Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Pa Santana i svira tu.![]()
pa znam da on tu svira ... zato sam i rekao da se vidi uticaj Santane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Santana i svira tu.![]()
kakav sad pristanak porodice?zar oni ne traze da se ukine aukcija?

A sta je sa pesme "manki biznis"
Nikako da nadjem podatka iz koje je godine i ostalo ... nema cak ni na wiki nista o njoj
pa znam da on tu svira ... zato sam i rekao da se vidi uticaj Santane![]()

:Aha...a kad je izdata (nije valjda 89)? Vidim da je nema ni na jednom albumu. ... kako je dospela u javnost![]()
Dzeksonsi su prsli. k'o oblandice
MJ je bio jedini normalan tamo

Nalazi se na ultra rare "Promo Flight Only", postoji samo 10 kopija.
To je pratilo "Dangerous", tu se nalazi i neobjavljena Men In Black.
Na netu se pojavila 2002, nalazi se na The Ultimate Collection.

Dzeksonsi su prsli. k'o oblandice
MJ je bio jedini normalan tamo
samo 10 kopija
phhhhh
sad cu da odslusam tu Man In Black nju nisam nikada do sada cuo

Kada smo kod Human Nature, zanima me, shta mislite, kome se obraca sa "Why? Why?" ?
i shta znachi "Why does he do me that way"?

ja prvo ne kapiram na koju foru je ben tuzna pesma?! znaci, vristi o lepoti i neminovnom hepiendu.

ja prvo ne kapiram na koju foru je ben tuzna pesma?! znaci, vristi o lepoti i neminovnom hepiendu.

a ovde kontam da se why upucuje okolini, ostatku sveta, 'naelektrisanim ocima' u fazonu da je to izmedju njih dvoje krajnje neopisivo, neoduprivo magicnom krugu zaljubljenosti.
sa why does 'e do me that way je u fazonu - ne verujem da mi se ovo desava, zasto sam toliko nemocan itd
mnogo je lepa ljubavna pesmica, i tacno imam spot u glavi - kao da zivi u nekom oblakoderu, otvara prozor, pred njim grad bljesti u toploj noci, udahne duboko, a vazduh je onako sladunjav, izlazi napolje, neobavezno luta gradom u svojoj koznoj jaknici, pristize u rulju mladih ispred neke diskoteke, sve je onako ko zavodnik, smeska se, nasloni na zid, posmatra, zagrize usnu, a atmosfera skoz magicna, dim cigareta, light show nazire iz unutrasnjosti, sljokice sjaje, muzika ne previse glasna.

tnxx...hmm sta reci ja sam Nina iz Bg-a sam i vidim da ste svi ovde dosta stariji od mene pa mi bas cudno ja sam 96 god.. tako da Majkla slusam bukvalno pola moga zivota hihiDobrodoslaPredstavi nam se.
![]()
e tu nemam nish omiljeno od jackson 5 pa preko svih onih albuma do invincible sve pesme volim neke vise neke manje i takoo inace najvise volim Bad i Dangerous album nzm sto jednostavno tako hehehesvi novi clanovi su ovde dobrodosli...
Kazi koja ti je omiljena pesma od MJ-a? spot, album?
falaawelcome![]()
Dobrodosla...Nija nisam videla tvoje postove ali to je verovatno zbog toga jer su ti tek sad osposobili profil...
![]()
hvala svima na dobrodoslici i nekapiram kako mozete da stignete svenadam se da cu uspeti sto cesce da dolazim
Meni je Ben tužan zbog melodije, ne zbog teksta...
Naročito kad ga gledam, onako malog, cakle mu se okice, tužnjikav glas... A sad ga više nema...
Ma idi Thriller gde sad to pomenu...![]()
ste čuli što će početna cena za prodaju šprica kojim je MJ-u data fatalna doza, biti čak 5 miliona dolara?
ukoliko na to pristane njegova porodica...
Mallika Chopra (cerka Deepak Chopre) je napisala (na Twitteru valjda, nisam sigurna) da je njen otac pomogao Majklu da napishe HEAL THE WORLD i EARTH SONG ..
Link: http://www.huffingtonpost.com/mallika-chopra/rediscovering-michael-jac_b_501749.html
ja ne mogu nigde da nadjem tu pesmu "Man In Black" ...
Preterujes..ovo je bolje

Užas. Koji li će to bolesnik da kupi?
Čudno da je to spomenula baš sad kad je potpisan lešinarski ugovor...
Znam da se pojavljuje u MIB 2, ali za pesmu nikad nisam čuo. Ne verujem da postoji.