moonwalker80
Primećen član
- Poruka
- 619
... Kad sam videla kako je pricao da ga milicija tukla umrla sam od smeha...
Ako mislis na ovo,

Ali jedno mora da mu se prizna, rodjeni je glumac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... Kad sam videla kako je pricao da ga milicija tukla umrla sam od smeha...

Ljudi jel ste videli ovo! Kolicni patuljak imitira MJJ, kako ga skida Boze !!! Al i garderoba i pokreti sve. Gde nadje tolicnu majcu kakvu nosi MJJ .
Ima i parodije na temu koreografije " The way you make me feel "
Film se zove zamislite : mini michael jackson
Baš je lik strava 
Ja sam sudjenje pratila preko Sky televizije, gde su pravi glumci glumili ono sto se desavalo u sudnici. Bila je neka stjuardesa na sudjenju koja je MJ-u, ponudila da pije alkohol iz obicnih casa za kolu, da se ne provali da Mj pije alkohol jer je u avionu bilo dece. Koliko se secam Majkl voli vodku (ih, kad bi probao nasu radzu). Pratim njegove intervjue od 91, i cesto se desi da ga uhvatim u lazi, tipa u jednom intervjuu kaze jedno, a u drugom drugo. Tako je u svojoj autobiografiji pisao da je operisao nos vise puta i dodao rupicu na bradi, a posle pricao kako je samo isklucivo nos operisao, itd.. Njegove intervjue ne shvatam bukvalno jer cesto se i po gestikulaciji vidi da lagi. Kad sam videla kako je pricao da ga milicija tukla umrla sam od smeha. Mnogo mi je smesan onaj klip gde on i Liza otvaraju poklone za Bozic u pidzamama solo, i uopste mi ne deluju strejt. Mislim, najbolja drugarica mu je najveca alkoholicarka u Holivudu.
MJ je samo covek, i sasvim je prirodno da ima mana. Pateticno mi je kad vidim strane forume gde moderator brise svaku kritiku na njegov racun. Nije andjeo kako zeli sam da se predstavi, nije djavo kakvim ga mediji predstavljaju, nego je samo covek. Zato su mi najpouzdanije njegove pesme koje je pisao jer su one 100% istinite. Npr. Will u be there.![]()

Kao ono kada ga je Blesir bitao znaci imao si samo dve operacije a on kaze cudnim tonom : Da, koliko mogu da se setim ;-)Ako mislis na ovo,daj boze da on ovo folira ali ne bih reko. Mada ko zna mozda je onoj njegovoj sminkerki reko da mu nacrta modrice pa da ga slika
Ali jedno mora da mu se prizna, rodjeni je glumac![]()
Evo odlicno snimljenog intervjua iz BAD ere odlican je i snimak i ton, ( udavi vas ja ) pa otprilike kad pogledate lazgi ponekad ( pa Boze, nije sve iz naseg zivota za svacije usi- i provaljuje se lako ) ali kad pogledamo ovaj intervju od kada je, a sve je to doslovce prepricavao i Opri sedeci u onoj stolici preko puta nje, da nema neke razlike ni u promeni stavova...
BAD!!!!!!!!!!!!!!!
E, ovo je pravi intervju !!! eh, kad bi takvi svi bili, striktno vezani samo za njegovu muziku i performanse, sve bi bilo drugačije i bolje !!!
Bediška je zakon album, era, turneja...sve!!!!!!!!!!!!!!! NajvišeBAD!!!!!!!!!!!!!!!
![]()

ajojjjjjjj 
Nije ni cudo sto se povukao poslednjih godina - puko je od ovog sveta U evo jos jednog!!!
Ja ne bih nikako mogla, ne može čovjek ni da gleda kako treba Jadan covek , bre. Sto su u nekom clanku rekli on je igracka za ceo svet!
Jadan izigrava belosvetskog majmuna, klovna, ne znam ni ja. Mislim ne izigrava on nego je tako uplovio u tu uloguNije ni cudo sto se povukao poslednjih godina - puko je od ovog sveta
![]()
Dobar intervju. Jeste da mu mnogo lijepo stoji, ali uvijek se pitam kako izdrži onaj čuperak što mu pada preko desnog oka?Ja ne bih nikako mogla, ne može čovjek ni da gleda kako treba
![]()
evo još parodija
-sudjenje...
Boze sacuvaj gagla glupost! Pa bih demokratski zabranila sve uvredljive stvari na kontu MJJ sudjenja i pedofilije iz jednog jedinog razloga: Presuda treba da se POSTUJE!
I NIKO na ovom svetu nema prava da blati necije IME jer je veliki greh pricati i smejati se nekom za nesto sto nikad nije uradio, tj. sto nije ISTINA.

Al je za ceo svet i dalje kriv ! i muci me pitanje hoce li to tako zauvek ostati.