Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali pogledaj kako je topao pogled.
Ko' srna.

Majki Bambi :heart: . Ima najlepse oci i pogled na svetu.
girl_sigh.gif

kad vec pricate o ustima, pogledima, fiz izgledu...moram da kazem kako bih ja volela da je majkl brljavio sa operacijama ;) dakle, koliko god mi bio super mega ultra giga prelep u Dangerousu, ja bih najvise volela da se on zaustavio na Bad nosiću :) . bez rupice u bradi...frizura mu svaka super stoji sem one ljigave You're not alone pečurke...eto, tako bih volela da je uvek izgledao...ali, meni je moj majklica lep u svakoj eri, sa bilo kojom operacijom, bez i sa nosićem, i ćelav i bel i crn :mrgreen: ...majklica lepotica

Ja taj nastup uopste nisam gledala, zazmurila sam posle 2 minuta gledanja i bacila disk. Sorry, Majkl, mator si i ne mozes vise da igras. Baci se na pevanje, a ples ostavi mladjim generacijama.

:lol::lol::lol::grin: i meni je teško da gledam...ne volim ni History koncerte nešto...tu je baš furao plejbek...Bad je zakon-prava pravcata, i pošteno najbolja turneja !!

Ladno ste svi oduševljeni 30th-om :shock: ... a o majklovom fizičkom izgledu tek da ne pričam...
meni se najiskrenije gadi ceo taj show!!!
Prvenstveno, Majkl je izgledao kao da mu nije dobro, kao da je bolestan...ne znam, ali se vidi da nešto nije bilo u redu s njim...oči mu bile na pola spuštene, a gornja usna ukočena...čovek nije mogao normalno da se nasmeje, a kamoli da igra...meni nije jasno kako je izdržao da stoji na nogama?? čovek je sto posto bio na nečemu...
a i de nadje one mučenike da mu izvode pesme...ono man in the mirror je stvarno bilo smešno i krajnje jadno slušati..pa oni likovi, tipa: maya i plavušice...-prvi i poslednji put ih videh u životu..veze s vezom nemaju...a i ona matora Liza Mineli, šta se trpa sa 100 godina da peva, umesto da je sela ko Eliz i da bude deo publike, ona se ženska trpa u program...:roll: jedino su mi ok bili Marc Anthony i onaj klinac što je pevao Ben...to je razbio ;) i Whitney je ok bila...ostalo mi je šlj...nisam uopšte zadovoljna nastupom, ni majklovim izgledom, celom tom pričom....to mi je čak najgore majklovo pojavljivanje na sceni...toliko od mene...

E, ali ja moram da naglasim da nisam videla celu 30- godisnjicu. Ti svi likovi kada su pevali to nikada nisam videla osim Izvodjenje Ben-a onog decaka. Ja sam smao nasla na You tube- u one delove kada je Majkl nastupao.
A isitna je sto kazete da je je delovao jako umorno jos dok je bio na crvenom tepisu. Delovao je ekstremno depresivno. A to sto kazete da nije bio streit to steu pravu , mislim vidi mu se po pogledu i na nekim intervjuima kao na onom gde je objasnjavao kako su ga maltili pajkani . Ali fora je u tome sto covek pije lekove za smirenje to ja vidim iz aviona, znam kako izgledaju zene iz komsiluka sto se rokaju sa time lepo se vidi u pogledu. A on je tada jos uvek bio u sudskom procesu ili sta vec. On se jadam muci sa teskim depresijama citavog zivota to je jsano.
A ona frizura au spotu Y.A.N.A . je stvarno izgledala kao pecurka tako ja i zezam kevu kada se tako osisa. Ali zato mu je ona na invincible bila super, posebno kada je onako natapira :p Skroz mu sexy stoji.

A jel imate link za ostale delove 30-godisnjice da vidim tu smejuriju, jer ja nemam POMPAKT CD :lol:

.

Poslednja izmena:
da svima se vise svidjaju loknice naravno , ali ako bi izasao iz tog fazona jedini koji mu lepse stoji je ovko nesto. A sestra moja kaze da joj je ovde grozan da izgleda kao MAKRO :sad2:

I jako mi se svidja in the closet varijanta

:super:

i šake i stopala....ko vanzemaljac :p

E, kako na you tube-u trenutno gledam teorije o mesanju aliansa i ljudskih gena sto se radi vec vekovima po teoriji, pa dodjose naravno i do uticajnih ljudi u svetu politike biznisa i show biznisa koji se navodno mogu progurati samo po "krvnim vezama" ( pripadnici masonerije -mesavina sa alien genotipom ) , nisi daleko :spam: :think:

.

jeste li gledali shes out of my life sa BAD turneje kad mu na kraju suze krenu i cucne posle toga...rastuzio me da su i mene suze krenule...

Ha,ha.. pa to je koreografija stara 30 god. koliko i pesma :D Ne place on ne boj se.
Zar ne mislis da bi mu vec milion puta do sada ponestalo suza koliko to izvodi. To je predstava decko! ! ! ! ! I u pozoristu placu onda kad tako treba po scenarju. Michael je samo ( odlican ) ;)showman, to mu je posao, znas?

A njegove ruke? Ne spominjite mi, obozavam kad tip ima velike sake ;- )

A na onoj slici sto dade Neptunijanka izgleda u najmanju ruku grozno, ja se od takvih sklanjam kad ih vidim. Tipican mafijoza - makro, makro, makro...! Najgore izdanje ikad _ i ruznjakav je bio u triler eri, ali ovo je katastrofa!

I pecurka nije dobra, ali onde sa vezanim repom i zulufima uf...! Trebalo bi tako cesce da nosi i na intervjuima itd.
Ne znam zasto cim sam videla njega u tom spotu sa kratkom kosom i lizu - shvatila sam da ga je ona ladno osisala, da bi joj delovao muzevnije, 100% je ona uticala na to sisanje . Odsekla mu lokne - glupaca.

Poslednja izmena:
@Antonina
ovo za she's out of my life - baš isto htedoh da napišem juče...naravno da ne plače...najjače da će na svakom koncertu da ga dirne pesma i natera na suze...a lepo kazeš, to je koreografija za pesmu...da zastane, kao cmizdri, pa ćućne, i na kraju izgovori "lifeeeeeeeeee" :rolleyes: meni se baš svidja kad se folira :mrgreen: (mislim, mozda i grešim, možda čoveka stvarno potrese pesma, ali baš svaki put - ne verujem)
,,,e, da :shock: kako je bio ružnjikav u Thrilleru :shock: ??? tu je možda čak i najlepši, brate!!!!!...kad je tek počinjao da "čačka" nos i bijo crn i mlad i sa kratkom kosajom i loknicama i kožnim jaknicama, aaaaaaaaaow!!:heart: :rolleyes: tu je vrhunski bio..a na onoj "makro" slici mi se ne svidja kako izgleda...usta mu šlogirana skroz...a i friz mi nekako ne ide uz njega...loknaje i in the closet mu baš saliveno stoje...nije trebao baš toliko da experimentiše s kosom...super mu bilo onako..do dangerousa (čak i remember the time mu je vrh)..

Back