Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možda sam ja poludela ali ja u Blanketu sve više vidim Grace. Vi?
Nos, okruglaste oči, ima nešto! :D
xmr6ec.jpg

:think: pa da znas da jesu malo slicni ... al' opet ne mora to nista da znaci ;)

Ja opet posenilio ... a ko ono bi Grace ? :rumenko:
Grace Rwaramba je dadilja deci, čuva ih zajedno sa Katherine. Dugo je radila za MJa, prvo kao personell director (kako god :p) na Dangerous turneji, pa asistent, čak advokat i na kraju dadilja. Bila je otpuštena nešto pre juna 2009. ali ju je Katherine pozvala da se vrati posle jer je deca vole i navikla su na nju.
Ovde su neke njene izjave, ne znam baš kako da ih prokomentarišem. :neutral:
http://www.gracerwaramba.com/

hmmm...meni ne lice uopste :D
a kad smo vec kod grace, ja ne znam kako su ta deca mogla da odrastaju uz nju, ja bih imala nocne more :lol: ali ozb meni ona izgleda gore od zombija (onih iz thrillera :zcepanje: )
mogao je mj da nadje neku bar malo lepsu ;)

Što, bre? :lol: Ima specifičnu facu ali mi nije ružna. A da je mogao lepšu, izgleda da je mogao bilo koju ali eto.
Ali u pravu si, ja ga uvek zamišljam sa nekim ribetinom ali onda se setim koliko ima godina (ništa u prošlom vremenu :)) pa dođe normalno da pored sebe ima nekog sličnog godišta. Mada ne mora ;)
Jer ja sam ga zacementirala u glavi iz te neke Bad-Dangerous ere, mladog i besnog i potpuno zaboravim da ima i posle.

Što, bre? :lol: Ima specifičnu facu ali mi nije ružna. A da je mogao lepšu, izgleda da je mogao bilo koju ali eto.
Ali u pravu si, ja ga uvek zamišljam sa nekim ribetinom ali onda se setim koliko ima godina (ništa u prošlom vremenu :)) pa dođe normalno da pored sebe ima nekog sličnog godišta. Mada ne mora ;)
Jer ja sam ga zacementirala u glavi iz te neke Bad-Dangerous ere, mladog i besnog i potpuno zaboravim da ima i posle.
meni ona izgleda zastrasujuce ;)

Danas na faxu zanimljivo... Zapričali se mi ko kakvu muziku sluša i čudnog li čuda skoro svako spomenu Jacksona!
Mada spomenuše uglavnom najveće hitove...
Ja samo ćutim i gledam ih... A onda sam im rekao da sam veliki fan i da bi mogli malo da uzmu da preslušaju i nepoznate pesme jer su podjednako dobre...
Itd. da ne širim priču, ispade da je on uz svu belosvetsku slavu kod nas, po rečima mojih kolega - potcenjen!?

Bilo u Newyorkeru, Bershki cele zime. Crne šljokičave helančice, jakne, ja još letos dograbila jednu torbu. :) Ali ako bi onu iz TII, tu već nema pomoći. :D
ja bih onu sto je capio iz maminog ormana 83 i samo da je okacim na zid da je gledam :lol:
a moze i carape one sa sljokicama (nadam se da nije imao problema sa gljivicama na stopalima jer u tom slucaju ne bih uzela carapice :D )

Potcenjen? Pa možda bi to i bila prava reč zato što se kod nas nije puštao, pa ljudi nisu ni znali toliko o njemu osim najvećih hitova. Naši mediji ga jesu debelo podcenili, da se najblaže izrazim. :confused:
Šta još kažu kolege? Spremaš im neko predavanje/izlaganje/edukaciju? :cool:

Poslednja izmena:
Danas na faxu zanimljivo... Zapričali se mi ko kakvu muziku sluša i čudnog li čuda skoro svako spomenu Jacksona!
Ja samo ćutim i gledam ih... A onda sam im rekao da sam veliki fan i da bi mogli malo da uzmu da preslušaju i nepoznate pesme jer su podjednako dobre...
Itd. da ne širim priču, ispade da je on uz svu belosvetsku slavu kod nas, po rečima mojih kolega - potcenjen!?

lepo lepo...eh kad bi ga moji u skoli slusali....

mozda su culi da si ti veliki fan MJ-a pa pokusavaju samo ispasti cool pred tobom :hahaha:

Back