Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam sudjenje pratila preko Sky televizije, gde su pravi glumci glumili ono sto se desavalo u sudnici. Bila je neka stjuardesa na sudjenju koja je MJ-u, ponudila da pije alkohol iz obicnih casa za kolu, da se ne provali da Mj pije alkohol jer je u avionu bilo dece. Koliko se secam Majkl voli vodku (ih, kad bi probao nasu radzu :mrgreen: ). Pratim njegove intervjue od 91, i cesto se desi da ga uhvatim u lazi, tipa u jednom intervjuu kaze jedno, a u drugom drugo. Tako je u svojoj autobiografiji pisao da je operisao nos vise puta i dodao rupicu na bradi, a posle pricao kako je samo isklucivo nos operisao, itd.. Njegove intervjue ne shvatam bukvalno jer cesto se i po gestikulaciji vidi da lagi. Kad sam videla kako je pricao da ga milicija tukla umrla sam od smeha. Mnogo mi je smesan onaj klip gde on i Liza otvaraju poklone za Bozic u pidzamama solo, i uopste mi ne deluju strejt. Mislim, najbolja drugarica mu je najveca alkoholicarka u Holivudu.

MJ je samo covek, i sasvim je prirodno da ima mana. Pateticno mi je kad vidim strane forume gde moderator brise svaku kritiku na njegov racun. Nije andjeo kako zeli sam da se predstavi, nije djavo kakvim ga mediji predstavljaju, nego je samo covek. Zato su mi najpouzdanije njegove pesme koje je pisao jer su one 100% istinite. Npr. Will u be there. :heart:

To za sljokanje vodke prvi put cujem :razz: Smesno skroz :lol:
on se ovde nesto cupao, tipa, nemojte da verujete tim transkriptima kao mnogo toga su prilepili na njega sto njemu ne pripada.
Nego si potpuno u pravu, znam da je i on u autobiografiji rekao da je npravio rupicu na bradi a i njegova keva Ketrin je to rekla kada su je pitali za njegove operacije isto je spomenula rupicu na bradi. A sada sponjinje samo dve operacije na nosu . A upravo to sto kazes po govoru tela mu se provaljuje kada mu postane neprijatno , ito tomu glasa kada pocne nesto da muva :lol: Kao ono kada ga je Blesir bitao znaci imao si samo dve operacije a on kaze cudnim tonom : Da, koliko mogu da se setim ;-)

Mukuca! Ma zamisli da tebe postave da te snimaju i ispituju te u sitna crevcao tvom zivotu o tvojim bolnim emocijama . Ma ljudi ne sasluzuju ispovedanje.

E, blesava si majke mi ;)

Ako mislis na ovo,
daj boze da on ovo folira ali ne bih reko. Mada ko zna mozda je onoj njegovoj sminkerki reko da mu nacrta modrice pa da ga slika :)

Ali jedno mora da mu se prizna, rodjeni je glumac :D

Ma ne ne verujem da je to slagao. Verujem da su ga poseno izmlatili. Pa pazi sta bi mu radili nasi panduri, mislim svisu oni isti u tom pogledu. Mogu da zamislim, bilo bi kao : Ubi , pe.....nu . Ja verujem, mislim ljudi su puni mrznje, izfrustrirani, posebno kada imaju mogucnost da svoje frustracije tako istresu.

Nego je malo dramaturg. Voli covek to teatralno da isprica, voli da cmizdri, da se prenemaze ;)

Evo odlicno snimljenog intervjua iz BAD ere odlican je i snimak i ton, ( udavi vas ja ) pa otprilike kad pogledate lazgi ponekad ( pa Boze, nije sve iz naseg zivota za svacije usi- i provaljuje se lako ) ali kad pogledamo ovaj intervju od kada je, a sve je to doslovce prepricavao i Opri sedeci u onoj stolici preko puta nje, da nema neke razlike ni u promeni stavova...

Evo odlicno snimljenog intervjua iz BAD ere odlican je i snimak i ton, ( udavi vas ja ) pa otprilike kad pogledate lazgi ponekad ( pa Boze, nije sve iz naseg zivota za svacije usi- i provaljuje se lako ) ali kad pogledamo ovaj intervju od kada je, a sve je to doslovce prepricavao i Opri sedeci u onoj stolici preko puta nje, da nema neke razlike ni u promeni stavova...

E, ovo je pravi intervju !!! eh, kad bi takvi svi bili, striktno vezani samo za njegovu muziku i performanse, sve bi bilo drugačije i bolje !!!
Bediška je zakon album, era, turneja...sve!!!!!!!!!!!!!!! Najviše :heart: BAD!!!!!!!!!!!!!!!

gallery91611057402013mqca9.jpg

Jadan covek , bre. Sto su u nekom clanku rekli on je igracka za ceo svet!

