Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Thriller : Nisam napisala da sam tada prvi put cula Billie Jean. Samo da smo se brat i ja zajedno lozili na tu pesmu tada.

Nekako mi je Billie Jean sa Motown 25 najdrazi... Obavezno placem kada ga gledam...

Ovo je za kejti, M80 i za mene najbolje izvođenje Billie Jean ikad! Ostali glasajte! :mrgreen:

Puno ljudi je BJ prvi put čulo u GTA Vice City! :think: (Nisam jedan od njih.)

Sa kog je ovov koncerta ? Msm u kom gradu :)

Prvu Majklovu pesmu koju sam ikada cuo bila je pesma "Billie Jean" u aprilu 2009 godine. Cuo sam je kod drugarice na telefonu. Odmah mi se svidela pa sam je prebacio. E onda sam krenuo sa Thrillerom i jos par pesmama i nesto sam citao o njegovom zivotu ali nista posebno ...
Ali 27.06 vec sam imao vecinu njegovih popularnijih pesama i poceo proucavati njegov zivot ...

Krivo mi je samo sto sam bio fan samo 2 meseca pre nego sto je otisao :sad2:
I mislim da i da se nije desilo to sto se desilo da bih postao isti ovoliki ludjacki fan :)

Samo sto mi Bog nije dao dovoljno vremena da proucim njegov zivot dok je bio sa nama :evil:

Tek sad skontah da se na eng. Keln kaze Cologne :hahaha:

P.S. Da dodam ovo za Billie Jean ... kada sam se vec navukao na tu pesmu i pustao je nekim mojim drugarima svi mi govorili jao pa to je ona pesma iz GTA a ja nisam imao pojma jer mi je ta igrica bila nevidjeni smor ! (Kanteri su zakon :lol:)

Poslednja izmena:

Prvu Majklovu pesmu koju sam ikada cuo bila je pesma "Billie Jean" u aprilu 2009 godine. Cuo sam je kod drugarice na telefonu. Odmah mi se svidela pa sam je prebacio. E onda sam krenuo sa Thrillerom i jos par pesmama i nesto sam citao o njegovom zivotu ali nista posebno ...
Ali 27.06 vec sam imao vecinu njegovih popularnijih pesama i poceo proucavati njegov zivot ...

I mislim da i da se nije desilo to sto se desilo da bih postao isti ovoliki ludjacki fan :)

Samo sto mi Bog nije dao dovoljno vremena da proucim njegov zivot dok je bio sa nama :evil:

Nemoj da se nerviras...:zag:
Postao bi kad tad fan sto je najbitnije...
Sad si fan i ne treba vise ni o cemu da razmisljas vec da uzivas u tome.;)

A i naleteo bi nekad na krstu pa bi se nasao ovde medju crazy fanovima nikakav problem.:zcepanje:

Davno bese kad sam ja cula prvi put Majkla ali mi je mama jos kad sam bila beba pustala Heal the world to je bila neka vrsta uspavanke..:lol:

pa šta bi imao od toga, pisao mu biografiju! aaaaa 'tico, i ti bi da zaradjuješ na njemu,a?:lol:

pa šta bi imao od toga, pisao mu biografiju! aaaaa 'tico, i ti bi da zaradjuješ na njemu,a?:lol:

Pa imam jednog druga smaratora u razredu koji mi stalno govori da sam poceo da ga slusam od kako je umro :evil:
Iako mu ja kazem da moze kada god hoce da proveri moje objavljene pesme na Facebook-u ... Billie Jean sam objavio na Fejs u aprilu ali ne on nece .... hoce da se pravi pametan :roll:
I jos hoce da napravi majicu sa Majklovim likom a ispod njega da napise "Saban" aludirajuci na "sabane" ili ti "cobane" kako on kaze :vudu:

I mozda bih kupio kartu za koncert u O2 i ko zna sta jos :rida:

Tek sad skontah da se na eng. Keln kaze Cologne :hahaha:

P.S. Da dodam ovo za Billie Jean ... kada sam se vec navukao na tu pesmu i pustao je nekim mojim drugarima svi mi govorili jao pa to je ona pesma iz GTA a ja nisam imao pojma jer mi je ta igrica bila nevidjeni smor (Kanteri su zakon :lol:)
GTA VC nevidjeni smor :eek: meni je to jedna od najboljih igrica u gamerskoj karijeri...nije los SA, a IV je ektra zbog grafike i glavnog lika koji je iz Srbije, ali VC je nesto posebno, ja sam BJ prvi put cula u VC (cim ukljucim igricu stavim FLASH FM :D ) i nisam imala pojma tad koja je to bila pesma, nisam znala ni ko je peva, a iskrena da budem nisam znala ni ko je MJ ;)
btw sad pre neki dan je izasao GTA the ballad of gay tony u kome ima radio stanica "Vice City" i radnja je na foru zurke klubovi itd. naravno istog dana sam presla celu igricu, ali nisam stigla da preslusam sve pesme...moguce da ima ponovo neka pesma od MJ :think:

Poslednja izmena:
GTA VC nevidjeni smor :eek: meni je to jedna od najboljih igrica u gamerskoj karijeri...nije los SA, a IV je ektra zbog grafike i glavnog lika koji je iz Srbije, ali VC je nesto posebno, ja sam BJ prvi put cula u VC (cim ukljucim igricu stavim FLASH FM :D ) i nisam imala pojma tad koja je to bila pesma, nisam znala ni ko je peva, a iskrena da budem nisam znala ni ko je MJ ;)
btw sad pre neki dan je izasao GTA the ballad of gay tony u kome ima radio stanica "Vice City" i radnja je na foru zurke klubovi itd. naravno istog dana sam presla celu igricu, ali nisam stigla da preslusam sve pesme...moguce da ima ponovo neka pesma od MJ :think:

ma neam pojma meni igrica dosadna ... igrao bih je samo zbog MJ-a :cool:

ako saznas koja pesma ima u toj novoj igrici javi nam da se pohvalimo drustvu :lol:

24230_105714972789433_100000527930035_145967_4200791_n.jpg

Zanimljiva slika...odakle li je :think:

Back