Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kunem ti se... ni ja nisam mogla da poverujem.... slucajno sam videla izlog kad sam isla u Tuckwood :eek:... bila sam sokirana.... sad ih stalno posecujem i cesto dobijaju nesto "novo" msm novo kod nas... sve sto imam sam kupila kod njih... i to se sve pojavilo posle 25., smrc... :sad2::sad2::sad2:
kad sam isla da trazim neku knjigu, jos odavno, u svakoj knjizari u Bg-u su mi rekli - Mi nismo ni znali da to postoji... Toliko o informisanosti u Srbiji...

Au...
Ma znam ja ceo zivot trazim nesto i svi mi kazu ne znamo mi za to.:roll:
E a gde se taj records nalazi...:heart:

Okay, ja definitivno ne pripadam ovde... Nemam nista od DVD-jeva, knjiga, itd., osim TII, Yokohame... + Bukurest i Sidnej, koji su skinuti sa torrenta... :( :sad2:

ja imam Sidnej, Auckland, Minhen, Captain Eo-a... svasta nesto, ali je skinuto sa neta... Bzvz... hocu originale... drugarica treba da mi nareze jos turneja i da mi donese kad bude dolazila za Bg, ali to nije isto... Opet, bolje ista nego nista... :confused:

kunem ti se... ni ja nisam mogla da poverujem.... slucajno sam videla izlog kad sam isla u Tuckwood :eek:... bila sam sokirana.... sad ih stalno posecujem i cesto dobijaju nesto "novo" msm novo kod nas... sve sto imam sam kupila kod njih... i to se sve pojavilo posle 25., smrc... :sad2::sad2::sad2:
kad sam isla da trazim neku knjigu, jos odavno, u svakoj knjizari u Bg-u su mi rekli - Mi nismo ni znali da to postoji... Toliko o informisanosti u Srbiji...

Kud ces dalje kad u mamutu nisu znali ni kako se pise Michael Jackson. :hahaha::hahaha:

nego u kojoj ulici je taj city records :think:

ma koji crni grandovci, trudim se da ne gledam to, sprzice mi oci... slusanje necu ni da pominjem... to su oni infra i ultra zvuci... :hahaha: samo odzujim u onaj zadnji deo gde se prodaje strana muzika i filmovi... ima gomila cd-ova, DVD-jeva i to sve prava muzika...:worth:
U kneza Milosa, ne znam koji br... ispod tuckwood-a, ne znam iz kog pravca ides... Beogradjanka je blizu... :super:

Jel vam se desava da vas gledaju kao vanzemaljca kad trazite neki MJ CD ili knjigu?tj.prije njegove smrti?meni redovno..

Meni se stalno to desavalo ali stalno :besna:
Jos ja imala 10 god i odem u jean CD shop u fazonu sam jel imate neki CD Majkla Dzeksona. Prodavacica me dva minuta gleda sokirano i onda samo ''Neee devojcice bolje da to potrazis u inostranstvu'' :eek::eek::eek:
A pre dve godine isto tako kad sam usla pitam ''Jel imate neki CD od Majkla Dzeksona'' i decko me pita ''Od koga :eek:'' A ja :eek::eek::eek::eek:

Jednom sam se i svadjala sa prodavcima...:roll:

Jel vam se desava da vas gledaju kao vanzemaljca kad trazite neki MJ CD ili knjigu?tj.prije njegove smrti?meni redovno..

u brate... mene vecito tako gledaju... i dan danas... u fazonu kako mozes da ga volis... prvo, celo moje drustvo-svi su najodvratniji hejteri... budale... odavno izbegavamo tu temu, jer se zestoko svadjamo oko Majkla... Vecina fanova ima taj problem... to nerazumevanje i odbacivanje... Ali mi ih je zao, nemaju pojma na kakvom su gubitku...:per::zper:

Meni se stalno to desavalo ali stalno :besna:
Jos ja imala 10 god i odem u jean CD shop u fazonu sam jel imate neki CD Majkla Dzeksona. Prodavacica me dva minuta gleda sokirano i onda samo ''Neee devojcice bolje da to potrazis u inostranstvu'' :eek::eek::eek:
A pre dve godine isto tako kad sam usla pitam ''Jel imate neki CD od Majkla Dzeksona'' i decko me pita ''Od koga :eek:'' A ja :eek::eek::eek::eek:

Jednom sam se i svadjala sa prodavcima...:roll:

Sta je bilo? :lol:

Ja sam trazila skoro (pre...) u Sarajevu i Crnoj Gori i uglavnom su ljubazni bili.

Jao sa kim ja idem u odeljenje :dash:
Danas me saleti drugarice sva uzbudjena pita me jel imam da joj dam 20 din. Ja joj dan,naravno posto sam u odeljenju iz UNICEFA,i kazem joj sta ce ti i kaze ona meni ''Ma moram da kupim GRAND REVIJU ima album za slicice MILANA STANKOVICA''
Aaaaa :eek::eek::eek:
:dash::besna::dash::besna:

Ja imam oko 10 majica i uvek sam ih nosila ne bitno dal me neko cudno gleda ili ne sta me boli uvo.
U stvari imala sam 3 majice dok nije dosla tetka.:mrgreen:

u ***... ja nemam nikog da mi poklanja MJ stvari... a i zbog obaveza na faxu nemam vremena da putujem... ne pamtim kad sam poslednji put isla na letovanje... mada mislim da do 25., vecina nikad nije ni cula za njega... joj gde mi zivimo... estetsko crnilo....

Sta je bilo? :lol:

Ja sam trazila skoro (pre...) u Sarajevu i Crnoj Gori i uglavnom su ljubazni bili.

Ma neka devojka ima jedno 19 godina i ja dodjem i pitam je jel ima nesto od Majkla a ona dodje svom kolegi ''Vidi malu sta me pita xaxa nema to lutko ovde to se ne prodaje to ako nadjes svaka ti cast'' i ja njoj pocela sa ''Imas neki problem'' i tako smo se isvadjale.:mrgreen:
Msm sta se ona smeje tome sto ja trazim Majkla i to onako ironicno.:roll:

u ***... ja nemam nikog da mi poklanja MJ stvari... a i zbog obaveza na faxu nemam vremena da putujem... ne pamtim kad sam poslednji put isla na letovanje... mada mislim da do 25., vecina nikad nije ni cula za njega... joj gde mi zivimo... estetsko crnilo....

Ma meni tetka kupuje inace ne bih ni ja imala nista od toga.:lol:
Al ove godine sve cu pare da dam samo da nadjem nesto na moru.:heart:

Back