Pokelpo
Aktivan član
- Poruka
- 1.306
Nisam znao da je Anne slusala Madonnu. Da li i dalje, pitam se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moj 500-ti post![]()
sad vas castim sa 500 michaelovih slika
salim se, nisam bas toliko luda da postavljam 500 slika

Nisam znao da je Anne slusala Madonnu. Da li i dalje, pitam se![]()
Sad cu ja, polako... Dok vas stignem sve.. 

Every time i tried to find him
He's leaving no clues
Left behind him
And he had no way of knowing of the suspect
Or what to expect
Valjda je ovo tako sam ja nasla..![]()

A ja nikako da se skinem sa D. Diane. (pesme, a o spotu da ne pricam) Jedno vreme sam se bila na Ben navukla nenormalno.
![]()

Slusam, slusam. Samo, sad se bacam na slusanje starijih pesama koje nisam cula...Sad cu ja, polako... Dok vas stignem sve..
![]()

da da![]()
i ja sada non-stop slusam njegova prva cetiri albuma (Got To Be There, Ben, Music&Me, Forever Michael) ove ostale sam malo zapostavio ... odmaram glavu od njih![]()

E, jeste li vi primetili da svi fanovi Marilyna Mansona mrze Majkla??![]()

moj 500-ti post![]()
sad vas castim sa 500 michaelovih slika
salim se, nisam bas toliko luda da postavljam 500 slika

@tamyca
ma neka devojka iz nekog mesta na s..pa prica njen tata...kako jeste mj lep ali treba da bude u svojoj prirodnoj boji, da bude crn, a kakv jeste, a ne beo i sav iskasapljen, pa kako ima 40kg i da je sve to od nejela, kaze da je mj musliman ali bez obzira na to ona mu pali svece (cerka tog sto prica)...i dosta smesnih stvari
vidi se da nije covek nista zlo mislio samo je neobavesten
Moji odvalili ja tugujemMoja mama je jednostavno preskočila sva sranja (uopšte ne zna za pedo & plastic)
Ju Boze... Bas cu to da pogledam kad osposobim ovaj net... IdiJot![]()
U selu sam moram Grand da slusamMoji odvalili ja tugujem

Ovaj Panther dance...

Ima fenomenalnih pesama na tim albumima. Meni se najvise svidjaju Ain't no Sunshine (iako nije njegova), In Our Small Way, Got to be there, Rockin' Robin, Ben, With a Child's Heart, Music and Me, Dear Michael, I'll Come Home to You...![]()

blago tebizavidim ti na grandu
salim se naravno
Kreten... 
Mislis bas ne zna ili ignorise?