Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Pa gde mu ovde vidiš vrat?
Jeste suđenje... Straaašno je propao tad...
Ispod brade

Iza kevinog ramena, pogledaj malo bolje...sprčkanu kožu vrata kako visi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde mu ovde vidiš vrat?
Jeste suđenje... Straaašno je propao tad...

Epa drugari, idite na podforum Muzika i sortirajte teme po broju pregleda...
Ovo je postala tema sa najvećim brojem pregleda ikad!
Long Live The King!
![]()
Ovde mnogo dobro izgleda. ....bathing in the moonlight...

Možda sam ja poludela ali ja u Blanketu sve više vidim Grace. Vi?
Nos, okruglaste oči, ima nešto!
![]()
ali ozb meni ona izgleda gore od zombija (onih iz thrillera
)moguce, ali i ne mora da znaciBlanket je mnogo slatko detence... A za Princa i dalje tvrdim da su ga farbali u plavo...![]()
Ovde mnogo dobro izgleda. ....bathing in the moonlight...
You ain't seen nothing yet i paf 03:15s!![]()

Možda sam ja poludela ali ja u Blanketu sve više vidim Grace. Vi?
Nos, okruglaste oči, ima nešto!
![]()
pa da znas da jesu malo slicni ... al' opet ne mora to nista da znaci 
Epa drugari, idite na podforum Muzika i sortirajte teme po broju pregleda...
Ovo je postala tema sa najvećim brojem pregleda ikad!
Long Live The King!
![]()

Grace Rwaramba je dadilja deci, čuva ih zajedno sa Katherine. Dugo je radila za MJa, prvo kao personell director (kako godpa da znas da jesu malo slicni ... al' opet ne mora to nista da znaci
Ja opet posenilio ... a ko ono bi Grace ?![]()
) na Dangerous turneji, pa asistent, čak advokat i na kraju dadilja. Bila je otpuštena nešto pre juna 2009. ali ju je Katherine pozvala da se vrati posle jer je deca vole i navikla su na nju.
hmmm...meni ne lice uopste
a kad smo vec kod grace, ja ne znam kako su ta deca mogla da odrastaju uz nju, ja bih imala nocne moreali ozb meni ona izgleda gore od zombija (onih iz thrillera
)
mogao je mj da nadje neku bar malo lepsu![]()
Ima specifičnu facu ali mi nije ružna. A da je mogao lepšu, izgleda da je mogao bilo koju ali eto.
) pa dođe normalno da pored sebe ima nekog sličnog godišta. Mada ne mora meni ona izgleda zastrasujuceŠto, bre?Ima specifičnu facu ali mi nije ružna. A da je mogao lepšu, izgleda da je mogao bilo koju ali eto.
Ali u pravu si, ja ga uvek zamišljam sa nekim ribetinom ali onda se setim koliko ima godina (ništa u prošlom vremenu) pa dođe normalno da pored sebe ima nekog sličnog godišta. Mada ne mora
Jer ja sam ga zacementirala u glavi iz te neke Bad-Dangerous ere, mladog i besnog i potpuno zaboravim da ima i posle.
Ko što kejti reče da je od Beat it jakne izgubila pamet, ja bih od ove! (I od one srebrne Bad košulje.) Načisto.jel ovde Taboo nosi Thriller Jacket ili mi se samo cini?
Meni Lisa deluje zastrašujuće! Ledeno.meni ona izgleda zastrasujuce![]()
ja sam vise za billie jean jacketKo što kejti reče da je od Beat it jakne izgubila pamet, ja bih od ove! (I od one srebrne Bad košulje.) Načisto.
meni je lisa ok, ali grace me plasiMeni Lisa deluje zastrašujuće! Ledeno.
![]()
Ko što kejti reče da je od Beat it jakne izgubila pamet, ja bih od ove! (I od one srebrne Bad košulje.) Načisto.
Meni Lisa deluje zastrašujuće! Ledeno.
![]()

Bilo u Newyorkeru, Bershki cele zime. Crne šljokičave helančice, jakne, ja još letos dograbila jednu torbu.ja sam vise za billie jean jacket![]()
Ali ako bi onu iz TII, tu već nema pomoći. ja bih onu sto je capio iz maminog ormana 83 i samo da je okacim na zid da je gledamBilo u Newyorkeru, Bershki cele zime. Crne šljokičave helančice, jakne, ja još letos dograbila jednu torbu.Ali ako bi onu iz TII, tu već nema pomoći.
![]()

Danas na faxu zanimljivo... Zapričali se mi ko kakvu muziku sluša i čudnog li čuda skoro svako spomenu Jacksona!
Mada spomenuše uglavnom najveće hitove...
Ja samo ćutim i gledam ih... A onda sam im rekao da sam veliki fan i da bi mogli malo da uzmu da preslušaju i nepoznate pesme jer su podjednako dobre...
Itd. da ne širim priču, ispade da je on uz svu belosvetsku slavu kod nas, po rečima mojih kolega - potcenjen!?
Danas na faxu zanimljivo... Zapričali se mi ko kakvu muziku sluša i čudnog li čuda skoro svako spomenu Jacksona!
Mada spomenuše uglavnom najveće hitove...
Ja samo ćutim i gledam ih... A onda sam im rekao da sam veliki fan i da bi mogli malo da uzmu da preslušaju i nepoznate pesme jer su podjednako dobre...
Itd. da ne širim priču, ispade da je on uz svu belosvetsku slavu kod nas, po rečima mojih kolega - potcenjen!?

Jaooooja bih onu sto je capio iz maminog ormana 83 i samo da je okacim na zid da je gledam
a moze i carape one sa sljokicama (nadam se da nije imao problema sa gljivicama na stopalima jer u tom slucaju ne bih uzela carapice)
I didn't know...