Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Majkl Dzeksona cenim kao pevaca, lozim se na njega kao muskarca... savrsen mi je uvek bio i uvek ce biti... Obozavam sve u vezi njega... Na hejterske poruke nemam komentar, mislite sta hocete i verujte u sta hocete... zabole me... zivite u zabludi da je bio pedofil, gay i sl... on je jedno predivno stvorenje koje zasluzuje postvanje... BEFORE JUDGE SOMEONE TRY HARD TO LOVE HIM toliko je propatio u zivotu i nije postao ogorcen, dao je sve sto je mogao i uvek se trudio da ovaj svet ucini boljim mestom!!!! A to da je pedofil je najvece go*no jer i on je bio dete u dusi... njegovo detinjstvo je bilo uzasno i nikada ne bi uradio nesto takvo detetu kad je i on patio ceo svoj zivot zbog onoga sto su njemu radili... udarli su ga tamo gde najvise boli... Prokletnici... Takvi su ga i ubili... I takvi kao vi - tabloid junkies...
Ako nemate nista lepo da kazete, zadrzite svoje komentare za sebe... It's all about L.O.V.E not hate...

JUST BECAUSE YOU READ IT IN THE MAGAZINE OR SEE IT ON THE TV SCREEN DON'T MAKE IT FACTUAL!!!!

joj ja treba da dobijem zeku... I mislila sam da ga nazovem Majki ali sam danas videla sliku Princa sa malim belim zekom i totalno sam se raznezila... Tako da ce se zvati Princ Majkl :heart:... I bice najveci fan... :zcepanje:

Kada budem imala psa, ima da se zove Majkl! :mrgreen:

Samo danas smo ispisali 6 strana!!!! :eek:

Da, da, vidim...:eek:
To da meni bude teze da procitam sve, ccc :lol:

Dok god se pridrzavamo pravila na ovoj temi niko ne sme da je zakljuca ! :rtfm:

Ako je neki administartor slucajno zakljuca hocu objasnjenje ! I ima da o tome obavestim supermoderatora !

A ne da tamo neki administartor zatvara ovu temu jer su mu neki fanovi poslali "zahtev" da je zakljuca ... pa za koga vi radite onda radite ?

Dok god ja i ostali fanove pisemo o Majklu i ne off-topicimo ne sme da se zakljuca !

Back