Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo nesto zanimljivo (za divno cudo) sto sam isceprkala na Mj forumu:

This is a recent interview with Siedah Garrett when asked about Michael in the most recent Essence magazine. If you don't know who she is, read on!

Essence.com: Too often artists are stifled and they never reach their fullest potential. Speaking of artists, Are will you be working with Jennifer Hudson on her new album since you received a Grammy for her soulful hit “I Love You I Do”?

S.G.: It’s been a really rude awakening dealing with her A & R guy. After meeting him through Jennifer who told me to call him. For three weeks, I called him everyday and his assistant always said he was unavailable. I’m like, I just want to work with Jennifer and she knows how he is. If I haven’t spoken to him in three weeks, then we’re headed anywhere.

Essence.com: Sorry to hear that you were put through the ringer. You also wrote “The Man in the Mirror” for Michael Jackson and recorded the duet “I Just Can't Stop Loving You” with him. How is he and have you spoken to him?

S.G.: I don’t know and no, I haven’t spoken to him since I toured with him. I spent more time with him when we recorded the duet, but I don’t talk to him all the time. I spent more time when we recorded the duet because we did it in French, English and Spanish in all these different languages and saw him every night for two hours.

Essence.com: So you two never spoke the entire time you worked together.

S.G.: I think he is the most talented artist on the Planet. I’ve toured with Madonna and there is no one--aside from Quincy [Jones]--who’d I tour with again except Michael. It was so much fun. He was so amazing. We saw him every night there were some nights we were on stage clapping like we’d never seen him before and we worked with him every night and the man is just incredible. His shows take two day to have the set built and he needs about that much time to regroup and rest so Michael only performs twice a week. Madonna? I was on the road for three months and practiced everyday, all day.

Essence.com: Did you two get to hang out at all?

S.G.: No, we’d go to different cities and the next day we’d read the newspaper and learn what he did in that city. Other than that I saw him in rehearsals. I’m hearing rumblings that he might be back on the road so I just put my lil’ name in the ring.

Essence.com: That’s great to hear everyone gets so caught up in celebrities public persona because that’s all we’re given.

S.G.: Awesome, truly. Michael has a really acute sense of humor. He’s very funny, but he’s also a perfectionist. And serious about his art—the singing and dancing. When I did the duet with him I didn’t know him. I just happened to be in the studio for the second day working on “Man in the Mirror” and Quincy asked me what I thought about the song. I told him it was cool and then he asked me to lay down some vocals in the booth. So I go in and the next thing I know he tells Michael to join me so he does and starts facing me at the other stand and singing. I’m trying to be all serious and Michael starts throwing peanuts at me, but Quincy doesn’t see him so everytime I’d start cracking up Quincy would be like, “Siedah you’re wasting studio time!” And Michael is over there just cracking up. He has a great sense of humor and is like a big kid.

Obozavam Majklov imidz:P...One jakne kao sto je nosio na 30th ann. show su mu fenomenalne,Beat it takodje,koncertnio kostimi su mu fenomenalni(osim onaj zuti bodi sto je nosio na Dangerous turneji:dash:,ono kad obuce onu plavu drecavu jaknu na Jam-onaj zuti dio sto mu viri na genitalijama izgleda mu kao "KUROSTITNIK",i bode u oci:mrgreen:)..zatim onaj zlatni kostim na History sto mu je kreirao Versace je isto super-samo ga je malo preklopilo:mrgreen:...Ima i on neke ekscentricne jakne i kosulje:mrgreen:...Ali ona crna jakna za vrijeme Dangerousa sa onom crvenom trakicom na misici i onim metalnim plocicama na njoj +sesircic mu super stoje;)

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Nisa znao da je Siettah Garrett napisala MAN IN THE MIRROR,u svakom slucaju je obozavam zbog I JUST CANT STOP LOVING YOU-jer je to za mene najljepsi duet svih vremena...Jedina mana joj je sto je ruzna u facu i extra gradjena....

