Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ovde ima mnogo moćan glas...:super:

uh, uvek se naježim kad slušam ovu pesmu...

Svugde ima moćan glas... Nekada davno sam se ogrešio rekavši da Whitney, Mariah imaju bolji glas od Majkla... Ne, ne... Niko nema takav glas / dva glasa kao on... :)

To što ponekad ne zvuče idealno uživo opraštam izvođačima poput Majkla i Madonne, jer oni stalno igraju, a mnogo je teško igrati i pevati i da su pritom i jedno i drugo na najvišem mogućem nivou... ;)

Samo da napomenem sve forumase koji posecuju ovu temu da glasaju za najbolji spot !
Sabiram glasove svih koji su glasali i na kraju cu da vam objavim rezultate :)
Da vidimo koji je to spot najbolji :)

:bye:
E ja za spot htedoh da glasam za nekog autsajdera ali ipak ću za SC.
Pesma koja zamalo nije upala na album i spot koji nije trebao da bude takav, a eto šta napravi! Lom.
(Sad ovo ispade ko da pričam o hitu Ace Lukasa:rotf:)
A inače su mi pesme tipa Earth Song, koje počnu lagano kao balade, a onda ubrzaju i postanu glasne, dramatične, pa još ako u njima ima i hor, najbolje pesme na svetu...
Earth Song ima najlepši intro...
Da! :tick:
Pa ako je Give in to me po nekim kriterijumima balada, onda ona. Tu mu je glas premoćan.
A i ako nije, na prvom mestu bi bila i Will you be there, baš zbog hora.
I Heal the world zbog svega. :heart:

Graffiti
az9w80.jpg
t5g1ud.jpg
dvppuc.jpg
260yk21.jpg
2061myb.jpg
33dxb8z.jpg

@Man In The Mirror
Ne moraš da se trudiš, pobediće Smooth Criminal! :D
I sam MJ kaže u Private Home Movies da je za taj video dobio najviše pohvala, komenatara...
A pesma je zamalo odbačena sa BAD-a i video je trebalo da bude u western fazonu (sva sreća pa se sve završilo kako se završilo).

Uz SC mora i Thriller kao pojam, ikona. Kad bih ja pravio listu, ne bih mogao ništa sem Thrillera na prvo mesto. ;)

hehe :)
]
ima dosta jos njih da glasa ;) ocekujem da se svi jave :D

Back