dangerousPyt
Zainteresovan član
- Poruka
- 332
e idem ja... moram da se kupam
u ovo vreme... a sutra se vidimo na koncertu ili se cujemo u cetvrtak... laku noc 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a znas koliko dugo vec razmisljam o onoj sceni iz dirty Diane kad kao brise usta... onaj pogled i loknice..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
znam da to ne moze dobro da se uradi kod nas ali ima na fb-u slike MJ tetovaza i stvarno su dobre... a sad rizikovati da ti neko radi veliku tetovazu koja mozda nece liciti ni na sta... ne znam... moram dobro da razmislim, ali cu sigurno uraditi bar (po) 1 MJ tatoo (za svaki deo njegovog tela)... salim se... ili ne...![]()
daaaaaaaaaa gledala sam tattoo-e na FB.... uuu to za svaki deo mi se svidjaaa ^^![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... to je ta slika koja me proganja nocima... DD je moj omiljeni spot... iako ih volim sve, DD mi najvise znaci... to je prvi Majklov spot koji sam gledala... odmah sam odlepila... iz ociglednih razloga...
DD mi omiljena pesma.
A i spot je strava...
Alysse ne ide nigde dok ne odgleda DD jel tako Alysse
Pa kad si prvi put cula DD ili videla spot...![]()
Hehe zna Tamarica ko ju je najvise udavio sa Dirty Dianom.
Evo i sad me je vas razgovor naveo da odem gledati spot po trlioniti put danas.
Ali Earth Song kad sam slusala prvih par puta nisam mogla prestati da jecam.jos kad se setim onog nastupa iz Nemacke.
Zato je sad izbegavam u sirokom luku.![]()
Hoću sutra uveče detaljan izveštaj o koncertu![]()
Poslacu ti PP,ovo je eksluzivno,ali nikome da ne govoris![]()
imam i ja moonwalkera, TII, HIStory greatest video hits, number ones clips, live in Bucharest DVD, Yokohamu "DVD" (ali je los kvalitet), i neki DVD - Moonwalking the true story of Michael Jackson... ostalo je skinuto sa neta i nije bas nekog kvaliteta, ali bolje ista nego nista....![]()
Okay, ja definitivno ne pripadam ovde... Nemam nista od DVD-jeva, knjiga, itd., osim TII, Yokohame... + Bukurest i Sidnej, koji su skinuti sa torrenta...![]()
![]()
ja sam prosle god. imao mozda 2-3 DVD-a,a sad 70![]()
draga, nemam ni ja nista![]()
Dobro jutro...
Šta se žalite od jutra...Niko nema ništa,sve pomažnjavano s neta,pa,šta?. Imamo ono što ne skida s neta- lubav,bre![]()
'Jutar
Reci im da znaju !![]()
Ljudi spremam vam danas jedno iznenadjenje
Ali kada se vratim iz skole oko 2![]()
Hoću sutra uveče detaljan izveštaj o koncertu![]()
hejjjj moras nam svima reci![]()
draga, nemam ni ja nista![]()
Ljudi spremam vam danas jedno iznenadjenje
Ali kada se vratim iz skole oko 2![]()
Soon,soonSta bre ja za to treba tek da saznam tek u 8
Nije fer...
Al verovatno je u ptanju grafit.
Ja cekam Moonwalkera92 da u skorijoj buducnosti saopsti ono iznanadjenje sto priprema...
![]()