Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
43d97d1d4ae72da697e213c838d95b72_jpg_200x300_q85.jpg

Msm da dobro znas gde mozes da nabijes ovaj prst! :evil:

Dulord nemoj da smaras...
Ma morao sam tamyca da vidim reakciju... :mrgreen:

Pa nije sto sam ja, ali dobar sam ko.... ne mogu da nadjem dovoljno dobru stvar da se uporedim s njom... :P
Pa kad me znas, verovatno znas i da volim da se zezam sa vremena na vreme... :mrgreen:
A za repke ostaje nepromenjeno... Samo dok mi odobre! ;)

pronasla sam da se kupi MJ majica... :).... heh... vec imam takvu siluetu na majicici, aliiiii..... ova je maalkoo drugacijaaa... :/
U platou (cd-shop) ima 1 muska i jedna zenska :) Zenska je 2000... a muska... o0... ne zznaamm... mozda isto...

Jaooo nemam pojma... ja je zato nisam ni uzela... jer ja kad radim majicice svaka je ispala savrsenaaa :heart:
Bila sam i do city recordsa danas... imaju samo number ones... ali dobice jos posle 1. maja... :D.... tako da cu opet da odeem ^^

gde si ti nasla Majkla????

Ma mnogo je bolje kad se radi... Ispadnu cak bolje nego vec uradjene...:heart:
Jao dobro je da si rekla j htela juce da idem tamo,al icicu posle onda... Jel znas tacnu adresu city recordsa.:D
Pa 3 majice sam uradila kod tamo nekih likova ne secam se davno je bilo a ostale sam dobila na poklon.:mrgreen:

Alysse :cmok:
Cim sam videla All for love znala sam da ima veze sa Majklom... I opet slika iz videa I love to tour :zcepanje: Obozavam taj video...:lol::heart:

:hahaha::hahaha: Obozavam i ja, obozavam sve vezano za PHM, jos kad bi bili dobri pa izbacili DVD. :besna::besna:

pored kompletne BAD turneje :vudu::vudu::vudu::vudu:

pronasla sam da se kupi MJ majica... :).... heh... vec imam takvu siluetu na majicici, aliiiii..... ova je maalkoo drugacijaaa... :/
U platou (cd-shop) ima 1 muska i jedna zenska :) Zenska je 2000... a muska... o0... ne zznaamm... mozda isto...

U Crnoj Gori su oko 1800 dinara.

Ma mnogo je bolje kad se radi... Ispadnu cak bolje nego vec uradjene...:heart:
Jao dobro je da si rekla j htela juce da idem tamo,al icicu posle onda... Jel znas tacnu adresu city recordsa.:D
Pa 3 majice sam uradila kod tamo nekih likova ne secam se davno je bilo a ostale sam dobila na poklon.:mrgreen:

joooj hocu ja majicice na poklooon :)... e znas gde je to... ako ides ( tuda meni lakse) prema bulevaru... skrenes tamo gde je tuckwood... (ako ne znas gde je pitaj :) svi znaju) e i onda samo pravo od tuckwooda... (na istoj strani ulice) i videces da viri natpis city records.... ja kad sam usla, odma sam produzila iza, kao sto su rekli.. :) nisam ni gledala sta je napred...
Taman cemo mi posle 1. maja :D :heart:

Back