tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Annie sta bre ne pripadas svi pripadaju. Nije bitno dal nesto imas ili nemas. Ionako idemo ja,ti i Kaca u taj sity records uskoro pa da nakupujemo to.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WTF
Zar City records koji prodaje Grand izdanja i ostalo.
Au gde se to cudo nalazi da idem ovih dana.
kunem ti se... ni ja nisam mogla da poverujem.... slucajno sam videla izlog kad sam isla u Tuckwood... bila sam sokirana.... sad ih stalno posecujem i cesto dobijaju nesto "novo" msm novo kod nas... sve sto imam sam kupila kod njih... i to se sve pojavilo posle 25., smrc...
kad sam isla da trazim neku knjigu, jos odavno, u svakoj knjizari u Bg-u su mi rekli - Mi nismo ni znali da to postoji... Toliko o informisanosti u Srbiji...
Okay, ja definitivno ne pripadam ovde... Nemam nista od DVD-jeva, knjiga, itd., osim TII, Yokohame... + Bukurest i Sidnej, koji su skinuti sa torrenta...![]()
![]()
Okay, ja definitivno ne pripadam ovde... Nemam nista od DVD-jeva, knjiga, itd., osim TII, Yokohame... + Bukurest i Sidnej, koji su skinuti sa torrenta...![]()
![]()
kunem ti se... ni ja nisam mogla da poverujem.... slucajno sam videla izlog kad sam isla u Tuckwood... bila sam sokirana.... sad ih stalno posecujem i cesto dobijaju nesto "novo" msm novo kod nas... sve sto imam sam kupila kod njih... i to se sve pojavilo posle 25., smrc...
kad sam isla da trazim neku knjigu, jos odavno, u svakoj knjizari u Bg-u su mi rekli - Mi nismo ni znali da to postoji... Toliko o informisanosti u Srbiji...
Shity records?Zezas?
moram i to cudo da vidim kad dodjem u BG.![]()
u istoj sam situaciji
sve pirati
jedino imam thriller majicusto je u zivom obliku ostalo sve u kompu
ja imam 3 majice i ne znam zasto me svi cudno gledaju kad ih nosim... doduse, par ljudi me je zaustavilo na ulici da me pita gde sam ih kupila...![]()
nego u kojoj ulici je taj city records![]()
Jel vam se desava da vas gledaju kao vanzemaljca kad trazite neki MJ CD ili knjigu?tj.prije njegove smrti?meni redovno..
Pa i nije, meni su uglavnom sažaljivo govorili da nemaju. Mada mi se posle desilo da mi se žena ismeje u Mamutu za TII.Jel vam se desava da vas gledaju kao vanzemaljca kad trazite neki MJ CD ili knjigu?tj.prije njegove smrti?meni redovno..
ja imam 3 majice i ne znam zasto me svi cudno gledaju kad ih nosim... doduse, par ljudi me je zaustavilo na ulici da me pita gde sam ih kupila...![]()
Jel vam se desava da vas gledaju kao vanzemaljca kad trazite neki MJ CD ili knjigu?tj.prije njegove smrti?meni redovno..
Pa i nije, meni su uglavnom sažaljivo govorili da nemaju. Mada mi se posle desilo da mi se žena ismeje u Mamutu za TII.![]()
Meni se stalno to desavalo ali stalno
Jos ja imala 10 god i odem u jean CD shop u fazonu sam jel imate neki CD Majkla Dzeksona. Prodavacica me dva minuta gleda sokirano i onda samo ''Neee devojcice bolje da to potrazis u inostranstvu''
A pre dve godine isto tako kad sam usla pitam ''Jel imate neki CD od Majkla Dzeksona'' i decko me pita ''Od koga'' A ja
Jednom sam se i svadjala sa prodavcima...![]()
Ja imam oko 10 majica i uvek sam ih nosila ne bitno dal me neko cudno gleda ili ne sta me boli uvo.
U stvari imala sam 3 majice dok nije dosla tetka.![]()
Sta je bilo?
Ja sam trazila skoro (pre...) u Sarajevu i Crnoj Gori i uglavnom su ljubazni bili.
u ***... ja nemam nikog da mi poklanja MJ stvari... a i zbog obaveza na faxu nemam vremena da putujem... ne pamtim kad sam poslednji put isla na letovanje... mada mislim da do 25., vecina nikad nije ni cula za njega... joj gde mi zivimo... estetsko crnilo....