Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mrzeo je nadimak Wacko-Jacko. I samo Jacko.

Aman bre samo sam potvrdio vest! :confused:

Naravno da kapiram lyrics... :roll:
Ono što sam napisao, o čemu je pesma, upšte nema u tekstu. To sam pročitao ovako, tumačenje pesme.

Pa kad smaraš! Uzela si da tumačiš svaki stih i šta je hteo time da kaže John Bettis, koji je napisao pesmu... :roll:

izvini shto nisam povrshna,shto ne pishem o temama koje ti forsirash i reshavam tvoje domace zadatke :roll:

Kako mogu biti tako morbidni :dash::dash:

Ja ovu Xeniu nisam volela, niti je sad volim, ali zao mi je kao sto mi je zao bilo ko kad umre. :( Inace ne cimam se nesto preterano kad neko umre od poznatih, ljudi su ljudi.

Naravno, Majkla mi je i dan danas zao, on je nesto drugo za mene. :sad2::sad2::sad2::sad2:
Sad sam bila tamo na temi i čitala sve i svašta.. Vidim, zakačili i našeg Majklicu.:lol:

Mene od svega začudjuje koliko su ljudi u stanju olako, onako na jedan, suditi o tudjim životima? Eee, to mene prosto fascinira više od svega :D Te sudije zapravo ne zanimaju ti ljudi o kojima sude, ali valjda smatraju da se na svako pitanje mora nekako odgovoriti, samo ne sa - ne znam. Ili prosto - ne zanima me.

064.jpg

DOBAR DAN ZELIM MJ BANDI :D

Ja nisam znao da je obrada, ali nisam se nesto posebno ni bavio istrazivanjem tim starijih albuma...

Jao bre! :azdaja:
Moram da ti dam spisak od bar 30 starijih pesama koje moraš da skineš! :mrgreen:
Ako voliš OTW, volećeš i ove, jer neke su stvarno mnogo dobre...

Ej a ova pesma "Someone In The Dark" je neobjavljena pesma jel' tako ?
Cuo sam je puno puta i dobra je ... na kom albumu je trabal biti ?

Someone In The Dark je pesma snimljena za Spilbergov film E.T.
Snimljena je za vreme Thrillera i MJ je dobio Grammy za tu pesmu.
Objavljena je još tad na soundtrack albumu za taj film, a nalazi se i na Thriller Special Edition.

et.jpg

Jao bre! :azdaja:
Moram da ti dam spisak od bar 30 starijih pesama koje moraš da skineš! :mrgreen:
Ako voliš OTW, volećeš i ove, jer neke su stvarno mnogo dobre...

Someone In The Dark je pesma snimljena za Spilbergov film E.T.
Snimljena je za vreme Thrillera i MJ je dobio Grammy za tu pesmu.
Objavljena je još tad na soundtrack albumu za taj film, a nalazi se i na Thriller Special Edition.

et.jpg

Dala mi je MJfan linkove svih njegovih albuma (ali ne Jackson5) i skinuo sam ih ali ih slabije slusam ... sto se tice albuma Off The Wall njega obozavam i on mi je na cetvrtom mestu odmah iza Thriller/Bad/Dangerous albuma ...

Nego ajd mi samo daj link odakle mogu da skinem njegov album "Forever, Michael". MJfan mi dala ali nisu bile sve pesme i bile su cak i neke koje inace nisu na tom albumu ...

Aha ... pa iz tog filma je dakle i ova luda slikica :D

Back