tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Hm...Jednom das ime Michael, drugom Mike, trecem Mikey, cetvrtom Mick, petom Mickey i sestom ne znam izmisli nesto.
![]()

Samo jednog macora imam ostale su zeMske...

Snaci cu se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...Jednom das ime Michael, drugom Mike, trecem Mikey, cetvrtom Mick, petom Mickey i sestom ne znam izmisli nesto.
![]()
MJHm...Jednom das ime Michael, drugom Mike, trecem Mikey, cetvrtom Mick, petom Mickey i sestom ne znam izmisli nesto.
![]()
Samo jednog macora imam ostale su zeMske...
Snaci cu se...![]()
Odlican izbor... Ali previse opasan ako se slusa odjednom... you know the force... it's got a lot of power...
relax your mind... lay back and groove with mine...
you say that working is what a man supposed to do... and I say it ain't right if I can't give sweet love to you...
*nesvest*
Ove prve dve sam stavila cisto da malo promenim, inace moje omiljene pesme sa OTW albuma su "I Can't Help It" i "She's Out Of My Life".![]()
Ja volim sve sa off the walla... Tj skoro sve.
A Alysse ovo gore sto si postavila meni je savrseno ja mogu sve odjednom da ih slusam.![]()
Ja skinula Screensaver ali, kao i uvek, nece da mi se otvori, pise unknown publisher.![]()
ajd ja cu da ih napadnem sad u utorak-sredu kad budem isla, pa da im kazem da se potrude malo... nek nadju jos nesto zanimljivo (Majkla!!!)... bilo sta od njega....
hocete da vam slikam moju skromnu kolekciju? sto bih lagala... Ozb sam kupila moonwalkera tamo
Meni se svidjaju sve osim It's the fallin' in love i Girlfriend slabo slusam.![]()
I ja cu isto da im kazem... Tj onako uzbudjeno ko sto umem...
Nece smeti da me odbiju...
Moj macor se zove Majk...
Btw imam 6 macaka ovde u selu...![]()
![]()
najludje ste
Meni se svidjaju sve osim It's the fallin' in love i Girlfriend slabo slusam.![]()
To cemo shvatiti kao kompliment
dangerousPyt ubola si sa Yokohamom... Ja uziiiiiivam...![]()
uh to su moje omiljene pesme The Jacksons-a... A to izvodjenje u Yokohami mi zvuci 100 puta bolje neko snimak na cd-u...![]()