Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јејеје, Батерфлајз! :D Увијек те се сјетим кад крене та пјесма, па сам покушавала сконтати шта ти се не свиђа.:D

....
“The greatest education in the world is watching the masters at work.”

:bye: свима!

Nesto sad ceprkam po netu... Postoji tekst u kome se navodi da ce Marej tvrditi na sudjenju da je Majkl kobnog dana uzeo preterano veliku kolicinu onog leka bez doktorovog znanja i da je umro svojom krivicom...
http://www.smedia.rs/zabava/detalji.php?id=545

Jao znam za to... Al lupaju gluposti prvenstveno Marejevi ljudi da bi ga spasili zatvora.:roll:
Al nece se izvuci.
Hvala za informaciju..:zag:

"Say, Say, Say" je fenomenalan spot, obozavam ga. :D :Steta sto nema za "Human Nature". :besna:

to mi je omiljeni spot.
inace, meni nije thriller dan. poslednje dve nedelje samo invincible slusam.

svidja mi se ovaj plavi cover
disco_invincible_blue.jpg

Ozbiljno najbolji, ne znam.
Možda mi je najdraži Bukurešt kad onako znojav na početku se spušta zajedno sa binom i onako gleda publiku…. :aha:
Ali i Keln je fenomenalan, i Minhen isto. Uglavnom više volim BJ sa Dangerous-a nego sa HIStory-a.

Poslednja izmena:
Znaci da je svima koji su se oglasili na temi danas Thriller Day??? :eek:
Ajd’ nama, nego ja prekjuče u Ušću, u 15 radnji The Jacksons pesme, a u hodniku Thriller! :eek:
Znam da sam onog našeg imitatora videla da radi u Zari (ali ne znam je li Ušće ili Delta) tako da možda je on to nešto sredio. :lol:
i ja nesto sumnjam da je to ona ... mada opet ja ne znam da li je ona toliko poznata u svetu da bi neko pravio njen lazni profil :think:
cime s eona uopste bavi ? jel' ono ona manekenka :think:
Ovo je pravo pitanje! :super:

Aaaaaaa... :heart: Voooolim gaaa.....:heart::heart::heart:

I ovaj spot mi više nije gadan... Jeste da je užasno našminkan i da mu je frizura (perika) bezveze, ali dobro...
Lep je kad ga snimaju izbliza sa LMP... A i ona je tu lepa... ;)
A i ova pesma će ostati u istoriji kao prva pesma koja je debitovala kao #1!

BTW, jel ste primetili koliki mu je pupak?! :eek: :D

:evil:
Jesmo, jesmo :zper: :D

Znaci da je svima koji su se oglasili na temi danas Thriller Day??? :eek:

Nikada ne slusam ceo album odjednom, uvek mesam pesme... Ali danas u kolima smo slusali Thriller, SC i BJ. :heart: Samo u jednom trenutku vidim mamu kako pojacava, da se culo i napolju, verovatno.. :D

Davno bese kad sam ja cula prvi put Majkla ali mi je mama jos kad sam bila beba pustala Heal the world to je bila neka vrsta uspavanke..:lol:

Eee, tako cu i ja svom detetu, od malih nogu :D Boze, nije mi dobro... :lol:

Aaaaaaa... :heart: Voooolim gaaa.....:heart::heart::heart:

:evil:
Jesmo, jesmo :zper: :D

Nikada ne slusam ceo album odjednom, uvek mesam pesme... Ali danas u kolima smo slusali Thriller, SC i BJ. :heart: Samo u jednom trenutku vidim mamu kako pojacava, da se culo i napolju, verovatno.. :D

Eee, tako cu i ja svom detetu, od malih nogu :D Boze, nije mi dobro... :lol:

Heal The World i We Are The World... Lepu, umirujucu melodiju imaju obe...:mrgreen:

GTA VC nevidjeni smor :eek: meni je to jedna od najboljih igrica u gamerskoj karijeri...nije los SA, a IV je ektra zbog grafike i glavnog lika koji je iz Srbije, ali VC je nesto posebno, ja sam BJ prvi put cula u VC (cim ukljucim igricu stavim FLASH FM :D ) i nisam imala pojma tad koja je to bila pesma, nisam znala ni ko je peva, a iskrena da budem nisam znala ni ko je MJ ;)
btw sad pre neki dan je izasao GTA the ballad of gay tony u kome ima radio stanica "Vice City" i radnja je na foru zurke klubovi itd. naravno istog dana sam presla celu igricu, ali nisam stigla da preslusam sve pesme...moguce da ima ponovo neka pesma od MJ :think:

Meni je GTA Vice City omiljeni iz franšize i jedna od najomiljenijih igrica...
Mislim da samo u njemu ima Majklovih pesama - BJ i WBSS. ;)

Back