Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas sam maloprije skinuo spot SAY SAY SAY-vrhunski je!!!!!!!!!:-P:-P:-PSamo steta sto to nije Mikijeva pjesma:(:(:(...............alim ipak YOU ROCK MY WORLD mu je jedan od najboljih spotova(cak mi je bolji i od Smooth criminala na koji lici-moje misljenje-smooth nekako smara(ponekad) dok YOU ROCK MY WORLD je BUF..............:-P:-P:-P

say say say je najjači spot ikada..meni je bolji od smootha. A koreografija iz Ghosts je neprevazidjena. !!!!!!!!!!

Svaki put se prepanem kad vidim Dzenifer Baton...........ne znam zasto .prosto njene oci i kosa bude strah kod mene........Mislio sam da se u Beat it u Bukurestu 1992 pretvorila u monstruma sa onim svijetlecim zicama i rogovima i onom masinerijom.....................a tek kad pukne gitara pri zavrsetku Beat it-a..............ali zena je vrhunski muzicar...........

Najčešće slušam - OFF THE WALL
Najbolji album (definitivno) - THRILLER
Omiljeni album (uvek i zauvek) - BAD
Najoriginalniji i najraznovrsniji album - DANGEROUS
Brilijantan album - HISTORY
Obožavam - BLOOD ON THE DANCE FLOOR
Solidan album i sa najboljim baladama - INVICIBLE

Najčešće slušam - OFF THE WALL
Najbolji album (definitivno) - THRILLER
Omiljeni album (uvek i zauvek) - BAD
Najoriginalniji i najraznovrsniji album - DANGEROUS
Brilijantan album - HISTORY
Obožavam - BLOOD ON THE DANCE FLOOR
Solidan album i sa najboljim baladama - INVICIBLE
Najčešće slušam-Dangerous,Najbolji album (definitivno) - THRILLER,Najoriginalniji i najraznovrsniji album -History,Obožavam - BLOOD ON THE DANCE FLOOR,neprestano slusam-Invincible,Bad -ah,speed demon...............,OFF THE WALL najmanje slusam-najmanje ga slusam ali je najbolji disco album ikada.......................:-P:-P

Primijetio sam da nesto ne preferirate History,ni turneju,ni spotove...........Billie je rekla da joj je u tom periodu izgledao fuj,da joj se You are not alone spot ne svidja.....Kejti se ne svidja sto je uradio spot za Earth song...........(jedan od najboljih.......)...................u Scream-u je izgleadao fenomenalno,a tehnologija je vrh.......potrosio je 7 miliona za taj spot sto ga cini najkupljim u istoriji..........They dont care about us u dvije verzije itd. a vama se to ne svidja......................

pa rodjače, ne dopadaju nam se posebno spotovi, turneje i fizički izgled....ali niko nije rekao da je History fenomenalan album!!! ;) Majkla nema šanse zamisliti bez Earth Song-a , jedne od najvećih balada ikada stvorenih!!!!!! I super mi je to što je napravio dupli cd...sa starim hitovima...da se ljudi podsete dobrih starih hitova :D Tabloid Junkie je takodje jedna od najjačih pesama sa Historyja...žao mi je što nije uradio spot za tu pesmu...Scream i They dont.. neću da komentarišem...i pesme i spotovi su vrhunski...a Smile je pesma pisana specijalno za mene, verujte mi :D !!!!!!!!!Dakle, zaključak je: Every day create your HIStory !!!!!! :D ;)

p.s. E, pitala sam danas za T25 u Mamutu...mislim, prodavac nije znao kako se speluje "Michael" :roll: ....tu sam ga malo ispljuvala, ali opet ništa ne nadjoh na spisku u njihovom kompu :roll: ...nemaju nijedan cd Majkov, a kamoli t25...

pa rodjače, ne dopadaju nam se posebno spotovi, turneje i fizički izgled....ali niko nije rekao da je History fenomenalan album!!! ;) Majkla nema šanse zamisliti bez Earth Song-a , jedne od najvećih balada ikada stvorenih!!!!!! I super mi je to što je napravio dupli cd...sa starim hitovima...da se ljudi podsete dobrih starih hitova :D Tabloid Junkie je takodje jedna od najjačih pesama sa Historyja...žao mi je što nije uradio spot za tu pesmu...Scream i They dont.. neću da komentarišem...i pesme i spotovi su vrhunski...a Smile je pesma pisana specijalno za mene, verujte mi :D !!!!!!!!!Dakle, zaključak je: Every day create your HIStory !!!!!! :D ;)

p.s. E, pitala sam danas za T25 u Mamutu...mislim, prodavac nije znao kako se speluje "Michael" :roll: ....tu sam ga malo ispljuvala, ali opet ništa ne nadjoh na spisku u njihovom kompu :roll: ...nemaju nijedan cd Majkov, a kamoli t25...
Pa ja sam rekao da je fenomenalan:-P:-P:-P,nije uzalud proglasen najprodavanijim duplim albumom svih vremena...............:-P:-P:-P

THRILLER LIVE

A SPRING tour of Thriller Live - marking the 25th anniversary celebrations of Thriller, the world's biggest selling album - is starting in Tunbridge Wells.

The music of Michael Jackson and the Jackson Five is presented in a multi-media stage and video production at the Assembly Hall Theatre, from Thursday to Saturday, March 27-29.

The show features a West End cast of performers including singers, dancers, a choir and a live band. Choreography is by MTV award winner, LaVelle Smith Jnr, whose credits include Janet Jackson's Rhythm Nation Tour and Beyonce's American and UK tours.

The musical features more than two-hours of hit songs including Thriller, I Want You Back, Can You Feel It, Billie Jean, Earth Song, and many more.

Curtain up 7.30pm with a Saturday matinee at 3pm. Tickets cost from £23.50 and are available on 01892530613.

Michael Jackson je kralj muzike. Mogu da mu prigovaraju sta hoce i da ga optuzuju za sta god hoce, ali on je zakon. Na koncertu u Sidneju ovde kod nas 2004. napravio je pravi show. Svi smo uzivali. 2 sata prave muzike od 80-tih, 90 tih, do tada.

Back