Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

slucaj 1. Stajao nam Majkl zagrljen sa nekim zenskim fanovima i nesto jednoj pa drugoj saputao, kad one pocese da se kikocu? Posle ga je telohranitelj pitao sta je bilo, a Majki mu je objasnio da ih je pitao koji broj brusa nose ? :mrgreen:

.

To uopste ne lici na njega..Mislim da je nekako suvise fin da bi tako nesto pitao...

Inace,cula sam pre par dana(prvi put:oops:) ''They don't care about us''.I mnogo mi se svidja:):mrgreen:.

Ljudi ploce majklovih par poslednjih albuma - ploce! Paa zar se to jos proizvodi!!! Osim znam za DJ- eve, ali drzala si par MJJ ploca novijih albuma - ploce danas?!!!

A da moonwalker80 gde majke ti nabavljas sve te CD- jeve preko nekih ljudi od preko, bio si sam van po njih ili Amazon.com sta? Ima li u Grckoj svega ljudi a, zna li neko, il u Hrvatskoj ?
Ja original imam samo history dupli CD sa svescicom nabavljenom preko komplikovanih veza iz USA. I imam original samo polovnu knjigu MOON WALK nabavljenu preko istog izvora od bivse obozavateljke iz USA- ja. Iscupala zena neke slike valjda koje su joj se svidjale i sva izgleda staro ko da je prosla solunski front. Al dobra je stvarno.

DirtyDiana_87 imas Privatne Video Move MJJ na youtube sve do jednog u delovima. Al se ne secam onog dela sa snimanja Trilera kad mu se neki smejao itd. sto kaze neko Kejty

Nisam sigurna da postoji ploča Invicible, history i dangerous...ali od J5, Jacksonsa...do Bad-a 100% !!! i sećam se Heal the world da sam videla....
Inače, Italija je puna Majklovih cd-ova, Dvd-jeva i majici (i sigurno može da se nadje još sitnica ako se traži po zavučenim ulicama Verone).
Francuska isto, imaju prodavnice gde je ceo jedan sprat bukvalno sa MJ artiklima ..
Grčka, do sad nisam vidjala ništa, ali sam srećom ove godine naletela na grka (nekadašnjeg fana) koji će mi na leto pokazati gde ima....
U Beču, pragu, africi...ja rekla ujaku da traži-nema.
Beograd sam preturila ceo, samo sam Moonwalker našla..

Za Belgrade znam da nema nista. Pokao mi je tip u Mamutu kad sam pitala sto u tolikoj prodavnici cd originalnih izdanja strane muzike nema Majkl Dzeksona ? On ce meni : "nema uvoza". "A zasto?" Ja ljuta a on ce meni : "Pa zato sto to niko ne kupuje."
Ja sam bila zgrozena, ponizena skroz nisam ni rec rekla samo sam blenula u njega ( prodavca ), nisam imala nikaku kontra konstataciju. Da mu kazem da ima fanova i u Srbiji nisam mogla kad sam se i sama zapitala sto onda ne kupuju , ne pitaju , ne traze, narucili bi u tom slucaju - pomislila sam.
Kad ono, kad sam dosla na ovaj forum, svi tvrde da su trazili svuda. Zakljucak : ZAVERA protiv njega - sto bi rekao Majkl.
OK su snimci sa neta, ali fanovi treba da imaju originalne CD- jeve. A njih nema, zato sto cutimo. Trebala sam da pitam moze li se naruciti ali sam shvatila da niko nece da narucuje o jedan komad od svakog albuma i turneje spotova ( oni sa neta su grozne rezolucije kad se prosiri prozor ). A sve to odjednom kosta mozda oko 50e - 80 e ( al za to se vredi zrtvovati ).

sve u DVD kvalitetu :) KVALITET uvek pre KVANTITETA :)[/QUOTE]

E, tako vec da ! Nisam ni videla ovaj post gore.A prodajes li ti to, koliko trazis za rezanje po komadu. To se isplati i tebi i nama.
Ja imam stvarno brz net 1200 valjda protok ali dzabe kad nemam DVD rezac da izbacim to napolje a komp mi je pretrpan. A vreme je ogromni problem radim 8 sati preko neta a za to vreme ne mogu da downloadujem nista jer koci sistem pa ne mogu da radim - uzas. Preproslu nedelju smo zavrsili 7 dnevno preuzimanje 4GB nekakvih vezbi .
E, jos jedno pitanje : Zasto protok downloada pada na 0,2 ili 0,4 /s a nesto mi ide ko ludo sa 100 +, - / s. Od cega to zavisi, razumes li se?

