tamyca94
Poznat
- Poruka
 - 9.783

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dolazi cesce na temu![]()
 Ja na ovoj temi pisem vec skoro dve godine, ali nemam stalno net tako da ne mogu da ispratim bas sve postove, a i ne pisem bas cesto nego bas kad imam nesto da kazem, jer mislim da je manje-vise sve receno (iako ce zbog izlaska neobjavljenih pesama i uopste svega ostalog (filmovi, biografije, fotografije, itd...) ova tema biti aktivna bar jos 20 godina 
 )Ne znam na sta mislis ovim, a ne znam ni sta mislis onim "posmatrac iz tame"?Ja na ovoj temi pisem vec skoro dve godine, ali nemam stalno net tako da ne mogu da ispratim bas sve postove, a i ne pisem bas cesto nego bas kad imam nesto da kazem, jer mislim da je manje-vise sve receno (iako ce zbog izlaska neobjavljenih pesama i uopste svega ostalog (filmovi, biografije, fotografije, itd...) ova tema biti aktivna bar jos 20 godina
)

pa sta ima tu daq se misli
samo kazem da se cesce javljas na temi da znamo da postojis
eto kazes da si dve god bio na ovoj temi ,a mi ovi noviji te uopste i ne znamo .... pa zato to kazem![]()
 gledacu onda da budem malo aktivniji ![]()
Nikakve operacije mu nisu bile potrebne,samo malo peglanje kose i lepotan samo takav..![]()

wwas swesram te bijodowidjenja ljudowi skidam se
![]()
wwas swe

peglanje kose ?!?!?!!?! si normalna ? ??![]()

jok, treba mu ona šubara na glavi da mu proguta ovako lepo lišce
sasvim![]()

Luda je...
 @MITM mnogo gotivna slika...

Jedno pitanje za sve dame sa teme...na sta je Majkl mislio ovom slikom
![]()

Jedno pitanje za sve dame sa teme...na sta je Majkl mislio ovom slikom
![]()

Nece da mi se pusti video... Spor mi je net nisam u BG jel to to sto sam pitala...![]()

Pesma, ne čovek... Aaow!![]()

nemam pojma, ne mogu da cujem, cistila sam zvucnike pa ih jos nisam prikacila za komp a sluske mi uzela mama![]()

Pesma, ne čovek... Aaow!![]()
 A blago tebi otkad ja nisam cula tu pesmu na nekom javnom mestu... Jel si se pogubio...