Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali neces da odgovoris na moje pitanje, hoces samo da nas nerviras!
Imas li Birth Day CD.

Necu da vas nerviram nego mi je glupo da prodajem diskove, vise sam za neki exchange ako razumete.

A Birthday party je igrom slucaja jedan od diskova koje nemam, ali ga nikada nisam nabavljao upravo zato sto ne postoji PRO snimak, vec je svaki snimak amaterski tj sa kamere obozavaoca koji su prisustvovali dogadjaju. Ali ko hoce da gleda ima link na youtubu:

Ovo je link za prvi deo a videcete i ostale u nizu kada odete na stranicu.

Evo nekih retkih slika. Neke ste vidli a neke mozda i ne.
Malo smesnih:

53.jpg

a3vn.jpg

trftfrff-1.jpg

pa za kejti :)
mj00841rc.jpg

pa za majisku :)
54vy.jpg

pa za neverne tome :)
mj919.jpg

i neke bas retke
mjpic53.jpg

(ova je sa snimanja spota, 2001 pre nego sto su ga optuzili)
omggbe6.jpg

(a ova je iz 2005, eto ipak covek nesto snima :))
omg4af6gk.jpg

Necu da vas nerviram nego mi je glupo da prodajem diskove, vise sam za neki exchange ako razumete.

A Birthday party je igrom slucaja jedan od diskova koje nemam, ali ga nikada nisam nabavljao upravo zato sto ne postoji PRO snimak, vec je svaki snimak amaterski tj sa kamere obozavaoca koji su prisustvovali dogadjaju. Ali ko hoce da gleda ima link na youtubu:

Ovo je link za prvi deo a videcete i ostale u nizu kada odete na stranicu.

Pa, sta da menjamo crni moonwalker-u! :roll:

E, jel sam vam rekla da imam istegljenu video traku Moonwalker filma dobila je od strica '87-'88 za rodjendanski poklon.( Tada je harao i bilo je regularno da kupis u prodavnici sta hoces od MJJ) :D Grozan je snimak gledala sam vise miliona puta pa zato, ne znam moze li traka da se popravi nekako. Ma bolje pre bih kupila novo na CD-u.

Ljudi dali ste culi kaze mi komsinica ne vezano za MJJ da su svetske banke izgubile silne jako bitne podatke cuvane na CD- jevima, umesto kao pre na papirima. Jer nije se znalo da podaci sa CD nestaju posle 5-7 god.( razmagnetisu se )
Kazu da su rekli da bi svako trebalo dokumente cuvane na CD da kopira posle 3 ili vise god. na drugi CD. I da je to jedini nacin dok navodno tehnologija ne nadje drugo resenje. :shock: Pa jel ona to nesto pogresno razumela, jel ste vi culi za tako nesto?

Ljudi dali ste culi kaze mi komsinica ne vezano za MJJ da su svetske banke izgubile silne jako bitne podatke cuvane na CD- jevima, umesto kao pre na papirima. Jer nije se znalo da podaci sa CD nestaju posle 5-7 god.( razmagnetisu se )
Kazu da su rekli da bi svako trebalo dokumente cuvane na CD da kopira posle 3 ili vise god. na drugi CD. I da je to jedini nacin dok navodno tehnologija ne nadje drugo resenje. :shock: Pa jel ona to nesto pogresno razumela, jel ste vi culi za tako nesto?
Jeste, provereno je tako. Samo ispravka - kasete se razmagnetišu, a hemijski zapis na CD-ovima se biološki razgradi. Zato postoje CD-ovi od 500 i od 30 dinara. ;)

Pa, sta da menjamo crni moonwalker-u! :roll:

E, jel sam vam rekla da imam istegljenu video traku Moonwalker filma dobila je od strica '87-'88 za rodjendanski poklon.( Tada je harao i bilo je regularno da kupis u prodavnici sta hoces od MJJ) :D Grozan je snimak gledala sam vise miliona puta pa zato, ne znam moze li traka da se popravi nekako. Ma bolje pre bih kupila novo na CD-u.

Moracu ozbiljno da razmislim o prodaji diskova :twisted:8)

Nije tvoja komsinica pogresno razumela, istina je.
Samo neznam sta da radim sa svojom kolekcijom od 400 DVD fimova od kojih su 300 MEGA BLOKBASTERI i KLASICI!!! Pa zar treba opet da ih prerezujem:shock: Nema od toga nista, dok teraju teraju :)

Jeste, provereno je tako. Samo ispravka - kasete se razmagnetišu, a hemijski zapis na CD-ovima se biološki razgradi. Zato postoje CD-ovi od 500 i od 30 dinara. ;)

Mislim jeste da postoji razlika izmedju diska od 30 i diska od 500 dinara ali mislis da su ovi u Pentagonu i u drugim sluzbama koristili diskove od 30 dinara!? Sve je to slicno da ne kazem isto. Uglavnom kako god bilo daleko smo jos od one recenice koja je vazila za CD: Vek zapisa 100 godina.

Moracu ozbiljno da razmislim o prodaji diskova :twisted:8)

Nije tvoja komsinica pogresno razumela, istina je.
Samo neznam sta da radim sa svojom kolekcijom od 400 DVD fimova od kojih su 300 MEGA BLOKBASTERI i KLASICI!!! Pa zar treba opet da ih prerezujem:shock: Nema od toga nista, dok teraju teraju :)
Mislis na onih 40 MJJ DVD ? :mrgreen: Samo ti prodaj , bolje da nestanu kod mene u rukama nego kod tebe. Bojim se vezan si, znas, dobices infrakt. Razumes? Ja to zbog tebe. ;)

Pa ja sam cuo da je ona bolesna od necega, rak neceka ili tako nesto. Ili je i to dezinformacija? Pa sad gledam logicno on kako je slab na ovi bolesni ljudi verovatno je i na nju slab :mrgreen:

Ma jeste sumnjivo to sve. Da zivis sa nekim izolovano 10 godina. Cuva mu decu, sprema , kuva i brine se o njegovim poslovima cak. Pregovara tamo nesto, komunicira sa Raimone ovom menadzerkom. Pa samo jos malo da mu pomogne oko nekih stavcica :razz:

Back