Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a znas koliko dugo vec razmisljam o onoj sceni iz dirty Diane kad kao brise usta... onaj pogled i loknice..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
znam da to ne moze dobro da se uradi kod nas ali ima na fb-u slike MJ tetovaza i stvarno su dobre... a sad rizikovati da ti neko radi veliku tetovazu koja mozda nece liciti ni na sta... ne znam... moram dobro da razmislim, ali cu sigurno uraditi bar (po) 1 MJ tatoo (za svaki deo njegovog tela)... salim se... ili ne... :hahaha:

Dirty20Diana203-1.jpg
:zper:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... to je ta slika koja me proganja nocima... DD je moj omiljeni spot... iako ih volim sve, DD mi najvise znaci... to je prvi Majklov spot koji sam gledala... odmah sam odlepila... iz ociglednih razloga...

:zcepanje: DD mi omiljena pesma. :heart:
A i spot je strava...
Alysse ne ide nigde dok ne odgleda DD jel tako Alysse :lol:
Pa kad si prvi put cula DD ili videla spot...:heart:

:zcepanje: DD mi omiljena pesma. :heart:
A i spot je strava...
Alysse ne ide nigde dok ne odgleda DD jel tako Alysse :lol:
Pa kad si prvi put cula DD ili videla spot...:heart:

Hehe zna Tamarica ko ju je najvise udavio sa Dirty Dianom. :hahaha:

Evo i sad me je vas razgovor naveo da odem gledati spot po trlioniti put danas. :rotf::rotf:

Ali Earth Song kad sam slusala prvih par puta nisam mogla prestati da jecam. :sad2::sad2: jos kad se setim onog nastupa iz Nemacke.
Zato je sad izbegavam u sirokom luku. :sad2:

Hehe zna Tamarica ko ju je najvise udavio sa Dirty Dianom. :hahaha:

Evo i sad me je vas razgovor naveo da odem gledati spot po trlioniti put danas. :rotf::rotf:

Ali Earth Song kad sam slusala prvih par puta nisam mogla prestati da jecam. :sad2::sad2: jos kad se setim onog nastupa iz Nemacke.
Zato je sad izbegavam u sirokom luku. :sad2:

Ma nisi me udavila volim je i ja puno...:zaljubljena:
Ja kad slusam Earth song uvek ali uvek placem. Malo glupo sa moje strane ali sta cu.:sad2:

Hoću sutra uveče detaljan izveštaj o koncertu:rtfm:

naravno, naravno... ali tek u cetvrtak posto necu prespavati kod kuce:zper:... idem kod tetke... ako su tacne inf na face-u koncert traje 2 sata... jos ja imam kartu za prvi red... videcete me na vestima... "zenska osoba skocila na binu u toku koncerta MJ tribute benda iz Londona i pocela otimati crvenu jaknu od pevaca slicnu onoj koju je MJ nosio u spotu Beat it... da je nije obezbedjenje sklonilo ko zna sta bi sve uzela..." buahahahahaha... hocu neki suvenir!!!!!!!!!!!!!!! :super:

Back