Ovaj tekst kruzi internetom "...So what does it mean, Debbie..." ali na originalnom DVD History On Film Vol.2 kada se ukljuci subtitle ide tekst "...So what does it mean,
damn it..." sto je i logicnije. A i kada se malo bolje poslusa cuje se da kaze "damn it". Medjutim na tom istom DVD-u na MTV nastupu iz 95 u onom mixu pesama ide deo iz Scream-a gde ovog puta u prevodu stoji "...So what does it mean,
Daddy..."!? E sad ko ce ga znati, mozda je samo za taj nastup promenio u Daddy
Ada ljepse,bolje i logicnije je "damn it"........A i gdje bi tada u '95 rekao Debi kad su se oni ozenili tek '97-vjerovatno se prije nisu ni poznavali......A zamsilte da je rekao Debi 1995(u Screamu)a tada u to vrijeme bio sa Lizom....Kako bi se tek ona osjecala.......
E slusajte sto mi se desilo prije neki dan u skolu:
Na odmoru trazi mi drugarica da vidi sto slusam,ja joj pustim "you rock my world"....
ONA:"Super je muzika,da ne pjeva Akon...."
JA:"Nije............."
ONA

jesma je vrhunska,reci mi ko pjeva....."
JA"Pogodi.....
Onda joj pustim "Morphine":
ONA

poce malo da se uzivljuje u muziku)"Znam sigurno je Aser..."
JA

pomislih greote):"Nije kako ne mozes da prepoznas....."
ONA:"Ne znam zivota mi a pjesme su extra...."
Pustim joj "Jam":
ONA:"Kako malo podsjeca na ona Dzeksona,kako se zvase jel Maks.....,kako mi je mrzan,pedofil gadni.."
Ja joj onda potvrdim da je MJ,a cijelo vrijeme mi je nesto zao kakvo misljenje ima....
Kad joj ja to rekoh,ona baci slusalice samo zato jer je to MAJKL DZEKSON poznat u skoli kao "izbijeljeni bolesni pedofil" i zaboravi na predivnu muziku....Samo zato jer je to MJ...A svi znamo kakav njega glas bije....A zamislite da je sve te pjesme pjevao Kris Braun ili Dzastin ona bi totalno,ali totalno pukla od srece......................Jadnica....
A na MJFC kacis svoje slike..

Nego,je li Majklov zadnji koncert bio 30th anniversury show.....Ako jeste onda je bas puno vremena proslo od tada...

pozdravi se od toga, dečače..
I bez toga "decace" jer si svega dvije god. starija od mene-pa me sa tim oslovljavanjem podsjecas na neku stariju osobu,a vjerujem da nisi......