Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma nishta lichno
razumem da je tesko da slushash dok neko govori budalashtine, svedok sam tome svakodnevno ... ali zamisli da pokusavash svakoj drugoj osobi da objasnish sta je i kako je ... a pritom te taj neko u vecini slucajeva vec gleda ko odlepa ... ne ide :lol:

Ma nemoram ni da zamisljam ja bukvalno svakoj osobi objasnjavam kako stoje stvari po ovom il onom pitanju :mrgreen:

Majkl nije smeo da se izlaže suncu, prvo zbog toga što je depigmentisana koža osetljivija i podložnija pojavi karcinoma (pigment štiti kožu) i drugo, iz estetskih razloga - pocrneo bi samo na mestima gde je ostao pigment. A pigment mu se i bez sunčanja povremeno vraćao pa je mazao kreme za izbeljivanje da ne bi bio šaren...
I mene više smorila ova tema, ali morao sam iz profesionalnih razloga. ;)
Jedna prof. anatomije mi je imala vitiligo na rukama, jedva sam se suzdržavao da je ne pitam nešto u vezi sa tim i da ne spomenem Jacksona. :D

Jedno muzičko-tehničko pitanje:
Jel se i kod vas Speed Demon i Liberian Girl nadovezuju skoro neprekidno jedna na drugu? (Da nije neka greška kod mene, loše ripovan CD ili slično.)
Sviđa mi se to, šteta što nije češče koristio...
Tako je na primer ceo Confessions On A Dance Floor urađen, sve pesme se nadovezuju kao neprekidno (Hung Up, Get Together, Sorry, itd.)

Jedno muzičko-tehničko pitanje:
Jel se i kod vas Speed Demon i Liberian Girl nadovezuju skoro neprekidno jedna na drugu? (Da nije neka greška kod mene, loše ripovan CD ili slično.)
Sviđa mi se to, šteta što nije češče koristio...
Tako je na primer ceo Confessions On A Dance Floor urađen, sve pesme se nadovezuju kao neprekidno (Hung Up, Get Together, Sorry, itd.)

Svaka cast za zapazanje ! :klap:

Ja to nisam ni primetio dok ti nisi sada napisao i ja otisao i proverio i da nadovezuju se (na pocetku "Liberian Girl" pesme se cuju zadnji ritmovi od pesme "Speed Demon")

covece ja nikada ne bih ovo primetio :lol: :D

@Man in the mirror to ti je kad ne pratis... Zezam se...:mrgreen: Meni to bas gotivno... Ja sam pre mislila da se nesto ubagovalo ali posle sam provalila da ipak tako treba... Super je kombinacija da se Liberian girl nadovezuje na Speed demon...:heart:

Što se tiče hejtera (oni koji ga baš mrze) nema tu nikakve vajde (ako se nisu sami nešto informisali, pa bar sad kad je "popularan").
Mislio sam na ljude koji vole tek po neku pesmu, pa vi hoćete da da im pustite još neku nepoznatu, a oni vam kažu da ih smarate. Takvi me još više nerviraju od hejtera. :confused:
Ja pre nego što sam sam uzeo da ga slušam nikad nisam čuo pesme kao što su Human Nature, WBSS, Man In The Mirror, onda ceo Dangerous sem (BOW i RTT) i mnoge druge. A ove pesme na primer su podjednako dobre kao i najpoznatije...

Što se tiče hejtera (oni koji ga baš mrze) nema tu nikakve vajde (ako se nisu sami nešto informisali, pa bar sad kad je "popularan").
Mislio sam na ljude koji vole tek po neku pesmu, pa vi hoćete da da im pustite još neku nepoznatu, a oni vam kažu da ih smarate. Takvi me još više nerviraju od hejtera. :confused:
Ja pre nego što sam sam uzeo da ga slušam nikad nisam čuo pesme kao što su Human Nature, WBSS, Man In The Mirror, onda ceo Dangerous sem (BOW i RTT) i mnoge druge. A ove pesme na primer su podjednako dobre kao i najpoznatije...

CITAS MI TASTATURU !

Hteo sam reci-citas mi misli :lol:

E hvala vam za ovo što sam vas pitao. Nisam ni mislio da je greška, a i hteo sam da vidim da li je još neko primetio. :D

@Man In The Mirror
Smoot Criminal (pesma) nema tu strofu, samo spot.

Moonwalk su izmislile crnje '50ih, '60ih ne sećam se tačno. Vidi na Wiki. ili YT. Ali nikako nije izgledao kao Majklov, primitivniji je bio.
Majkl je, čini mi se, izmislio sidewalk, circle-glide i ostale varijacije.

Mislim da su J5 (MJ) izmislili robot dance za pesmu Dancing Machine. :cool:

A MJ spin, stajanje na prste itd. Majkl nije izmislio, ali kombinovanje svih tih stvari je ono što ga čini čudom od čoveka... :klap:

Imam takvih slucajeva, ali digla sam ruke od njih, boli me vise uvo. :mrgreen:

...ako ne i bolje. :cool::)

Back