Ludaa Ninchee
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
oooo hvalaa
ostadoh nevidljiva na prosloj il pretprosloj stranici pa dobro da se neko setio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oooo hvalaaostadoh nevidljiva na prosloj il pretprosloj stranici pa dobro da se neko setio

Predstavi nam se. 
oooo hvalaaostadoh nevidljiva na prosloj il pretprosloj stranici pa dobro da se neko setio
Mrzeo je nadimak Wacko-Jacko. I samo Jacko.
Aman bre samo sam potvrdio vest!
Naravno da kapiram lyrics...
Ono što sam napisao, o čemu je pesma, upšte nema u tekstu. To sam pročitao ovako, tumačenje pesme.
Pa kad smaraš! Uzela si da tumačiš svaki stih i šta je hteo time da kaže John Bettis, koji je napisao pesmu...![]()
Sad sam bila tamo na temi i čitala sve i svašta.. Vidim, zakačili i našeg Majklicu.Kako mogu biti tako morbidni
Ja ovu Xeniu nisam volela, niti je sad volim, ali zao mi je kao sto mi je zao bilo ko kad umre.Inace ne cimam se nesto preterano kad neko umre od poznatih, ljudi su ljudi.
Naravno, Majkla mi je i dan danas zao, on je nesto drugo za mene.![]()

Tu sam ja samo mi se cini da niko nije primetio...Laq noc svima![]()

izvini shto nisam povrshna,shto ne pishem o temama koje ti forsirash i reshavam tvoje domace zadatke![]()

hoces reci da Majklova pesma "Ain't no sunshine" nije originalna vec da ju je on prepevao od Billa ?? 

@Thriller: waith a minuthoces reci da Majklova pesma "Ain't no sunshine" nije originalna vec da ju je on prepevao od Billa ??
u svakom slucaju Majklova verzija je bolja![]()

Ja nisam znao da je obrada, ali nisam se nesto posebno ni bavio istrazivanjem tim starijih albuma...

Ej a ova pesma "Someone In The Dark" je neobjavljena pesma jel' tako ?
Cuo sam je puno puta i dobra je ... na kom albumu je trabal biti ?
Jao bre!
Moram da ti dam spisak od bar 30 starijih pesama koje moraš da skineš!
Ako voliš OTW, volećeš i ove, jer neke su stvarno mnogo dobre...
Someone In The Dark je pesma snimljena za Spilbergov film E.T.
Snimljena je za vreme Thrillera i MJ je dobio Grammy za tu pesmu.
Objavljena je još tad na soundtrack albumu za taj film, a nalazi se i na Thriller Special Edition.
![]()
Pa izvini ako sam te uvredio, ali šta me prozivaš da ne razumem tekst, da te iznenađujem...
Nija nisam videla tvoje postove ali to je verovatno zbog toga jer su ti tek sad osposobili profil...

Zena me odusevila....Naravno da me nisi uvredio.
to shto znash engleski jezik i da prevedesh tekst ne znachi i da ga razumesh, meni nemoj te priche ...
Dobro, onda što misliš da ga ne razumem i šta tu ima de se ne rezume?