Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
26461_436901739045_326322074045_5617693_4936266_n.jpg

Skinula bih ga do gole kože i onda otela ovaj prsluk :zcepanje:

juce sam te se setila i htela da posaljem poruku da sam zavolela butterflies slusam je neprestano
ljubim te

Ja sam zavoleo Speechless. :) (Ništa joj ne fali, osim dela kad kaže "explain" - to mi je pathetic nekako.).

meni je uzasno tuzno kad slusam te njegove ljubavne pesmice. jer, znam da u osnovi ne stoji nista vise od iluzije.
zamislite koliko bi samo dobile na znacaju da ih je pisao po osnovu iskustva.
al, ono, izgleda da u umetnike jure samo izgubljene duse.
kako god, to je jedna velika greota, naravno, pored ostalih katastrofa koje je kusao.

Što mi to radiš? :sad2:

" not alone, not alone, you just reach out for me, girl. in the mornin', in the evening. not alone, you and me, not alone "

I ovaj spot mi više nije gadan... Jeste da je užasno našminkan i da mu je frizura (perika) bezveze, ali dobro...
Lep je kad ga snimaju izbliza sa LMP... A i ona je tu lepa... ;)
A i ova pesma će ostati u istoriji kao prva pesma koja je debitovala kao #1!

BTW, jel ste primetili koliki mu je pupak?! :eek: :D

pricamo o plesu ...

Pa dobro i ja sam prevashodno mislio na ples, i jeste evoluirao do HIStory-a što se tiče plesa, ali džaba mu to kad ostali elementi nisu na mestu...
Zato su Bad i Dangerous keva... :mrgreen:

''no dancer in the history of dancing revolutionized dancing as much of michael jackson. nor did any performer, or artist, reach as many people as michael jackson...''

I love you gurl... :aha:

Naravno....Mršave, štrkljave dečačke noge vremenom su dobile na punoći, zamamne mužjačke obline :rumenko:, taktovi su mu ušli u sve pore mozga, u krv, dobio je na sigurnosti, vremenom usavršio neke pokrete, sve je to meni jasno..al mi nije jasno kako to kad god čujem BJ kao da je čujem prvi put, ajd da mi to neko objasni? :think: Toliko mi se svidja muzika i njegovo pevanje da me totalno ne zanima o čemu zapravo peva, majke mi..:D Ono, ne želim opterećivati mozak dok je slušam sa tekstom, bukvalno tako.

A dok gledam spot BJ uvek imam osećaj da mi je nešto promaklo..:lol:

Te moram da gledam u njegove ruke, čudim se kako uspeva da baca noge na sve strane a opet je to bacanje nogu toliko usavršeno skoro do besvesti...uz put mi udara muzika u mozak, na sve to njegovo "štucanje" me uvek i uvek oduševi......e,sad, još i tekst...previše mi je to.

Nego, da vas pitam, al nemojte mi se smejati, zašto je za svako izvodjenje BJ obučen k'o klošar? :rumenko: Evo, i na ovim klipovima potpuno isti kostim,! Ne računam ovaj na probi...hm?

Što bre? Baš mu je idealna i vanvremenska odeća za Billie Jean!
Znaš da je crni blejzer sa šljokicama prvi put uzeo od mame? :mrgreen:

Jel znate kad će neko da ga stigne? Nikad, a možda ni tad...:cool:
Ovakvog ga volim....grrr..:zper:

Definitvno niko nikad... :worth:

Ovo je za kejti, M80 i za mene najbolje izvođenje Billie Jean ikad! Ostali glasajte! :mrgreen:

Danas sam bila prijatno iznenadjena... Perem sudove posle rucka i odjednom cujem glasnu muziku iz sobe moga brata. A on odvalio do daske You Are Not Alone!!! :eek: Slabo zna reci, pa kad pevusi lupa gluposti ali covece!!! Ja sam i sad, 3 sat posle u soku... Ljubi ga seka!:heart:

Pozz batu! ;) Mojoj seki je prva asocijacija na MJ-a Heal The World. Taj spot je prvi videla. :heart:

Fazon je u tome sto ja tu pesmu nikad, ali nikad ne pustam... Nesto je bas ne volim... Cuo je valjda na TV-u...
A Billie Jean smo zajedno obozavali 2003. kada smo igrali GTA... Prva pesma kad udjes u auto na radiju je bila BJ... :heart:

Puno ljudi je BJ prvi put čulo u GTA Vice City! :think: (Nisam jedan od njih.)

heheheh...kako je cakan...:D

MJ-Sweet-michael-jackson-7445931-1000-1008.jpg

Baš HQ slika... :klap: Voleo bih da vidim snimak njega u studiju... Kako stvara magiju... :aha:

ja samo Baby JANE volim...:mrgreen:

p.s. e, kakav sam ja to fan kad ne volim tu pesmu, pih...:p

Bejbi Džejn iz nor maj lovr... :D
(Rekla si jednom da si tu pesmu sto puta čula na TV-u i da je zato ne slušaš sama.)

i ja obozavam '' Fall again ''... sigurno u top 5 neobljavljenih pesama...

Volim je i ja. Ima više njih na "F" i sve su dobre - Fly Away, Fall Again, For All Time.
Fly Away mi je omiljena. :heart:

ne mogu da izdvojim nijedan ''Billie jean'' live... Svi su mi dragi... od onog prvog sa motowna do onog 30th anniversary koji je bio bas energican...
evo sad sam prvi put odgledao ovaj iz Svedske 97' pa cu da ga postujem posto ste danas u thriller fazonu...

Back