "spandjao" se sa ovim hip hoperima, ali ne verujem da ce ikada poceti da se glupira kao Madona koja sada opet izigrava nekakav dens. Smesna izgleda u ovim godinama sa tom muzikom.
Mislim ni- Invicible- nije bas nesto bio moderan, oseca se njegov fazon pop pesmice bez mnogo primesa ovog ili onog. Samo jednostavnost. Mada volim kada malo udari po roku , kao- Dirty Diana- i i obrada Bitlsa -Come together-, -Give in to me.- Super je za taj pop- rok fazon. To mu odlicno stoji, moram da ga obavestim onako licno , na p.p. :mrgreen:

Даааааа, рок је зааакон :super: !
Обавјести га, молим те, очито човјек не зна шта му стоји :lol:

Ovaj poslednji jos i podseca. I meni je isto glupo to imitiranje, ali sta su i ja ga nekad i sama imitiram.

uhh, pa nema bre fana koji nije "imitirao" majkla bar malko :)
meni je slatko kad fanovi povremeno imaju taj trip da ga "imitiraju"..ono, obuku se u njegovom fazonu, poigraju koju koreografiju dok slušaju pesmu, bla bla...to mi je ok baš...ali ovo operisanje i show-ovi :roll:

Meni je na od onih " Imitatora" najbolji onaj crnac :lol: i onaj na samom kraju nije los uopste.

Ja volim BEN !!!

Jooj , i ja , tako je lepa pesmica i fina ... bas su najs za slusanje sve te kad su bili mali , ja ih obozavam , kad sam gledao koncert Bad u Yokohama-i , tako kad sam skontao da peva i te pesmice i kad je poceo , ja sam tako skocio i poceo da se derem :lol: ... skroz me odusevljavaju te pesme :D ... 8) :-o :o

E malopre sam gledala snimak sa rodjendana onog kreatora, kako MJ dobro izgleda ja ne verujem, videla sam da je malo i djuskao, koji je to kralj jedva cekam novi album

joj, jel verujete da sam ja živela u tripu da postoji samo kraća verzija BAD-a nekoliko godina....neko sa krste mi je rekao za tu dužu...au kako sam odlepila za tim spotom...najkreativniji spotovi su mu iz Bad ere

a evo BAD full version
part one:

Back