Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo texta kojuy pjeva ovogodisnji predstavnik Spanije,ali neznam gdje se tu Majkl spominje:
Performer: Rodolfo Chikilicuatre
Song title: Baila El Chiki Chiki
Song writer(s): Rodolfo Chikilicuatre and friends
Song composer(s): Rodolfo Chikilicuatre and friends

?Perrea! ?Perrea!
?Perrea! ?Perrea!

El chikichiki mola mogollo'n
Lo bailan en la China y tambien en Alcorco'n
Dale chikichiki a esa morenita
Que el chikichiki la pone muy tontita

Lo baila Jose Luis, lo baila bien suave
Lo baila Mariano, mi amor ya tu sabes
Lo bailan los brother, lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata con las bragas en la mano

?Perrea! ?Perrea!

El Chiki Chiki is a Reaggetton
Dance in Argentina, Serbia and Orego'n
Give el Chiki-Chiki to that little sister
With el Chiki-Chiki She?s gonna like it mister!

Dance it with Alonso, Dance it with Gasol
Dance it with your brothers, all around the world
Dance it with Bardem Dance it with Banderas
Dance with Almodo'var Dance la Macarena

Y el chiki chiki se baila asi'

Uno: el brikindans
Dos: el crusai'to
Tres: el maiquelyason
Cuatro: el robocop

Baila el chikichiki baila el chikichiki
Lo bailan los jevis y tambie'n los friquis
Lo bailan en la ca'rcel, lo bailan en la escuela
Lo baila mi madre y tambie'n mi abuela

Baila el chikichiki baila el chikichiki
Lo bailan los jevis y tambie'n los friquis
Lo bailan en la ca'rcel, lo bailan en la escuela
Lo baila mi madre y tambie'n mi abuela

Lo canta el Tigre Puma con su traje a rayas
Y Juan Carlos le dice ?por que' no te callas?
En el velatorio del Padre Damia'n
Pusieron chikichiki y el muerto echo' a bailar

?Bailar, bailar, bailar!

Perrea Perrea

Lo baila Jose Luis, lo baila bien suave
Lo baila Mariano, mi amor ya tu sabes
Lo bailan los bro'del, lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata con las bragas en la mano

???PERREA PERREA!!!
el maiquelyason anyone?
I koreografija tog dela pesme je uzasno skinut moonwalk... hihi...

E, kejti ti bi ista bila, veruj mi , jeste ono je tvoja soba na hobijevima uhvatila sam te ti si katy... he, he, he. Ti ces da mi pricas o preteranim reakcijama fanova a? :D
Bavila sam se malo istrazivanjem. Katy je kejti hm.. :whistling: Nije mi bas neko otkrice, a?
So, Annie are you OK? Are you ok Annie? ;)

ma jesam to ja...ali soba nije moja !!! Nemam ja toliko postera :eek:
evo ti moj pravi "Džeksonvrld"..:D
http://viewmorepics.myspace.com/ind...&MyToken=73f89684-b6e5-41d3-866b-3e35bec765aa
a to katy mi je stari nadimak...banovali me kad sam se prozivala s nekim kretenima oko Majkla...
a i naravno da bi se isto ponašala na koncertu, priznajem :mrgreen: !!! Samo kažem kako mi je nevidjeno smešno da ih gledam kako se gube...

Meni se strasno sividja prisebna a vesela publika na Medison Skver Gardenu na 30 godisnjici. Svi su veseli, igraju isuper se provode a niko se pritom ne cupa za kosu, il nesto slicno. Zato volim da gledam taj snimak posebno za vreme You Rock My World svi su na nogama.

eee, el ima neko majklovu fotku, iz private home movies, gde osmišljava koreografiju za BAD??? U narandžastoj košulji, sa puštenom kosom i oni likovi u pozadini...
joj, treba mi ta slika!!!
ovako izgleda...samo mi treba veći format...

eee, el ima neko majklovu fotku, iz private home movies, gde osmišljava koreografiju za BAD??? U narandžastoj košulji, sa puštenom kosom i oni likovi u pozadini...
joj, treba mi ta slika!!!
ovako izgleda...samo mi treba veći format...

A gde da ti nadjemo tu slicicu, bre.

Nego jel znas ti moda zasto mi ne ide da skidam one Gift-ove sa Jezie- a. Super su im a ne mozes da is ubacis u komp, nego mi ostane samo kao slicica?! Pomagaj!!!!
A sto imaju super vide-e tamo. Svasta nesto kao iza scene :heart:

E, ljudi pogledajte kakva lenjsina ume da bude"covek sa magicnm nogama" kako ga nazva jedna novinarka, znaci mrzi ga da se pomeri, ko da ga neko tera. Ja se uvek smejem ko luda kad nabasam na ovo na tubu, (jos se doterao kao da ide u svadbu posle pa nece da se prlja ): :rotf:

Па, добро, мрзи човјека да плеше, досадило би и теби да то радиш деценијама :lol:
Мени је добро оно кад покушава да плеше с оним што се помјерају лијево - десно :)

Па, добро, мрзи човјека да плеше, досадило би и теби да то радиш деценијама :lol:
Мени је добро оно кад покушава да плеше с оним што се помјерају лијево - десно :)

Naravno da je to sve znam, nego mi je smesan kad nije u fazonu. :D

Meni se strasno sividja prisebna a vesela publika na Medison Skver Gardenu na 30 godisnjici. Svi su veseli, igraju isuper se provode a niko se pritom ne cupa za kosu, il nesto slicno. Zato volim da gledam taj snimak posebno za vreme You Rock My World svi su na nogama.
YOU ROCK MY WORLD je prva pjesma koju sam cuo od Majkla:klap:.Prosto tu pjesmu obozavam,a spot je VRH VRHOVA(cak mi se vise svidja od SMOOTH CRIMINALA na koji dosta lici:mrgreen:)...Jedna od mojih najomiljenijih:)....Samo sam malo razocaran nastupom na 30th ann. show:dash::sad2:..Ocekivao sam da ce izvesti malo spektakularnije,sa onim dijelom kao kad igra u spotu kad pocne PLAY:klap:...

Pa YOU ROCK MY WORLD je tada bila svjeza,nova pjesma;)..Iste god. kad je izasao i INVINCIBLE,pa su jos bili pod utiskom:mrgreen:

Мајкл под хитно треба да да се удебља (бар 10kg), среди обрве и престане већ једном да малтретира ту своју косу којекаквим пеглањима :!::!::!:

Pa u dubljoj je depresiji. Saturn mu je stao na Suncu i Plutonu. Znate li vi kakav je to ponor . On se smeje po inerciji. Mucenik :confused:

Ja nista ne znam o horoskopima. Znam da sam ja kao rak nesto emotivna, a da me radi moj podznak bik koji hm, ima rogove? :super::super: Znam da Majkl kao devica, sklon perfekcionizmu, ne bi sebi ovako nesto dozvolio...da ga nije Grace ostavila ili on nju? :sad2::sad2::sad2:

002.jpg

005.jpg

Back