Pa bas to da nikako ne zeli da bude novi MJ , u smislu da ga porede sa njim i da ga kopira ...
Sad ozbiljno Legende uvek ili bolje uglavnom budu oni koji su rodjeni u provinciji , u siromasnoj ili ne toliko siromasnoj porodici (znaci to nisu deca poznatih koje forsiraju i koje za slavu potkuju), mora da pokazuje od malih nogu da ga muzika pokrece, vodi , motivise, inspirise .... ono sto je najvaznije mora da ima svoje vidjenje sta bi on uradio da ima prilike da snimi album, mora da veruje u sebe i
da on bude bas to sto muzici nedostaje a da je muzika njegov/njen zivot
Mora da bude veoma kreativan i poseban i u poslovnom i u privatnom smislu .
Poslovno bi bilo da mora na svakom albumu bar jednu pesmu sam da napise , da ima viziju kako ce biti obucen i kako ce realizovati spotove znaci da se ne kiti tudjim idejama (perjem) i reklamira tamo neke stiliste i k`o prost da menja fizure ili stil u odnosu na to kakva je sezona ili moda -
vec da je on diktira a to moze da postigne samo ako bude bio ono sto jeste jer svaki covek je prica za sebe a ovde je rec o talentu ! Bitno je da sve sto bude stekao stekne svojom zaslugom ....
Sve zavisi i od vremenskih prilika tj. parametara kojima se vrednuje ili ocenjuje , pa tako imamo one koji su stekli neku slavu i spadaju u vrh tako sto ih forsiraju Iluminati, one koji se izjasnjavaju kao hermafroditi , one koji se izjasnjavaju kao nevini do braka ,....itd slicne gluposti kojima se isticu od ostalih skrenuci paznju na sebe i ubuduce sve sto rade a uglavnom posle dva hita vise nista ne rade ali sve to kao recept za biti megazvezda = biti ekstreman
Mozda se "hit izvodjaci" i muzika tako kotira jer je isuvise lako postati poznat i slavan .... danas je to po meni najlaksa stvar a jos ako imas talenat pa dovoljno je napravis nekoliko klipova pod dobrim pseudonimom i postavis naYouTube i zvezda je rodjena , nema sanse da ne budes primecen a isto tako ako vredis lako ce do tebe doci manadzeri i ostali kojima je u interesu da od tebe stvore zvezdu
Ja smatram da su vrhunac dobre muzike bile 80te , pesme su bile i previse dobre da posle toga vise nista nije moglo da bude dovoljno inspirativno za dalje ili bolje ...
U stvari vrhunac su ako se samo muzika posmatra ipak 70te jer se u 80tim dosta insistiralo i na koreografiji u sklopu nastupa (nije bilo dovoljno da izadjes, otpevas i lomis se kako te ponese) a mislim da znate ko je to indirektno nametnuo

Dakle ja znam ali sam morala ovo da napisem jer bi bas klise zvucalo a da ne obrazlozim danasnje parametre i da su 80te previse donele ali i odnele ...dakle Majkl Dzekson ...pa 300 godina ...i onda opet on .... mislim da je ovo pravi zakljucak za njegovu temu i
Triller-ov odgovor na pitanje
A da ono najvaznije takodje za temu je nepisano pravilo da legende nikad ne mogu da podare naslednike - nikad! Taj sto ce se u buducnosti smatrati legendom poteci ce niodkuda kao sto je to bio slucaj sa svakom legendom

...tako da MJovi klinci i ako su njegovi nema sanse da ikad budu isto sto i on ili da ga nadmase , to je jednostavno nemoguce , njima je zagarantovan tatin teret slave ...