Neptunijanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.731
ma jok,kakav radio i netMi smo u stalnom kontaktu sa njegovom menadzerkom koja je zaduzena za odnose sa javnoscu
![]()
E, Super si , majke mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok,kakav radio i netMi smo u stalnom kontaktu sa njegovom menadzerkom koja je zaduzena za odnose sa javnoscu
![]()

..Nismo mi te srecema, opusti se, evo je Madonna...sad će Majkl za njom![]()

Obozavam Majklov imidz...One jakne kao sto je nosio na 30th ann. show su mu fenomenalne,Beat it takodje,koncertnio kostimi su mu fenomenalni(osim onaj zuti bodi sto je nosio na Dangerous turneji
,ono kad obuce onu plavu drecavu jaknu na Jam-onaj zuti dio sto mu viri na genitalijama izgleda mu kao "KUROSTITNIK",i bode u oci
)..zatim onaj zlatni kostim na History sto mu je kreirao Versace je isto super-samo ga je malo preklopilo
...Ima i on neke ekscentricne jakne i kosulje
...Ali ona crna jakna za vrijeme Dangerousa sa onom crvenom trakicom na misici i onim metalnim plocicama na njoj +sesircic mu super stoje
![]()

Rekao sam da imaju najljepsi duet,a ne su idealan parmeni su najlepši par Majkl i Diana :rolleyes: iako može prababa da mu bude....baš su mi slatki.....a najodvratnije su mi Tatiana, Debi i Lisa...
![]()
...Ali ne znam o cemu je razmisljao da se vjencao sa Debi Rouv

E ovako:
Majkl tvrdi da ima VITILIGO-mi mu vjerujemo
Majkl tvrdi da je imao u zivotu imao samo dvije pasticne operacije-mi mu ne vjerujemo????
Nadam se da me razumijete sto hocu da pitam??????![]()

E'o 'vako:moja keva ima vitiligo i to ti je jedno 20 tufnica po rukama ili bilo gde........i josh da bude onako ujednaceno po celom licu i teluma daj
2?!pa za onakvo lice i nos trebaju bar 4!!!!!!!!!!!!!!!
Људи, сјећате ли се оне шпанске пјесме са Евровизије? Баш нађох на неком сајту текст и превод на енглески (http://www.diggiloo.net/?2008es), и видјех да за онај дио el maiquelyason стварно пише у преводу the Michael Jackson![]()

pa, brate....za operacije može i slep čovek da vidi da ih je imao podosta, jedno deset puta te dve, tri što pominje....a za vitiligo je provereno da postoji i da ima sve simptome i mnogi su potvrdili, dokazali...tako da...
ma, bilo šta u vezi sa MJom nije 100% sigurno, mi najmanje možemo da znamo šta mu se dešava, šta misli...opustimo se, preveliko je opterećenje pokušavati da ga shvatimo, jer očigledno nikada nećemo moći....
).Ja sam 300000000 puta postavljala linkove za vitiligo..i necu vise!

Mislim postaje vec smesnoBoze mili sto me nervira sto ne mozemo da postavljamo video-e na sa you tube-a na krstuMislim ova krsta ne ide u korak sa vremenom
Nego htedoh da vam pokazem nesto jako, jako, sarmantno. Bacite pogled na ovo ( ovo je vise za - girls )
.
!!!!!!! ta mala nije svesna šta je propustila !!!!!!al, dobro, makar je pala vatačina