majiska
Primećen član
- Poruka
- 522
Ali pogledaj kako je topao pogled.
Ko' srna.
Majki Bambi
. Ima najlepse oci i pogled na svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali pogledaj kako je topao pogled.
Ko' srna.
. Ima najlepse oci i pogled na svetu.
. bez rupice u bradi...frizura mu svaka super stoji sem one ljigave You're not alone pečurke...eto, tako bih volela da je uvek izgledao...ali, meni je moj majklica lep u svakoj eri, sa bilo kojom operacijom, bez i sa nosićem, i ćelav i bel i crn
...majklica lepoticaJa taj nastup uopste nisam gledala, zazmurila sam posle 2 minuta gledanja i bacila disk. Sorry, Majkl, mator si i ne mozes vise da igras. Baci se na pevanje, a ples ostavi mladjim generacijama.

:grin: i meni je teško da gledam...ne volim ni History koncerte nešto...tu je baš furao plejbek...Bad je zakon-prava pravcata, i pošteno najbolja turneja !!
Ladno ste svi oduševljeni 30th-om :shock: ... a o majklovom fizičkom izgledu tek da ne pričam...
meni se najiskrenije gadi ceo taj show!!!
Prvenstveno, Majkl je izgledao kao da mu nije dobro, kao da je bolestan...ne znam, ali se vidi da nešto nije bilo u redu s njim...oči mu bile na pola spuštene, a gornja usna ukočena...čovek nije mogao normalno da se nasmeje, a kamoli da igra...meni nije jasno kako je izdržao da stoji na nogama?? čovek je sto posto bio na nečemu...
a i de nadje one mučenike da mu izvode pesme...ono man in the mirror je stvarno bilo smešno i krajnje jadno slušati..pa oni likovi, tipa: maya i plavušice...-prvi i poslednji put ih videh u životu..veze s vezom nemaju...a i ona matora Liza Mineli, šta se trpa sa 100 godina da peva, umesto da je sela ko Eliz i da bude deo publike, ona se ženska trpa u program...jedino su mi ok bili Marc Anthony i onaj klinac što je pevao Ben...to je razbio
i Whitney je ok bila...ostalo mi je šlj...nisam uopšte zadovoljna nastupom, ni majklovim izgledom, celom tom pričom....to mi je čak najgore majklovo pojavljivanje na sceni...toliko od mene...
Skroz mu sexy stoji. 

Јао, што су сви напали печурку, а мени се баш свиђа![]()
Изгледа ми као неки дјечачић, није баш толико лоше![]()

.У том случају, у реду. Мислила сам на оно што је kejti рекла о You are not alone и, па ја морам да браним.
ja sam baš na te frizure mislila ..nekako ne mogu da ih smislim na majklu...meni je on kao rodjen za loknice...u najboljem slučaju Badiška :rolleyes:I meni se svidja!
I ima prelepe ruke!
I ima prelepe ruke!

i šake i stopala....ko vanzemaljac![]()

Volim teA sta da radim,svidjaju mi se njegove ruke...Mada,ko njih gleda pored tog glasa i lica...![]()

A sta da radim,svidjaju mi se njegove ruke...Mada,ko njih gleda pored tog glasa i lica...![]()

Captain Eo VS. Moonwalker VS. Ghosts....koji vam se najvise dopada?

jeste li gledali shes out of my life sa BAD turneje kad mu na kraju suze krenu i cucne posle toga...rastuzio me da su i mene suze krenule...
A na onoj slici sto dade Neptunijanka izgleda u najmanju ruku grozno, ja se od takvih sklanjam kad ih vidim. Tipican mafijoza - makro, makro, makro...!
(mislim, mozda i grešim, možda čoveka stvarno potrese pesma, ali baš svaki put - ne verujem)
:rolleyes: tu je vrhunski bio..a na onoj "makro" slici mi se ne svidja kako izgleda...usta mu šlogirana skroz...a i friz mi nekako ne ide uz njega...loknaje i in the closet mu baš saliveno stoje...nije trebao baš toliko da experimentiše s kosom...super mu bilo onako..do dangerousa (čak i remember the time mu je vrh)..