Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dolazi cesce na temu :rtfm:

Ne znam na sta mislis ovim, a ne znam ni sta mislis onim "posmatrac iz tame"? :) Ja na ovoj temi pisem vec skoro dve godine, ali nemam stalno net tako da ne mogu da ispratim bas sve postove, a i ne pisem bas cesto nego bas kad imam nesto da kazem, jer mislim da je manje-vise sve receno (iako ce zbog izlaska neobjavljenih pesama i uopste svega ostalog (filmovi, biografije, fotografije, itd...) ova tema biti aktivna bar jos 20 godina :) )

Ne znam na sta mislis ovim, a ne znam ni sta mislis onim "posmatrac iz tame"? :) Ja na ovoj temi pisem vec skoro dve godine, ali nemam stalno net tako da ne mogu da ispratim bas sve postove, a i ne pisem bas cesto nego bas kad imam nesto da kazem, jer mislim da je manje-vise sve receno (iako ce zbog izlaska neobjavljenih pesama i uopste svega ostalog (filmovi, biografije, fotografije, itd...) ova tema biti aktivna bar jos 20 godina :) )

pa sta ima tu daq se misli :lol:

samo kazem da se cesce javljas na temi da znamo da postojis :D
eto kazes da si dve god bio na ovoj temi ,a mi ovi noviji te uopste i ne znamo .... pa zato to kazem ;)

Michael+Jackson+cute1.jpg

Nikakve operacije mu nisu bile potrebne,samo malo peglanje kose i lepotan samo takav..:)

peglanje kose ?!?!?!!?! si normalna ? ?? :mrgreen:

Back