Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Thriller...taj spot je i za mene jedan od boljih, svakako :)

A akda smo se vec dotakli te teme...koji spot vam je najbolji ... samo jedan smete napisati :)

Meni TWYMMF ... znaci spot je vr' brate :lol:

Mora jedan... Au to ce biti tesko aj ajde... Meni najbolji spot Smoot Criminal... Znaci bila sam u soku kad sam prvi put odgledala spot totalno sam se odusevila i to me naravno jos uvek drzi...:heart:

michael-jackson-young.jpg
michaeljackson_young-2.jpg
young_michael_09-jpg4.jpeg

Ni jedan Aprililili danas... Živ je Džekson i tome slično... :think:

Ja kad sam dosla u skolu nisam se ni setila da je 1. april...posto sam se probudila u 5 do 8 a treba stici do skole i kad sam dosla ceka me drugarica i lupa nesh kao razocarala si me ovo ono a ja samo axa axa drago mi je i kaze mi kao pa sta ti je danas je prvi april :lol: tako da danas ni nije bilo nekih fora sem te njene na koju ni paznju nisam obratila......

Da vas obavestim da me je Ksenija zarazila :lol: sa Michaelovim pesmama.Tako da imate jos jednog clana na temi. :D
Dobro dosaoo!! ;)
Evo i slicke sa one priredbe, gde sam svirala, pevala Man in the mirror. Drugarica je slikala mobilnim fotografiju sa oglasne table u skoli, pa je zato mutno. :D
Pogledajte prilog 75700
Hihi bass soooperr mogu zamisliti kako je biloo :klap:
@Thriller...taj spot je i za mene jedan od boljih, svakako :)

A akda smo se vec dotakli te teme...koji spot vam je najbolji ... samo jedan smete napisati :)

Meni TWYMMF ... znaci spot je vr' brate :lol:

Samo jedan..hmmmm neka bude Smooth Criminal :)

@Mama
Jeste njegova, on je napisao muziku i tekst... To je ona pesma za koju su razmatrane Aretha Franklin, Whitney Houston, Barbra Streisand, ona plava iz ABBA-e, ali su ga sve odbile i na kraju je snimio duet sa Siedah Garreth koja je napisala Man In The Mirror... Ono što je zanimljivo za tu pesmu je onaj deo na početku koji recituje - Hoću da ležiš pored mene, tako si lepa večeras, volim te itd. koji je kasnije izbačen... Ne znam koju verziju imate, ali potražite original sa tim delom ako niste čuli... ;)

@Man In The Mirror
Ne moraš da se trudiš, pobediće Smooth Criminal! :D
I sam MJ kaže u Private Home Movies da je za taj video dobio najviše pohvala, komenatara...
A pesma je zamalo odbačena sa BAD-a i video je trebalo da bude u western fazonu (sva sreća pa se sve završilo kako se završilo).

Uz SC mora i Thriller kao pojam, ikona. Kad bih ja pravio listu, ne bih mogao ništa sem Thrillera na prvo mesto. ;)

Poslednja izmena:

Back