Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
kako bre nije ? ... pa sa BAD albuma je![]()
I Can´t Stop Loving You a Majklova je I JUST cant loving you
buni me naslov pesme, mislila sam da je Majklova obrada ove pesme.
ruku na srce, više mi se svidjaju ove starije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bre nije ? ... pa sa BAD albuma je![]()
Koja vam je omiljena balada?

ovde ima mnogo moćan glas...
uh, uvek se naježim kad slušam ovu pesmu...

Neka je bela, ne slušaj ih, ima da te vizuelno proširi.Konacno sam uradio majicu
Pogledajte prilog 75687
Pogledajte prilog 75686
Kako vam se svidja ?
Ova slika je sledeca, samo na crnoj ili plavoj majici
Pogledajte prilog 75685

E ja za spot htedoh da glasam za nekog autsajdera ali ipak ću za SC.Samo da napomenem sve forumase koji posecuju ovu temu da glasaju za najbolji spot !
Sabiram glasove svih koji su glasali i na kraju cu da vam objavim rezultate![]()
Da vidimo koji je to spot najbolji
![]()
)Da!A inače su mi pesme tipa Earth Song, koje počnu lagano kao balade, a onda ubrzaju i postanu glasne, dramatične, pa još ako u njima ima i hor, najbolje pesme na svetu...
Earth Song ima najlepši intro...

Takvo mi okruženje! Pa me pokvariše.Ljubičanstvena, koji si ti modni kreator, stalno kačiš neke sličice sa revija inspirisanim Majklom, evo sad deliš i modne savete...![]()

Takvo mi okruženje! Pa me pokvariše.
A i MJ je vrlo inspirativan, inovativan i jedinstven što se mode tiče, a ja to volim!
A i ti si se po maturskim večerima modirao u MJ fazonu tako da ne zaostaješ.![]()

Ja ću reći The Lady In My Life, pošto mi se čini da neće niko drugi da je spomene...![]()
joj, joj...lažem...od balada naj, naj...She's out of my life...![]()

E ja za spot htedoh da glasam za nekog autsajdera ali ipak ću za SC.
Pesma koja zamalo nije upala na album i spot koji nije trebao da bude takav, a eto šta napravi! Lom.
(Sad ovo ispade ko da pričam o hitu Ace Lukasa)
kako mislis nije trebao da bude takav ? 
ne mogu da se odlucim, ali ipak smooth criminal je malo iznad botdf i gitmA akda smo se vec dotakli te teme...koji spot vam je najbolji ... samo jedan smete napisati
Meni TWYMMF ... znaci spot je vr' brate![]()
za ovo ne znamkako mislis nije trebao da bude takav ?
![]()
@Man In The Mirror
Ne moraš da se trudiš, pobediće Smooth Criminal!
I sam MJ kaže u Private Home Movies da je za taj video dobio najviše pohvala, komenatara...
A pesma je zamalo odbačena sa BAD-a i video je trebalo da bude u western fazonu (sva sreća pa se sve završilo kako se završilo).
Uz SC mora i Thriller kao pojam, ikona. Kad bih ja pravio listu, ne bih mogao ništa sem Thrillera na prvo mesto.![]()