moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
I meniPa ja sam skoro bila u PG (pre tri i po godine), kako to nisam videla.
Bili samo nasi izvodjaci.
Je l' ti zivis tamo, meni se PG mnogo svidja.

Da,zivim u PG..
@MITM
Najvjerovatnije Italija..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meniPa ja sam skoro bila u PG (pre tri i po godine), kako to nisam videla.
Bili samo nasi izvodjaci.
Je l' ti zivis tamo, meni se PG mnogo svidja.
nEsmo zavrsili
k'o sto Sojic kaze, polako s ti skupovi
ima do 29.08 jos koliko hoces ... nismo s ejos dogovorili ni za 25.06 ako ce sta biti![]()
Imaju jedan na lageru,cini mi se skoro sam vidio..Ranije je bio i moonwalker-naravno ja sam ga ugrabio)
Nebiste vjerovali sto sam nasao u jednoj beogradskoj online prodavnici![]()
Samo se ti plezi idiJote
salim se
A ovo za SojicaNajjace je.
A sad stvarno jel planiramo za 25 nesto.
A ona glupa Grcka obisla sam celu zemlju nista nisam nasla...![]()
Poslacu ti PP,ovo je eksluzivno,ali nikome da ne govorisja nemam pojma gde u BG da nadjem nesto vezano za mj...jedino sto sam videla TII u mamutu inace nista![]()
Imaju jedan na lageru,cini mi se skoro sam vidio..Ranije je bio i moonwalker-naravno ja sam ga ugrabio)
Poslacu ti PP,ovo je eksluzivno,ali nikome da ne govoris![]()
ja nemam pojma gde u BG da nadjem nesto vezano za mj...jedino sto sam videla TII u mamutu inace nista![]()
Jao da u Grckoj nema nista.
A idem i ja sledece godine u Spaniju, Francusku i Italiju na ekskurziju pa valjda nesto nadjem.![]()
odgovor na to je City records.... neverovatno ali istinito... ja sam tamo sve DVD-jeve kupila...
imam i ja moonwalkera, TII, HIStory greatest video hits, number ones clips, live in Bucharest DVD, Yokohamu "DVD" (ali je los kvalitet), i neki DVD - Moonwalking the true story of Michael Jackson... ostalo je skinuto sa neta i nije bas nekog kvaliteta, ali bolje ista nego nista....![]()
Familija ne smije da se kolje oko jedne MJ knjigeA brate nemoj da si takav...
Mi smo ovde familija svima da si rekao...![]()
Familija ne smije da se kolje oko jedne MJ knjige![]()
odgovor na to je City records.... neverovatno ali istinito... ja sam tamo sve DVD-jeve kupila...
WTF
Zar City records koji prodaje Grand izdanja i ostalo.
Au gde se to cudo nalazi da idem ovih dana.
ja sam prosle god. imao mozda 2-3 DVD-a,a sad 70Okay, ja definitivno ne pripadam ovde... Nemam nista od DVD-jeva, knjiga, itd., osim TII, Yokohame... + Bukurest i Sidnej, koji su skinuti sa torrenta...![]()
![]()