Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@MITM
Meni nije losa nijedna od njih..Samo ne mozemo uvijek ocekivati plafon..Kao savremene verzije nijesu lose..
P.S Jeste li sanjali MJ-a od kako je umro?

Ja jesam,vise puta... Ali se vise ni ne secam sta je bilo...
Bilo je na fazon jednom sam sanjala mamu na koncertu i sanjala kako je sve to izgledalo po njenoj prici a za ostalo se ne secam...
A da i 26 juna sam ga sanjala pa sam ga dozivala u snu tj buncala,rekla mi mama,al to i nije za pricu...

:hahaha:
26228_1437831752834_1444206833_1191730_1212424_n.jpg

ovo nastavniku fizike da zalepim na tablu :lol:
sigurna sam da ne bi mogao da provali kako se to mj spusti i vrati :D

E ljudi mene jutros zvala Jacksonka i rekla mi da je jutros u jutarnjem programu na Pinku bilo nesto u vezi ovog koncerta ili cega vec.
Jacksonka bila u soku jer je videla lika koji bi trebalo da peva Beat it u nekoj crvenoj jakni a taj lik je debeo :eek:
E sad kako ce taj covek da igra meni nije jasno. Al ona mi kaze da je debeo.

Ja jesam,vise puta... Ali se vise ni ne secam sta je bilo...
Bilo je na fazon jednom sam sanjala mamu na koncertu i sanjala kako je sve to izgledalo po njenoj prici a za ostalo se ne secam...
A da i 26 juna sam ga sanjala pa sam ga dozivala u snu tj buncala,rekla mi mama,al to i nije za pricu...

J abih rekao da je Majklova jer je ova nejgova objavljena 2010 koliko vidim a Majklova 2009 ... ma neam pojma ... :lol:

E ljudi mene jutros zvala Jacksonka i rekla mi da je jutros u jutarnjem programu na Pinku bilo nesto u vezi ovog koncerta ili cega vec.
Jacksonka bila u soku jer je videla lika koji bi trebalo da peva Beat it u nekoj crvenoj jakni a taj lik je debeo :eek:
E sad kako ce taj covek da igra meni nije jasno. Al ona mi kaze da je debeo.

Gledao sam to jutros i potpuno sam razocaran, mada se iskreno receno necem narocito dobrom i nisam nadao. Decko, debeljuca od 18 godina treba da "glumi" Majkla. Bojkot tom nastupu!

Ma, izgleda da on menja oblik usana karminom, kako mu se cefne, e Majkl, Majkl prava si zena. Sto volim da ga prozivam, ihaaa. Nego, Majkl, pusti sad usta, nego kad ce novi album? Nemam sta da slusam, diskovi se izlizali. Nova Madonna je bezvezz, saka jada pesama ove godine, na prste da izbrojim pesme koje mi se svidjaju. Pljuc. I pusti Timberlende i Jastine i Black Eyed-Whatever, vidis da su Madonin album upropastili. Aj malo prosetaj do studija i nemoj da kupis jos jedno dete usput, dosta ti je troje. Vidis koliko si se ulenjio, nista ne radis a pare se trose, posle ces da kukas kad te Grace sutne, a Debi pokupi decu, a jadnog Blanketa opet ismeju u South parku, zato ish u studio i ne vracaj se dok ne vidim novi album. Taman da proslavim uz diplomski.

ne razumem o cemu se radi :eek:
zna neko za ovo :?:

yes darlin' :)
hteo sam da se slikam ali sam se predomislio .... sutra cu se slikati jer hocu da bar sutra obucem "MJ" majicu :)

da budem u full fazonu :cool:

Taman da pitam gde je fotka.!
Justin Timberlake o Michael Jacksonu: '99.79 % njegovih pesama je savrseno'

.. cepidlaka :roll:

a i ti si vala...:lol:

Leleee, Soćo, izgibosmo....:lol: a on kao fol vodi ozbiljne konverzejšn....sreća njegova te nije bio u zlatnim pantalonama...:zcepanje:

Rimini, San Marino ...
Opa, ribo...pa pričaj kako je bilo. .tamo na profilu :lol:

I ja sam danas u ovom fazonu :cool:

Ova slika me uvek oduševljava! Čovek pomerao granice mogućnosti...
Syebao je i nauku !

Dobro veče..:)

Taman da pitam gde je fotka.!

a i ti si vala...:lol:

Leleee, Soćo, izgibosmo....:lol: a on kao fol vodi ozbiljne konverzejšn....sreća njegova te nije bio u zlatnim pantalonama...:zcepanje:

Opa, ribo...pa pričaj kako je bilo. .tamo na profilu :lol:

I ja sam danas u ovom fazonu :cool:

Ova slika me uvek oduševljava! Čovek pomerao granice mogućnosti...
Syebao je i nauku !

Dobro veče..:)

Dobro veče.. :D
Dobar post... :cool:

Back