Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da
meni je extra i deo kad stane muzika otprilike na polovini i onda nesto svi pevaju i onda se nastavi muzika i svi igraju (al sam objasnila :lol: )

A znam sta si htela da kazes... Sto je moja baba izvalila Sta oni kukaju ovoliko...:zcepanje: I ona macka kad hoda po klaviru... I Majkl kad krene da lupa nogom... Extra je to kako se sav onaj narod brzo skloni da bi ovi drugi igrali...

pa moonwalk je postojao i ranije... npr:
......
ali jednostavno nije to to... bez Michaela je nezamisliv...

E hvala vam za ovo što sam vas pitao. Nisam ni mislio da je greška, a i hteo sam da vidim da li je još neko primetio. :D

@Man In The Mirror
Smoot Criminal (pesma) nema tu strofu, samo spot.

Moonwalk su izmislile crnje '50ih, '60ih ne sećam se tačno. Vidi na Wiki. ili YT. Ali nikako nije izgledao kao Majklov, primitivniji je bio.
Majkl je, čini mi se, izmislio sidewalk, circle-glide i ostale varijacije.

Mislim da su J5 (MJ) izmislili robot dance za pesmu Dancing Machine. :cool:

A MJ spin, stajanje na prste itd. Majkl nije izmislio, ali kombinovanje svih tih stvari je ono što ga čini čudom od čoveka... :klap:

:hvala:

A znam sta si htela da kazes... Sto je moja baba izvalila Sta oni kukaju ovoliko...:zcepanje: I ona macka kad hoda po klaviru... I Majkl kad krene da lupa nogom... Extra je to kako se sav onaj narod brzo skloni da bi ovi drugi igrali...

e kad si pomenula babu...bila ja danas kod moje babe i ona slusa vesti a ja pisem nesto na mobu i obratim paznju na vesti, onaj sto je napao v. ilica osudjen na 2god. i jos se zale da je to malo a oni ovom doktoru planiraju 3-5god a ubio je coveka, i to ne bilo kakvog coveka vec MJ :evil:

Back