Ovo mi je omiljena verzija ove pesme (Royal Brunei)... Majkl mi deluje prilično prisno sa ovom tetom...
Šta vi mislite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ovo je jedan od nastupa koje prvo pustim kad se uželim MJ-a.![]()

Ovo mi je omiljena verzija ove pesme (Royal Brunei)... Majkl mi deluje prilično prisno sa ovom tetom...
Šta vi mislite?![]()

@Thriller...taj spot je i za mene jedan od boljih, svakako
A akda smo se vec dotakli te teme...koji spot vam je najbolji ... samo jedan smete napisati
Meni TWYMMF ... znaci spot je vr' brate![]()

Ni jedan Aprililili danas... Živ je Džekson i tome slično...![]()
A akda smo se vec dotakli te teme...koji spot vam je najbolji ... samo jedan smete napisati
tako da danas ni nije bilo nekih fora sem te njene na koju ni paznju nisam obratila......Dobro dosaoo!!Da vas obavestim da me je Ksenija zarazilasa Michaelovim pesmama.Tako da imate jos jednog clana na temi.
![]()
Hihi bass soooperr mogu zamisliti kako je bilooEvo i slicke sa one priredbe, gde sam svirala, pevala Man in the mirror. Drugarica je slikala mobilnim fotografiju sa oglasne table u skoli, pa je zato mutno.
Pogledajte prilog 75700

Šta vi mislite?![]()

Samo da napomenem sve forumase koji posecuju ovu temu da glasaju za najbolji spot !
Sabiram glasove svih koji su glasali i na kraju cu da vam objavim rezultate![]()
Da vidimo koji je to spot najbolji
![]()
?Koja vam je omiljena balada?

?kako da se odlučim za jedan jedini spot?

Mislim da je tu bio sve: i sjajan igrač, pevač, mužjak -zavodnik, nežno biće, siva elegancija, kultura, sex naboj.. Ima toga još da ne nabrajamKoja vam je omiljena balada?