Za Belgrade znam da nema nista. Pokao mi je tip u Mamutu kad sam pitala sto u tolikoj prodavnici cd originalnih izdanja strane muzike nema Majkl Dzeksona ? On ce meni : "nema uvoza". "A zasto?" Ja ljuta a on ce meni : "Pa zato sto to niko ne kupuje."
Ja sam bila zgrozena, ponizena skroz nisam ni rec rekla samo sam blenula u njega ( prodavca ), nisam imala nikaku kontra konstataciju. Da mu kazem da ima fanova i u Srbiji nisam mogla kad sam se i sama zapitala sto onda ne kupuju , ne pitaju , ne traze, narucili bi u tom slucaju - pomislila sam.
Kad ono, kad sam dosla na ovaj forum, svi tvrde da su trazili svuda. Zakljucak : ZAVERA protiv njega - sto bi rekao Majkl.
OK su snimci sa neta, ali fanovi treba da imaju originalne CD- jeve. A njih nema, zato sto cutimo. Trebala sam da pitam moze li se naruciti ali sam shvatila da niko nece da narucuje o jedan komad od svakog albuma i turneje spotova ( oni sa neta su grozne rezolucije kad se prosiri prozor ). A sve to odjednom kosta mozda oko 50e - 80 e ( al za to se vredi zrtvovati ).

EEE, i ja se shokirala kad sam dosla na ovaj forum, stvarno nas ima dosta. Mogli bi da se izbrojimo. :mrgreen: Zanima me, posto sam ja nova, ko su najstariji forumasi - fanovi ovde?
Ko je prvi dosao? Ajde da napravimo listu!
Ja cu se upisem medju poslednjima.
1.
2.
3.
4.
5.
6. majiska

Ja nisam pametna ( ne znam od kada su izbrisali predjasnje postove pre neku nedelju) , ne mogu da se setim kada sam dosla, al u svakom slucaju posle tebe majiska, tebe sam zatekla. Pa zar je to za prebrojavanje vazno uopste? I da pitala sam se juce gde li su oni prvi fanovi sa starog foruma koji su kucali ovde od prve strane, zaboravih kako se zovu. Pa gledajuci tako ima nas bas dosta. A ja mislila do pre par meseci da smo sesta i ja medju par 6-10 fanova u Srbiji i uvek sam se pitala gde su? ( Ja ne poznajem (licno) ni jednog fana, znate li to?)
A vas ko blataaaa!!!

Ja nisam pametna ( ne znam od kada su izbrisali predjasnje postove pre neku nedelju) , ne mogu da se setim kada sam dosla, al u svakom slucaju posle tebe majiska, tebe sam zatekla. Pa zar je to za prebrojavanje vazno uopste? I da pitala sam se juce gde li su oni prvi fanovi sa starog foruma koji su kucali ovde od prve strane, zaboravih kako se zovu. Pa gledajuci tako ima nas bas dosta. A ja mislila do pre par meseci da smo sesta i ja medju par 6-10 fanova u Srbiji i uvek sam se pitala gde su? ( Ja ne poznajem (licno) ni jednog fana, znate li to?)
A vas ko blataaaa!!!

da znate da ima još oko 30ak fanova u Beogradu :mrgreen: nisam ih sve upoznala, ali moj drug je u vreme njegove opsednutosti mj-om stalno bio u kontaktu sa njima...planirali su da prave neki fan klub takodje, ali ne znam šta su uradili po tom pitanju, odavno se nisam čula s njim. (neki od fanova imaju oko 30 godina čak...pohvaljujem ih javno što tolike godine cene i vole MJ-ov rad)

nadjoh ovo sad na kompu...
l65f0e538455c750d64f3f9ci8.jpg

l8620f50d7853da8a932d39hg0.jpg

da znate da ima još oko 30ak fanova u Beogradu :mrgreen: nisam ih sve upoznala, ali moj drug je u vreme njegove opsednutosti mj-om stalno bio u kontaktu sa njima...planirali su da prave neki fan klub takodje, ali ne znam šta su uradili po tom pitanju, odavno se nisam čula s njim. (neki od fanova imaju oko 30 godina čak...pohvaljujem ih javno što tolike godine cene i vole MJ-ov rad)

30- tak godima cak! Pa to su mladi ljudi nemoj da ih frustriras ! :shock: Ima valjda i starijih fanova meni su to sve mladi ljudi ja ceznem da upoznam fanove od 40 i vise godina, to su fanovi!!!

EEE, i ja se shokirala kad sam dosla na ovaj forum, stvarno nas ima dosta. Mogli bi da se izbrojimo. :mrgreen: Zanima me, posto sam ja nova, ko su najstariji forumasi - fanovi ovde?
Ko je prvi dosao? Ajde da napravimo listu!
Ja cu se upisem medju poslednjima.
1.
2.
3.
4.
5.
6. majiska

Vidim da ste pričali o forumašima sa prethodne teme, pa čisto da se javim :p
Hm, ja sam isto negdje pri sredini, ali mi je teško reći jer sam od neke 15. stranice (prethodne teme, naravno) iščitavala sve postove, ali sam se tek mnogo kasnije javila.
Dobro, znam da se to ne računa, ali, eto, sjećam se početaka ;)

Back