Jadan izigrava belosvetskog majmuna, klovna, ne znam ni ja. Mislim ne izigrava on nego je tako uplovio u tu ulogu :p Nije ni cudo sto se povukao poslednjih godina - puko je od ovog sveta ;)

Jadan covek , bre. Sto su u nekom clanku rekli on je igracka za ceo svet!

Jadan izigrava belosvetskog majmuna, klovna, ne znam ni ja. Mislim ne izigrava on nego je tako uplovio u tu ulogu :p Nije ni cudo sto se povukao poslednjih godina - puko je od ovog sveta ;)

Kad samo pogledam sve te silne parodije i slične stvari, postaje mi jasno kao dan kakvim životom živi Majkl (i takvi kao on). Takav teret se teško nosi; treba izgurati na kraj sa cijelim svijetom. Nije lako, definitivno.

evo još parodija :D

-sudjenje...

Boze sacuvaj kakva glupost! Pa bih demokratski zabranila sve uvredljive stvari na kontu MJJ sudjenja i pedofilije iz jednog jedinog razloga: Presuda treba da se POSTUJE!
I NIKO na ovom svetu nema prava da blati necije IME jer je veliki greh pricati i smejati se nekom za nesto sto nikad nije uradio, tj. sto nije ISTINA.

Poslednja izmena:
Boze sacuvaj gagla glupost! Pa bih demokratski zabranila sve uvredljive stvari na kontu MJJ sudjenja i pedofilije iz jednog jedinog razloga: Presuda treba da se POSTUJE!
I NIKO na ovom svetu nema prava da blati necije IME jer je veliki greh pricati i smejati se nekom za nesto sto nikad nije uradio, tj. sto nije ISTINA.

Apsolutno ... a mediji su njega proglasili krivim jos pre nego sto je sudjenje i pocelo ... i eto ti ga sad ...
8) :-o :o

[BđĐ
Apsolutno ... a mediji su njega proglasili krivim jos pre nego sto je sudjenje i pocelo ... i eto ti ga sad ... [/B]8) :-o :o

Al je za ceo svet i dalje kriv ! - Sto se vidi posle 10 god. od zavrsetka sudjenja, sudeci po skecevima i komentarima na npr. tubu,novinarskim clancima, po tudjem pogledu kad kazes da slusas MJJ-a - vidis da ljudi i dalje drze da je ipak bilo tako. I to je ono sto mene boli.
Nije mi jasno na osnovu cega svako od njih sudi da je to ipak (jedina) istina!

Al je za ceo svet i dalje kriv ! i muci me pitanje hoce li to tako zauvek ostati.

Ljudi jel ste slusali, ali slusali Majklov intervju za Emboy radjen u opustenoj atmosveri vise tipa razgovora za kako kaze novinarka Emboy-a vreme vecere valjda i kaze bio je tad sa malim Blenkitom .
Poslusajte da cujete kako stvarno zvuci Majk u vise privatnoj atmosveri kada je opusten i dobro raspolozen.
Ima snimaka za vreme rada na Trileru po glasicu se vidi da je u pitanju original triler pre 25 god.

To sve slusate iz Juke box-a na MJloe .com "Leader of emotions" fan klubu - koji je usput budi receno zamro potpuno.

Udjete na sajt ( mozda morate prvo da se ulogujete mozda ne, nisam sigurna ) a sa desne strane iznad opcija FORUM i VIJESTI imate juke box kliknete na njega. Kada se otvori na prvoj stani vam je muzika a ispod na MJ slicici kliknete mjloe juke box - Intervjui i govori - gde vam se otvore snimci intrvjua vrlo dobrog kvaliteta i radjeni u prilicno tihom okruzenju.

Meni trip izgleda strava kao da sedim sa Majklom za stolom dok prica ha, ha :lol:
Ima tu jos svasta nesto od intervjua Afrodite jans itd - UZIVAJTE !

http://mjloe.com/index.php

Super je imate tamo da ucjete audio intervjue. U tom juke box- u. Simapaticno skroz :p

A najbolje je sto na tom sajtu imate prevode pesama, pa je nege napravljena tako smesna greska kao kod pesme HEARTBREAKER kao ide stih:
"That girl I can't take her, should have known she was a heartbreaker " - ono I can't take her -
su preveli kao ta devojka, ne mogu je uzeti - umesto ne mogu je podneti :p

Nego mi je krivo sto nisu jos preveli - Come Together tu pesmu nikako da sklopim u svojoj glavi . Ti neki pojmovi, neki zargon sta li je veze nemam :roll: A obozavam je u njegovom izvodjenju! Mnogo mi se vise svodja njegova verzija nego Bitlsa. A tek nastup :shock: :twisted:

.

Back