baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
![]()
![]()
Retko ko ne voli Billie Jean... Pesmu, ne nju
Ja bas, bas, VOLIM!!!![]()
ja samo Baby JANE volim...

p.s. e, kakav sam ja to fan kad ne volim tu pesmu, pih...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Retko ko ne voli Billie Jean... Pesmu, ne nju
Ja bas, bas, VOLIM!!!![]()

Skinula bih ga do gole kože i onda otela ovaj prsluk![]()

?Skinula bih ga do gole kože i onda otela ovaj prsluk![]()

Skinula bih ga do gole kože i onda otela ovaj prsluk![]()

juce sam te se setila i htela da posaljem poruku da sam zavolela butterflies slusam je neprestano
ljubim te
(Ništa joj ne fali, osim dela kad kaže "explain" - to mi je pathetic nekako.).meni je uzasno tuzno kad slusam te njegove ljubavne pesmice. jer, znam da u osnovi ne stoji nista vise od iluzije.
zamislite koliko bi samo dobile na znacaju da ih je pisao po osnovu iskustva.
al, ono, izgleda da u umetnike jure samo izgubljene duse.
kako god, to je jedna velika greota, naravno, pored ostalih katastrofa koje je kusao.

" not alone, not alone, you just reach out for me, girl. in the mornin', in the evening. not alone, you and me, not alone "
pricamo o plesu ...

^^Ima i Say Say Say.Nije sa Thrillera,ali iz tog vremena...

^^Ima i Say Say Say.Nije sa Thrillera,ali iz tog vremena...

Ovo postaje zabrinjavajuće...
I ja danas vrtim Thriller album, spotove i nastupe uz pesme sa njega...
Greota što ima samo tri spota...
PS Počinjemo da ličimo jedni na druge, samo još fali da nam se uslkade ciklusi...![]()

Znaci da je svima koji su se oglasili na temi danas Thriller Day???![]()

Da, baš tako...
Izgleda!
(Mada je meni i Thriller i Dangerous day...)

Znaci da je svima koji su se oglasili na temi danas Thriller Day???![]()
uskoro...''no dancer in the history of dancing revolutionized dancing as much of michael jackson. nor did any performer, or artist, reach as many people as michael jackson...''

Naravno....Mršave, štrkljave dečačke noge vremenom su dobile na punoći, zamamne mužjačke obline, taktovi su mu ušli u sve pore mozga, u krv, dobio je na sigurnosti, vremenom usavršio neke pokrete, sve je to meni jasno..al mi nije jasno kako to kad god čujem BJ kao da je čujem prvi put, ajd da mi to neko objasni?
Toliko mi se svidja muzika i njegovo pevanje da me totalno ne zanima o čemu zapravo peva, majke mi..
Ono, ne želim opterećivati mozak dok je slušam sa tekstom, bukvalno tako.
A dok gledam spot BJ uvek imam osećaj da mi je nešto promaklo..
Te moram da gledam u njegove ruke, čudim se kako uspeva da baca noge na sve strane a opet je to bacanje nogu toliko usavršeno skoro do besvesti...uz put mi udara muzika u mozak, na sve to njegovo "štucanje" me uvek i uvek oduševi......e,sad, još i tekst...previše mi je to.
Nego, da vas pitam, al nemojte mi se smejati, zašto je za svako izvodjenje BJ obučen k'o klošar?Evo, i na ovim klipovima potpuno isti kostim,! Ne računam ovaj na probi...hm?

Jel znate kad će neko da ga stigne? Nikad, a možda ni tad...
Ovakvog ga volim....grrr..![]()

Danas sam bila prijatno iznenadjena... Perem sudove posle rucka i odjednom cujem glasnu muziku iz sobe moga brata. A on odvalio do daske You Are Not Alone!!!Slabo zna reci, pa kad pevusi lupa gluposti ali covece!!! Ja sam i sad, 3 sat posle u soku... Ljubi ga seka!
![]()

Fazon je u tome sto ja tu pesmu nikad, ali nikad ne pustam... Nesto je bas ne volim... Cuo je valjda na TV-u...
A Billie Jean smo zajedno obozavali 2003. kada smo igrali GTA... Prva pesma kad udjes u auto na radiju je bila BJ...![]()
(Nisam jedan od njih.)heheheh...kako je cakan...
![]()
Voleo bih da vidim snimak njega u studiju... Kako stvara magiju... 
ja samo Baby JANE volim...
p.s. e, kakav sam ja to fan kad ne volim tu pesmu, pih...![]()
i ja obozavam '' Fall again ''... sigurno u top 5 neobljavljenih pesama...

Ja danas celi dan slusam Beat It i Billie Jean
Izgleda da nas ova mala fuksa Billie sve proganja![]()

Puno ljudi je BJ prvi put čulo u GTA Vice City!(Nisam jedan od njih.)
Baš HQ slika...Voleo bih da vidim snimak njega u studiju... Kako stvara magiju...
![]()