Ludaa Ninchee
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Michael Jackson Tribute koncert u Domu sindikata
Znam da ste nesh pricali o ovome...jel neko ide?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Michael Jackson Tribute koncert u Domu sindikata
ma nishta lichno
razumem da je tesko da slushash dok neko govori budalashtine, svedok sam tome svakodnevno ... ali zamisli da pokusavash svakoj drugoj osobi da objasnish sta je i kako je ... a pritom te taj neko u vecini slucajeva vec gleda ko odlepa ... ne ide![]()

Ma nemoram ni da zamisljam ja bukvalno svakoj osobi objasnjavam kako stoje stvari po ovom il onom pitanju![]()
Znam da ste nesh pricali o ovome...jel neko ide?

A što bre MJ ima toliko #1 pesama na B? Jel ste primetili?
Billie Jean
Beat It
Bad
Black Or White
+Blood On The Dance Floor (UK #1).

Jedno muzičko-tehničko pitanje:
Jel se i kod vas Speed Demon i Liberian Girl nadovezuju skoro neprekidno jedna na drugu? (Da nije neka greška kod mene, loše ripovan CD ili slično.)
Sviđa mi se to, šteta što nije češče koristio...
Tako je na primer ceo Confessions On A Dance Floor urađen, sve pesme se nadovezuju kao neprekidno (Hung Up, Get Together, Sorry, itd.)

Meni to bas gotivno... Ja sam pre mislila da se nesto ubagovalo ali posle sam provalila da ipak tako treba... Super je kombinacija da se Liberian girl nadovezuje na Speed demon...
Što se tiče hejtera (oni koji ga baš mrze) nema tu nikakve vajde (ako se nisu sami nešto informisali, pa bar sad kad je "popularan").
Mislio sam na ljude koji vole tek po neku pesmu, pa vi hoćete da da im pustite još neku nepoznatu, a oni vam kažu da ih smarate. Takvi me još više nerviraju od hejtera.
Ja pre nego što sam sam uzeo da ga slušam nikad nisam čuo pesme kao što su Human Nature, WBSS, Man In The Mirror, onda ceo Dangerous sem (BOW i RTT) i mnoge druge. A ove pesme na primer su podjednako dobre kao i najpoznatije...

verzija iz filma je duza i traje 10min a spot zvanican je kraci i traje 4-5minNego, sada gledam film "Moonwalker" i primetio sam da nije ista verzija pesme "Smooth Criminal" u filmu i ova koju ja imam na fonu/kompu ... jel' to ja imam neku editovanu verziju ili to samo u filmu postoji jos jedna strofa ?
I jos jedno pitanje ... ko je izmislio moonwalk ? Kazu da je moonwalk postojao i pre samo da ga je Majkl usavrsio ?
Mislim ako ga je on usavrsio to znaci da ga je "pozajmio" od nekoga i doradio ... ali od koga ?

bas sam o tome pre neki dan razmisljalaA što bre MJ ima toliko #1 pesama na B? Jel ste primetili?
Billie Jean
Beat It
Bad
Black Or White
+Blood On The Dance Floor (UK #1).
)Što se tiče hejtera (oni koji ga baš mrze) nema tu nikakve vajde (ako se nisu sami nešto informisali, pa bar sad kad je "popularan").
Mislio sam na ljude koji vole tek po neku pesmu, pa vi hoćete da da im pustite još neku nepoznatu, a oni vam kažu da ih smarate. Takvi me još više nerviraju od hejtera.
Ja pre nego što sam sam uzeo da ga slušam nikad nisam čuo pesme kao što su Human Nature, WBSS, Man In The Mirror, onda ceo Dangerous sem (BOW i RTT) i mnoge druge. A ove pesme na primer su podjednako dobre kao i najpoznatije...

verzija iz filma je duza i traje 10min a spot zvanican je kraci i traje 4-5min
meni se vise svidja iz filma![]()

Koga je briga za Manson-a i one koje njega vole.