meni su najlepši par Majkl i Diana :rolleyes: iako može prababa da mu bude....baš su mi slatki.....a najodvratnije su mi Tatiana, Debi i Lisa...
gibbmichaeldiana.jpg

meni su najlepši par Majkl i Diana :rolleyes: iako može prababa da mu bude....baš su mi slatki.....a najodvratnije su mi Tatiana, Debi i Lisa...
gibbmichaeldiana.jpg
Rekao sam da imaju najljepsi duet,a ne su idealan par;)...Tatiana i on su bili savrsen par u osamdesetim(ma koliko god vam se to ne svidjalo):mrgreen:...Ali ne znam o cemu je razmisljao da se vjencao sa Debi Rouv:roll:,em je godinu starija od njega,em je ruzna,em ga je posle opeljesila,posle razvoda je prezahtjevna sto se djece tice sa onim maskicama spajdermena i onih velova...:dash::whistling:

pa, brate....za operacije može i slep čovek da vidi da ih je imao podosta, jedno deset puta te dve, tri što pominje....a za vitiligo je provereno da postoji i da ima sve simptome i mnogi su potvrdili, dokazali...tako da...
ma, bilo šta u vezi sa MJom nije 100% sigurno, mi najmanje možemo da znamo šta mu se dešava, šta misli...opustimo se, preveliko je opterećenje pokušavati da ga shvatimo, jer očigledno nikada nećemo moći....

E ovako:
Majkl tvrdi da ima VITILIGO-mi mu vjerujemo;)
Majkl tvrdi da je imao u zivotu imao samo dvije pasticne operacije-mi mu ne vjerujemo????:dontunderstand:
Nadam se da me razumijete sto hocu da pitam??????:?::?:

E'o 'vako:moja keva ima vitiligo i to ti je jedno 20 tufnica po rukama ili bilo gde........i josh da bude onako ujednaceno po celom licu i telu:roll:ma daj
2?!pa za onakvo lice i nos trebaju bar 4!!!!!!!!!!!!!!!

Људи, сјећате ли се оне шпанске пјесме са Евровизије? Баш нађох на неком сајту текст и превод на енглески (http://www.diggiloo.net/?2008es), и видјех да за онај дио el maiquelyason стварно пише у преводу the Michael Jackson :)

E'o 'vako:moja keva ima vitiligo i to ti je jedno 20 tufnica po rukama ili bilo gde........i josh da bude onako ujednaceno po celom licu i telu:roll:ma daj
2?!pa za onakvo lice i nos trebaju bar 4!!!!!!!!!!!!!!!

e, bre...pa ima više vrsta vitiliga....a i pored svega, majkl koristi šminku kako bi pokrio fleke...evo jednog crnca koji ima sličan slučaj majklovom....

http://www.mjfanclub.net/home/index.php?option=com_content&task=view&id=736&Itemid=132

samo što se ovom čoveku još nije drastično proširio pa još može da fura crnu šminku, tako je i majkl do neke bad ere....

Људи, сјећате ли се оне шпанске пјесме са Евровизије? Баш нађох на неком сајту текст и превод на енглески (http://www.diggiloo.net/?2008es), и видјех да за онај дио el maiquelyason стварно пише у преводу the Michael Jackson :)

da, bre....pa još pre evrovizije sam napomenula da navijam za španiju :mrgreen::lol:
bajla ćiki ćiki....uno, dos e mikel jakson, tres...:p

pa, brate....za operacije može i slep čovek da vidi da ih je imao podosta, jedno deset puta te dve, tri što pominje....a za vitiligo je provereno da postoji i da ima sve simptome i mnogi su potvrdili, dokazali...tako da...
ma, bilo šta u vezi sa MJom nije 100% sigurno, mi najmanje možemo da znamo šta mu se dešava, šta misli...opustimo se, preveliko je opterećenje pokušavati da ga shvatimo, jer očigledno nikada nećemo moći....

:klap: :tick:
На овој теми су толико честа препуцавања која се на крају заврше једним великим упитником јер је бесмислено засигурно тврдити ствари о његовом карактеру. Он је ипак јавна личност, и такве ствари остају мистерија за већину обожавалаца (једино ако се неком баш, баш посрећи, али не вјерујем да се то дешавало :)).
Leave Michael Jackson alone!

Boze mili sto me nervira sto ne mozemo da postavljamo video-e na sa you tube-a na krstu :roll: Mislim ova krsta ne ide u korak sa vremenom

Nego htedoh da vam pokazem nesto jako, jako, sarmantno. Bacite pogled na ovo ( ovo je vise za - girls ) :vatromet:

.

Boze mili sto me nervira sto ne mozemo da postavljamo video-e na sa you tube-a na krstu :roll: Mislim ova krsta ne ide u korak sa vremenom

Nego htedoh da vam pokazem nesto jako, jako, sarmantno. Bacite pogled na ovo ( ovo je vise za - girls ) :vatromet:

.

Almost kissing ???
pa da sam to bila ja, ne bih promašila ustašca ni za šta :mrgreen: !!!!!!! ta mala nije svesna šta je propustila !!!!!!al, dobro, makar je pala vatačina :cmok::whistling:

Back