Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja prvo ne kapiram na koju foru je ben tuzna pesma?! znaci, vristi o lepoti i neminovnom hepiendu.

Kada smo kod Human Nature, zanima me, shta mislite, kome se obraca sa "Why? Why?" ?
i shta znachi "Why does he do me that way"?

a ovde kontam da se why upucuje okolini, ostatku sveta, 'naelektrisanim ocima' u fazonu da je to izmedju njih dvoje krajnje neopisivo, neoduprivo magicnom krugu zaljubljenosti.
sa why does 'e do me that way je u fazonu - ne verujem da mi se ovo desava, zasto sam toliko nemocan itd
mnogo je lepa ljubavna pesmica, i tacno imam spot u glavi - kao da zivi u nekom oblakoderu, otvara prozor, pred njim grad bljesti u toploj noci, udahne duboko, a vazduh je onako sladunjav, izlazi napolje, neobavezno luta gradom u svojoj koznoj jaknici, pristize u rulju mladih ispred neke diskoteke, sve je onako ko zavodnik, smeska se, nasloni na zid, posmatra, zagrize usnu, a atmosfera skoz magicna, dim cigareta, light show nazire iz unutrasnjosti, sljokice sjaje, muzika ne previse glasna.

vat iz dis ?

20081112LetterA.jpg

iz dis ril end sta pise tu ? :lol:

ja prvo ne kapiram na koju foru je ben tuzna pesma?! znaci, vristi o lepoti i neminovnom hepiendu.

Meni je Ben tužan zbog melodije, ne zbog teksta...
Naročito kad ga gledam, onako malog, cakle mu se okice, tužnjikav glas... A sad ga više nema...:rida:

a ovde kontam da se why upucuje okolini, ostatku sveta, 'naelektrisanim ocima' u fazonu da je to izmedju njih dvoje krajnje neopisivo, neoduprivo magicnom krugu zaljubljenosti.
sa why does 'e do me that way je u fazonu - ne verujem da mi se ovo desava, zasto sam toliko nemocan itd
mnogo je lepa ljubavna pesmica, i tacno imam spot u glavi - kao da zivi u nekom oblakoderu, otvara prozor, pred njim grad bljesti u toploj noci, udahne duboko, a vazduh je onako sladunjav, izlazi napolje, neobavezno luta gradom u svojoj koznoj jaknici, pristize u rulju mladih ispred neke diskoteke, sve je onako ko zavodnik, smeska se, nasloni na zid, posmatra, zagrize usnu, a atmosfera skoz magicna, dim cigareta, light show nazire iz unutrasnjosti, sljokice sjaje, muzika ne previse glasna.

Slažem se i sa analizom pesme i "spota", rekoh već da mi je krivo što ne postoji...
I dodao bih samo da je muzika još bolja od teksta... :)

Dobrodosla :zag::zag: Predstavi nam se. :heart:
tnxx...hmm sta reci ja sam Nina iz Bg-a sam i vidim da ste svi ovde dosta stariji od mene pa mi bas cudno ja sam 96 god.. tako da Majkla slusam bukvalno pola moga zivota hihi
;) svi novi clanovi su ovde dobrodosli...
Kazi koja ti je omiljena pesma od MJ-a? spot, album?
e tu nemam nish omiljeno od jackson 5 pa preko svih onih albuma do invincible sve pesme volim neke vise neke manje i takoo inace najvise volim Bad i Dangerous album nzm sto jednostavno tako hehehe
falaa ;)
Dobrodosla...:zag: Nija nisam videla tvoje postove ali to je verovatno zbog toga jer su ti tek sad osposobili profil...;)

hvala svima na dobrodoslici i nekapiram kako mozete da stignete sve :D nadam se da cu uspeti sto cesce da dolazim

ste čuli što će početna cena za prodaju šprica kojim je MJ-u data fatalna doza, biti čak 5 miliona dolara:eek::eek::eek:?
ukoliko na to pristane njegova porodica...

Užas. Koji li će to bolesnik da kupi? :roll:

Mallika Chopra (cerka Deepak Chopre) je napisala (na Twitteru valjda, nisam sigurna) da je njen otac pomogao Majklu da napishe HEAL THE WORLD i EARTH SONG ..

Link: http://www.huffingtonpost.com/mallika-chopra/rediscovering-michael-jac_b_501749.html

Čudno da je to spomenula baš sad kad je potpisan lešinarski ugovor... :confused:

ja ne mogu nigde da nadjem tu pesmu "Man In Black" ...

Znam da se pojavljuje u MIB 2, ali za pesmu nikad nisam čuo. Ne verujem da postoji.

Back